Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 400 - Rhapsody In Drew
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Rhapsody In Drew
Japonca Adı: Decisive Battle! Grand Festival! (3)!
Türkçe Adı: Ver Çoşkuyu Drew

[Resim: genizet.png]
Büyük Pokémon Festivali'nin son günü başlarken heyecan tırmanmaya devam ediyor. May, sahte dost Harley'in hileli taktiklerinin üstesinden gelerek değerli ve becerikli bir rakip olduğunu kanıtladı. Skitty'yi şaşırtıcı ve yaratıcı bir şekilde kullanarak May jüriyi ikinci tura geçmeye yetecek kadar etkileyebildi. Şimdi de yarışma maçlarında Harley'le eşleşen May'in sadece bir sonraki tura geçmek için değil, hesaplaşmak için de bir şansı var.

Harley ile May arasındaki ikili maç başlar. Banette, Çığlık saldırısını kullanır. Ardından Cacturne da Mermi Tohumu ile devam eder. Saldırı, Çığlık yüzünden dikkatleri dağılmış Bulbasaur ve Beautifly'a isabet eder. Ancak ikisi de hemen toparlanırlar. Bulbasaur, Asma Kırbacı'nı kullanır. Cacturne ve Bannette, saldırıyı atlatamazlar. Bulbasaur, onları ayaklarından yakalamıştır. Beautifly'ın Gümüş Rüzgarı'na maruz kalan ikili, Bulbasaur'ın Asma Kırbacı yüzünden dönmeye başlarlar. Beautifly, bir kez daha Gümüş Rüzgar kullanır. Gümüş Rüzgar'ın da etkisiyle Cacturne ve Banette, daha hızlı dönmeye başlarlar ki bunun, Harley'in puanında büyük etkisi olur. Kendi etraflarında dönen Cacturne ve Banette, Harley'in sayesinde toparlanırlar. May, yine aynı stratejiyi kullanır. Bulbasaur, Asma Kırbacı'nı yollar. Ancak Harley, bu sefer tedbirini alır. Banette, Eziyet'i kullanır. Bulbasaur Eziyet'in etkisiyle Asma Kırbacı'nı geri çekmek zorunda kalır. Eziyet yüzünden Bulbasaur, aynı saldırıyı üst üste kullanamayacaktır. Cacturne, tam güç İğne Füzesi kullanır. Bulbasaur, Beautifly'ın üstüne atlar ve iki Pokémon da saldırıyı atlatır. Banette, Yakamoz kullanır. Bulbasaur ve Beautifly, saldırıdan ağır hasar alırlar ve May'in puanını yarıya düşer. Bulbasaur, Taç Yaprak Dansı ile peşlerinden gelen Yakamoz'u durdurur. Ortaya çıkan güzel görüntü, Harley'in puanının azalmasına sebep olur. Cacturne, İğne Füzesi ile havaya ateş atar. Sahayı duman kaplar. Tam Harley yeni bir saldırıya geçecekken Beautifly ile Bulbasaur çıkar. Beautifly'ın Gümüş Rüzgar'ı ve Bulbasaur'un Jilet Yaprakları ile oluşan kombinasyon, Harley'in üst tur hayallerini yok eder.

Roket Takımı, halan daha yarışmaya girmenin peşindedirler. Gözlerine Robert'ı kestirirler ve kimsenin olmadığını düşündükleri anda ona saldırırlar. O sırada oradan geçen Ash, olanları görür. Pikachu, Yıldırım Oku ile Robert'ın kurtarır. Roket Takımı, her zamanki sloganlarını söyler. Jessie, Dustox'ı, James ise Cacnea'yı seçer. Ash de Snorunt ile savaşa katılır. Snorunt Buz Işını kullanır. Daha doğrusu kullanmayı dener ama başaramaz. Robert, Snorunt'ın yanına giderek ona tavsiye verir. Buz Işını'nı kullanırken en önemli şeyin enerjiyi yukarıda toplamak olduğunu söyler. Cacnea, İğne Füzesi, Dustox da Psişik Işın ile Pikachu'ya saldırırlar. Snorunt, Pikachu'yu iterek onu korur ancak saldırılardan ağır hasar alır. Dumanların içinden göz kamaştıran bir parlama gelir. Snorunt, evrimleşerek bir Glalie olur. Ash, Pokédex'ten Glalie'ye bakar.

Glalie: Yüz Pokémon'u. Glalie'nin sert, buzdan bir vücudu vardır, doğrudan gelen alevlerde bile erimez. Havadaki nemi hemen dondurabilir.


Glalie, Roket Takımı'na kızgındır. Robert'ın dediği şekilde Buz Işını kullanarak Roket Takımı'nı havaya fırlatır. Diğer yandan May ile Anthony maç yapmaktadır. Maçın bitmesine 30 saniye kala May öndedir. May'in Combusken'ı Gagalama saldırısını kullanır. Pinsir, Swalot'un içinden çıkarak May'in Combusken'ının gagasını kapatır. Süre biter. May, son saldırıya rağmen öndedir ve üst tura geçmeyi başarır. May'in üçüncü turdaki rakibi Drew'dir.

Drew ile May arasındaki maç başlar. May, Skitty ile Combusken'ı seçer. Drew de maça Roselia ve Flygon ile katılır. Flygon, Drew'in bu maç için sakladığı özel Pokémon'udur. Ash, Pokédex'inden Flygon'a bakar.

