Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 398 - Hi Ho Silver Wind!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Hi Ho Silver Wind!
Japonca Adı: Begin! Grand Festival! (1)!
Türkçe Adı: Gümüş Rüzgar!


[Resim: genizet.png]
May, neredeyse gözlerine inanamayacak ama o gün sonunda geldi. Büyük Pokémon Festival'i başlamak üzere. Yakında o ve Pokémonları, bu onura layık olduklarını kanıtlamak için sahneye çıkacaklar.

Dostlarımız, sonunda Büyük Festival'in yapılacağı yere varırlar. May'in kaydını yaptırdıktan sonra konaklayacakları yere giderler. Orada May ve Max için bir sürpriz vardır. Anneleri Caroline gelmiştir. May, kendisine gelen mektuplara bakarken Roket Takımı, dışarıda insanları dolandırmaya çalışıyordur. James, Norman'ın kılığına girmiştir.

May, annesine Pokémonları gösterirken Ash de Snorunt'ı ile eğitim yapıyordur. O sırada Drew dostlarımızın yanından geçer. Onu gören May, onunla konuşmaya gider. İki rakip bir birlerini tebrik ederken Harley gelir. Harley, geçen sefer olanlar için May'den özür diler. May de onu affeder ve onu Drew ile tanıştırır. Harley'in bütün dostça yaklaşımları, aslında onun intikam planın bir parçasıdır.

Norman kılığındaki James, insanların Pokémonlarını, eğitme bahanesiyle alıyordur. Diğer yandan May ise Beautifly'ı ile Gümüş Rüzgar eğitimi yapıyordur. Bunu gören Harley, May'in yanına gidip onu överek gözlerini boyar. May'e elemeler boyunca tek bir saldırıyı kullanmasını söyler. Drew bunu duyar ve May'in yanına giderek bunun kötü bir fikir olduğunu söyler. Harley, kendini haklı çıkarmak için Drew'in kıskanç olduğunu söyler. May'i Petalburg Salonu Lideri Norman'ın gösterisine davet eder. Ancak Norman, Petalburg Spor Salonu'ndadır. Dostlarımız, gösteriye giderler. Sahnedeki adamın Norman olmadığını anlarlar. May, Beautifly'ını kullanır. Beautifly, Gümüş Rüzgar ile sözde Norman ile menajerine saldırır. Saldırı sonrasında Roket Takımı'nın kimliği açığa çıkar. Roket Takımı, insanlardan çaldıkları Pokémonları da alarak kaçmaya çalışır. Pikachu, Yıldırım Oku ile onları havaya fırlatırken Beautifly, Pokémonların kapatıldığı kafeslerin, yere yumuşak iniş yapmaları için Gümüş Rüzgar'ını kullanır. May, Beautifly'ın Gümüş Rüzgar ile Pokémonları kurtarmasından etkilenir ve Harley'in de övgüsüyle elemelerde onu kullanmaya karar verir. Uzaktan durumu izleyen Drew ise Harley'in başka bir şeyler peşinde olduğunu anlar.

Vivian'ın sunumuyla Büyük Festival başlar. İlk tur her zamanki gibi gösteri turudur. Yarışmaya katılan 247 Koordinatör'den sadece 64'ü ikinci tura geçebilecektir. Drew, ilk turda Roselia'sını kullanır. Roselia'nın kullandığı Taç Yaprak Dansı, jüriyi ve seyirciyi etkiler. Drew 100 üzerinden 95 puanla sahneden ayrılır. Harley, Cacturne'sını kullanır. Cacturne'ın Mermi Tohumu ile yaptığı şov, Harley'e 84 puan kazandırır. Sıra May'e gelmiştir. May, önceden planladığı gibi Beautifly'ı seçmiştir. Beautifly, etkileyici bir giriş yaptıktan sonra Gümüş Rüzgar'la devam eder. Güneşe doğru kullandığı Gümüş Rüzgar, stadın parıltılarla kaplanmasını sağlar. May, bu performansından 88 puan alır. Dostlarımız, May'i tebrik ederken Harley de gelir. May'in performansının etkileyici olduğunu ve böyle devam etmesi gerektiğini söyler. O sırada sonuçlar açıklanır. Robert, Drew, May ve Harley, ikinci tura geçen 64 Koordinatör'ün arasındadırlar. May, Harley'e sonraki turda da Gümüş Rüzgar'la devam edeceğini söyler.


Büyük Festival başladı ve May ilk turu geçti. Ama bir çok rakibi May ve zaferi arasında duruyor ve hepsi de göründükleri gibi değiller. Peki o, düşmanı olan dostlarını öğrenecek mi ve Pokémon Yarışması'nda zafer kazanmak için yeterince yetenekli mi? Bizi izlemeye devam edin.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Caroline
Contesta
Bay Sukizo
Vivian
Drew
Robert
Harley




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani361.gif]


May: [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: rsiconani267.gif] [Resim: rsiconani300.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


Drew: [Resim: rsiconani315.gif]


Robert: [Resim: rsiconani350.gif]


Harley: [Resim: rsiconani332.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani010.gif] [Resim: rsiconani021.gif] [Resim: rsiconani027.gif] [Resim: rsiconani030.gif] [Resim: rsiconani032.gif] [Resim: rsiconani035.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani045.gif] [Resim: rsiconani074.gif] [Resim: rsiconani109.gif] [Resim: rsiconani124.gif] [Resim: rsiconani167.gif] [Resim: rsiconani183.gif] [Resim: rsiconani185.gif] [Resim: rsiconani188.gif] [Resim: rsiconani190.gif] [Resim: rsiconani196.gif] [Resim: rsiconani220.gif] [Resim: rsiconani228.gif] [Resim: rsiconani261.gif] [Resim: rsiconani263.gif] [Resim: rsiconani266.gif] [Resim: rsiconani270.gif] [Resim: rsiconani276.gif] [Resim: rsiconani291.gif] [Resim: rsiconani292.gif] [Resim: rsiconani309.gif] [Resim: rsiconani314.gif] [Resim: rsiconani328.gif] [Resim: rsiconani329.gif] [Resim: rsiconani372.gif] 


[Resim: olaylar.png]
- May, Drew ve Harley Büyük Festival'e girdiler.
- Üçü de ilk rantı geçtiler.




[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_