Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 399 - Deceit And Assist!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Deceit and Assist!
Japonca Adı: Fierce Fighting! Grand Festival! (2)!
Türkçe Adı: Hile ve Yardım


[Resim: genizet.png]
Büyük Festival'in eleme turunu henüz geride bırakmışken May, gizemli Harley ile arkadaşlığını sürdürüyor ve tüm dikkatiyle ertesi günkü asıl yarışma için hazırlanıyor.

May, Pokémon Merkezi'nde Pokémonlarına baktırırken Harley gelir ve May'e beraber çalışma teklifinde bulunur. May de bunu kabul eder. Yarışmada ilk tur, alışıldığı gibi bire bir olurken ikinci turda, ikili savaşlar olacaktır. Diğer yandan Ash ve Max, Snorunt'ın Buz Işını üstünde çalışırlar. Ancak bir kaza sonucu Buz Işını, bir Koordinatöre gelir. Koordinatör, adının Anthony olduğunu söyler. Ash, Pokédex'ten Anthony'nin Swalot'una bakar.

Swalot: Zehir Keseli Pokémon. Swalot, genişleyen ve büzülebilen bir bedene sahiptir ve her şeyi yutabilir.


Anthony, yarışmaya giriş kartını ve kurdelelerini önceki gün, tanıştığı üç kişiye gösterdikten sonra bulamamıştır. Dostlarımız, Anthony'ye yardım edeceklerini söylerler. Anthony'nin kurdelelerini ve kartını çalanlar Roket Takımı'dır. Jessie, bu kurdeleler ve kartla yarışmaya girmeyi planlamaktadır. Ancak tek sorun, yarışamaya katılmak için Anthony'ye benzemesi gerektiğidir.

May ile Harley, beraber pratik yaparlar. May, Beautifly ve Skitty'yi seçer. Harley ise Cacturne'u. Skitty, Yardım saldırısını kullanır. Yardım'dan Combusken'ın Alev Çemberi çıkar. Saldırı, Cacturne'da epey hasar oluşturur. Skitty, bir kez daha Yardım kullanır. bu sefer de Beautifly'ın Gümüş Rüzgarı çıkar. Harley, May'e Yardım saldırısından ne çıkacağının belli olmamasının, jüriyi etkileyeceğini söyler. Bunu duyan Drew'in Harley hakkındaki şüpheleri giderek artar.

Ash ile Anthony, Anthony'nin kurdelelerini ve kartını ararlar. Max, Memur Jenny'yi getirir. Memur Jenny, Anthony'nin durumu ana ofise bildirirse yarışmaya katılabileceğini söyler. Ancak Anthony, kurdelelerinin kendisinin bir parçası olduğunu söyler ve onları bulmak ister. Max bir plan yapar. Hırsızların Anthony kılığında yarışmaya gireceklerini düşünür.

Yarışma günü gelmiştir. Birinci tur her bir Pokémon'un üç dakikalık performanslarından oluşacaktır ve 64 Koordinatörden sadece 32 tanesi sıradaki tura geçecektir. İkinci sırada Harley vardır. Harley, Banette'yi çıkartır. Banette, korkunç bir gülüşün ardından Yakamoz ile başlar. Ardından gök yüzüne güçlü bir Gök Gürültüsü gönderir. Saldırı, güçlenmiş bir şekilde geri gelir. Banette'nin korkunç gülüşüyle birleşen Yakamoz ve Gök Gürültüsü, ürkütücü bir görünüm oluşturur. Harley bu performansından 89 puan alır. Yarışmada gösteriler tüm hızıyla devam ederken sıra Anthony'ye gelir. Kulisten sahneye doğru Anthony kılığında Jessie gelir. Dostlarımız pusu kurmuş onu gelmesini beklerler ve Jessie gelir. Swalot, Yutma saldırısı ile Jessie'yi yutar ve sonra tükürür. Kimliği açığa çıkan Roket Takımı, koşarak uzaklaşır. Gerçek Anthony ise sahneye çıkar. Swalot, yuvarlanarak güzel bir şekilde başlar. Ardından Çamur Bombası ve Mermi Tohumu ile bir kombinasyon yaratır. Oluşan dumanları yutarak da bitirir. Anthony, 82 puanla sahneden ayrılır.