Flygon: Mistik Pokémon. Flygon, Vibrava'nın evrim geçirmiş halidir. Çöl ruhu olarak da bilinir, çünkü şarkıyı andıran sesi, kum fırtınasının uğultusuna benzer.

Roselia, Taç Yaprak Dansı ile başlar. Flygon, taç yaprakların arasından geçerek May'in Pokémonlarına doğru gider. Skitty, atik davranarak Yardım kullanır. Yardım'dan Ateş Çemberi çıkar. Taç Yaprak Dansı ile Flygon, saldırının arasında kalır. Flygon, Ateş Çemberi'nin içinden çıkar. Combusken, Alttan Vuruş kullanır. Flygon, yükselerek saldırıyı atlatır. Combusken da Skitty'nin üstüne düşer. Flygon, Alev Püskürtücü, Roselia da Güneş Işını kullanır. May, saldırılardan kaçmak yerine saldırıya saldırı ile karşılık verir. Combusken, Alev Çemberi yollar. Bir süre birbirini dengeleyen saldırlardan Ateş Çemberi, Güneş Işını ve Alev Püskürtücü'yü delip geçerek Drew'in puanını düşürür. Combusken, bir kez daha Ateş Çemberi kullanır. Flygon, Kum Fırtınası'nı, Ateş Çemberi'ne karşı savunma olarak kullanır. Skitty, Kar Fırtınası ile Roselia'ya saldırır. Roselia, hızlı bir şekilde saldırıyı atlayarak Flygon'un üstüne çıkar. Bu May'in puanını baya bir aşağı indirir. Maçın bitmesine bir dakikadan az kalmıştır. Skitty, Yardım kullanır. Yardım'dan Asma Kırbacı çıkar. Ancak Flygon ile Roselia, saldırıyı atlatırlar. May, Yardım'ı avantaja çevirmeye çalışır. Combusken, Asma Kırbaç'ın üstünden zıplayarak Flygon'un seviyesine çıkmaya çalışır. Roselia, onu engellemek için Sihirli Yaprakları kullanır. Skitty, Kar Fırtınası ile Combusken'i korur. Flygon, Alev Püskürtücü kullanır. Bu tam da May'in beklediği şeydir. Combusken, alevlerin arasına dalarak Flygon'a alevli Alttan Vuruş kullanır. Bu saldırı her ne kadar etkili ve güzel bir görüntüye sahip olsa da Drew'le durumları dengelemeye yetmez. Halan daha Drew öndedir ve May'in bir şeyler yapmak için sadece 30 saniyesi vardır. May, nakavt için uğraşır. Combusken, Hızlı Saldırı, Skitty de Çarpma kullanır. Roselia, Sersemletme Tozu ile saldırıyı durdurur. Flygon, çevik ve güçlü bir şekilde Çelik Kanat kullanır. Combusken ile Skitty, saldırıdan ağır hasar alırlar ve süre ile May'in puanı biter. Kazanan Drew olmuştur. Ancak seyirciler May'e tezahürat yaparlar.

Sıra final maçına gelmiştir. Drew ile Robert arasında olan karşılaşmanın bitmesine az bir süre kalmıştır. Robert öndedir. Robert'ın Milotic'inin Hortum'unun içinden Claydol çıkar. Claydol, Hiper Işın ile Flygon ve Masquerain'e saldırır. Saldırıdan ağır hasar alan ikili Milotic'in tam güç Demir Kuyruk saldırısı ile maça devam edemez. Büyük Festival'in kazananı Robert olmuştur.

Akşam olur ve bir Kapanış Seremonisi yapılır. May, bir banka oturduğunda arkadan gelen ışıklar dikkatini çeker. May, ışıkların geldiği yere gittiğinde Drew'i antrenman yaparken bulur. May, ona neden çalıştığını sorar. Drew de Robert'ın bile çalıştığından bahseder. Daha iyi olmaya çalıştığını, bir gün baş koordinatör olacağını ve ertesi yıl olacak olan yarışmada May'i görmek istediğini söyleyip gider. Dostlarımız gelir. May, onlara en iyi koordinatör olmak için çalışacağını söyler. Dostları May'in bu kararının arkasında dururlar. May'in kararlılığını gören Ash, Hoenn Ligi için sabırsızlanmaya başlar.

May şunu keşfeder ki; Büyük Festival tecrübesi ona başarı için yeni bir heves kazandırdı. Ash de yeniden enerjisini topladı, çünkü o ve dostları, tüm dikkatlerini Ever Grand Şehri'ne ve Hoenn Ligi Şampiyonası'na yöneltecek!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Memur Jenny
Hemşire Joy
Norman
Caroline
Contesta
Bay Sukizo
Vivian
Drew
Robert
Harley
Anthony




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani361.gif] [Resim: rsiconani362.gif]


May: [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: rsiconani267.gif] [Resim: rsiconani300.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani269.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


Drew: [Resim: rsiconani284.gif] [Resim: rsiconani315.gif] [Resim: rsiconani330.gif]


Robert: [Resim: rsiconani344.gif] [Resim: rsiconani350.gif]


Harley: [Resim: rsiconani332.gif] [Resim: rsiconani354.gif]


Anthony: [Resim: rsiconani127.gif] [Resim: rsiconani317.gif]


[Resim: olaylar.png]

[Resim: 250px-362Glalie.png]
- Ash'in Snorunt'ı, Glalie'a evrimleşti.

- May, Büyük Festival'de Harley'i yendi.
- May, Büyük Festival'de Drew'e yenildi.
- Drew, final maçında Robert'a yenildi.




[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_