Sıra May'e gelir. May, Skitty'yi seçer. Skitty, dönerek güzel bir giriş yapar. Ardından Yardım ile devam eder. Yardım, Beautifly'ın Gümüş Rüzgarı'nı kullanır. Üst üste Yardım saldırısını tekrarlar. Jüri May'in performansından etkilenirler. Ancak daha bitmemiştir. Skitty, bir kez daha Yardım'ı kullanır. Yardım Güneş Işını kullanır. Ancak May'in Pokémonlarından hiçbiri daha önce bu saldırıyı kullanmamıştır. Dostlarımız saldırının Munchlax'a ait olduğunu düşünürler. May, bu saldırıyı görünce biraz şaşırır. Skitty, toparlamak için bir kez daha Yardım'ı kullanır. Yardımdan bu sefer de Taç Yaprak Dansı çıkar. Ancak kısa süre sonra bu saldırı yüzünden Skitty'nin kafası karışır. Skitty, sahanın ortasında tuhaf bir şekilde dönmeye başlar. May,
durumu acilen toparlamalıdır. Harley ise duruma gülüyordur. İşler tam da istediği gibi gidiyordur. Harley planını, yüksek sesle söylerken Drew onu duyar. Skitty, kendi üzerinde Çifte Tokat kullanır ve kendisine gelir. Dönerek Kar Fırtınası kullanır. Buzdan bir kale oluşturarak bitirir. Jüri, May'e 79 puan verir. May, Harley'in stratejisine uymadığı için ondan özür dilemeye gider. Drew, May'e gerçekleri anlatır. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan May, Harley'in bunu intikam için yaptığını öğrenince daha da çok sinirlenir. Drew de başkalarından tavsiye aldığı için May'e kızar. Sıra Drew'e gelmiştir. Drew Masquerain'i seçer. Masquerain, Gizli Güç kullanarak başlar. Saldırı, Masquerain'in kanatlarının parlamasını sağlar. Masquerain, saldırıyı dağıtarak parıltı şöleni oluşturur. Ardından sahneyi köpük balonlarıyla kaplar. Gümüş Rüzgar'la yere vurarak balonları dağıtır ve mükemmel bir kombinasyon ile bitirir. Drew tam puan, yani 100 alır. Robert ve Milotic'inin de performansından sonra sıra kimlerin ikinci tura geçebildiğini öğrenmeye gelmiştir. Son anda May'in de resmi gözükür büyük ekranda. İkinci tur için May, Harley ile eşleşir.

Ertesi gün ilk maç May ve Harley arasında gerçekleşir. May, Bulbasaur ve Beautifly'ı seçer. Harley ise Banette ve Cacturne ile savaşa katılır.

Bir kez daha May kendisini büyük sahnede Harley'in karşısında buldu. Bu sefer elinde hangi kirli kozu bulunduruyor? Ayrıca May nasıl savaşmayı tercih edecek?




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Caroline
Contesta
Bay Sukizo
Vivian
Drew
Robert
Grace
Dr. Abby
Timmy
Grimm
Kelly
Harley
Anthony




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani361.gif]


May: [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: rsiconani267.gif] [Resim: rsiconani300.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Norman: [Resim: rsiconani287.gif] [Resim: rsiconani288.gif] [Resim: rsiconani289.gif]


Drew: [Resim: rsiconani284.gif] [Resim: rsiconani315.gif]


Robert: [Resim: rsiconani350.gif]


Doktor Abby: [Resim: rsiconani301.gif]


Timmy Grimm: [Resim: rsiconani356.gif]


Kelly: [Resim: rsiconani326.gif]


Harley: [Resim: rsiconani332.gif] [Resim: rsiconani354.gif]


Anthony: [Resim: rsiconani317.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani022.gif] [Resim: rsiconani026.gif] [Resim: rsiconani027.gif] [Resim: rsiconani036.gif] [Resim: rsiconani038.gif] [Resim: rsiconani056.gif] [Resim: rsiconani061.gif] [Resim: rsiconani065.gif] [Resim: rsiconani093.gif] [Resim: rsiconani100.gif] [Resim: rsiconani101.gif] [Resim: rsiconani103.gif] [Resim: rsiconani108.gif] [Resim: rsiconani134.gif] [Resim: rsiconani143.gif] [Resim: rsiconani149.gif] [Resim: rsiconani156.gif] [Resim: rsiconani166.gif] [Resim: rsiconani183.gif] [Resim: rsiconani190.gif] [Resim: rsiconani192.gif] [Resim: rsiconani196.gif] [Resim: rsiconani213.gif] [Resim: rsiconani214.gif] [Resim: rsiconani216.gif] [Resim: rsiconani227.gif] [Resim: rsiconani228.gif] [Resim: rsiconani232.gif] [Resim: rsiconani237.gif] [Resim: rsiconani241.gif] [Resim: rsiconani259.gif] [Resim: rsiconani260.gif] [Resim: rsiconani286.gif] [Resim: rsiconani292.gif] [Resim: rsiconani293.gif] [Resim: rsiconani296.gif] [Resim: rsiconani305.gif] [Resim: rsiconani314.gif] [Resim: rsiconani328.gif] [Resim: rsiconani338.gif] [Resim: rsiconani342.gif] [Resim: rsiconani364.gif] [Resim: rsiconani371.gif] [Resim: rsiconani372.gif]

[Resim: olaylar.png]
- May, Drew ve Harley, Büyük Festival'de sonraki tura geçtiler.
- May, ikinci turda Harley ile eşleşti.




[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_