Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 384 - Absol-ute Disaster
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Absol-ute Disaster
Japonca Adı: Absol! Creeping Shadow Of Disaster!!
Türkçe Adı: Tam Bir Felaket


[Resim: genizet.png]

Sootopolis Şehri'ne ve Ash'in son Salon mücadelesine doğru baskı artıyorken kahramanlarımız engebeli ve kayalık Izabe Adası'ndaki zorlu yolculuklarına devam ediyorlar.


Kahramanlarımız yorulmuştur. Brock köprüyü geçtikten sonra Riado Kasabası'nda mola verebileceklerini söyler. Dostlarımız köprüyü görür. Pikachu sabredemeyip köprüye gider. Fakat nehrin suları çok güçlü olduğu için köprü yıkılır. Pikachu düşmeyen tahta parçalarından birine tutunmuştur. Ash onu tutmaya gelirken Ash'in suratına hoplar. Derken dostlarımız karşıda bir Absol görür. May Pokedex'i açar.

Absol: Felaket Pokemon'u. Absol dik ve dağlık alanlarda yaşar ve nadiren insanların yaşadığı alanlara iner. Ama Absol insanlara görünürse bu felaketin habercisi olarak bilinir.

Üç tane adam Absol'a doğru ellerinde sopalarıyla koşarlar. Onlar Absol'un uğursuzluk getirdiğine inanmaktadırlar. Absol hızlıca kaçar. Dostlarımız adamların evine gelirler. Adamlar Absol'ların son birkaç ay önce dağdan inmeye başladıklarını anlatır. Absol için tuttukları avcıları gösterirler. Avcılar bizim Roket Takımı'dır. Dostlarımız onları tanımaz. Roketler kapıyı kapayıp Pikachu'yu çalma planlarına başlarlar.

Roket Takımı'nı göndermek üzeredirler. Roketler dostlarımızın da gelmesini ister. O arada Nicky adlı bir çocuk gelir. Köylüler, Absol'u yakalayamadığı için abisinin kaçtığını düşünür. Nicky buna sinirlenerek Absol'u yakalamaya gider. Roket Takımı en geride, dostlarımız arada ve Nicky en önde ilerler. Dostlarımız ondan hikayeyi anlatmasını ister. Nicky abisi Gordon'un Absol'ların olayların sebebi olmadığını düşündüğü için onlardan bir tane yakalamak istediğini anlatır. Nicky de Absol'ların buna sebep olmadığını düşünür. Dostlarımız da ona katılır. Nicky ile Max hızlı ilerlerler. Roket Takımı kendilerini yuvarlak büyük bir kayanın üstünde bulur. Ash, Brock ve May ise yavaş yavaş giderler. Brock'un kayadan su akması dikkatini çeker. Derken Nicky ile Max bir Absol görür. Absol'u ikna etmeye çalışırlar. Ama Absol üzerlerine doğru gelir. Ash Pikachu'yu oraya gönderir. Nicky akan suyu gördüğünde şaşırır. O anda birden kaya parçalanır. Gelen şiddetli akıntı onları neredeyse düşürür. Sular geçtikten sonra dala tutunmuş vaziyettedirler. Nicky dayanamaz düşer. Absol hızlıca onu üstüne bindirip karaya tekrar adımını atar. Dalda Max ve Pikachu kalmıştır. Dal kırılır. Ash Swellow'u gönderir. Swellow Max'i kurtarır. Pikachu'ya yetişemezken bir Heracross gelip Pikachu'yu kurtarır. Heracross'a sahip olan bu kişi Nicky'nin abisi Gordon'dur. Abi kardeş sarılırlar. Nicky dostlarımızı tanıtır. Roket Takımı bu arada hem yuvarlak kayanın üstünden düşmemeye çalışırken hem onlara bakar. Gordon, görünmediği zamanda farklı yerlere gittiğini ayrıca oralarda da Absol'ların suçlandığını anlatır. Arada da bir Absol'u kurtardığını anlatır. Brock köprülerin yıkılmasının nedeninin kaynağından akan şiddetli sular olduğunu düşünür. Köyü sel basabileceği fikrindedir. Dostlarımız Absol'un onlara bunu haber vermek istediğini anlarlar. Derken sular bir kayayı parçalar. Köyü sel basma riski vardır. Bu anda o Absol görünür. Absol büyük bir kayaya doğru Hiper Işın kullanır. Planı o kayayı aşağı düşürüp suların yönünü değiştirmektir. Gordon da Heracross'u gönderir. Heracross Gizli Güç kullanır. Dostlarımız da pokemonlarını gönderir. Ash sadece Swellow'u, Brock da Forretress'i göndermez. Torkoal Alev Püskürtücü, Grovyle ile Ludicolo Mermi Tohumu, Corphish Baloncuk Işını, Pikachu Yıldırım Oku, Beautifly Gümüş Rüzgar, Bulbasaur Taçyaprak Dansı, Skitty Kar Fırtınası, Combusken Alev Çemberi ve Mudkip Su Tabancası kullanır. Kaya hareketlenmezken sular şiddetli bir şekilde akmaya devam eder. Absol kendini riske atarak kayaya daha da yaklaşır. Tam güç Hiper Işını'yla kayayı devirmeyi başarır. Kaya, suları farklı yönlere gönderir. Sonra Roket Takımı görülür. Üstündeki kıyafetler çıkmıştır. Bu yüzden dostlarımız onları tanırlar. Sloganlarını söylerlerken Absol hiç fırsat vermez. Jilet Rüzgar'la onları uçurur.

Köye geri döndüklerine köy halkı Nicky ile Gordon'dan özür dilerler. Dostlarımız tepede görünen Absol'a teşekkür ederler.

Absol'un da yardımıyla kahramanlarımız Riado Kasabası'nı olası tehlikeden kurtardı. Bu süreçte gizemli ve yakalanması zor bu Pokemon hakkında birçok şey öğrendiler.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Gordon
Nicky





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani324.gif][Resim: rsiconani341.gif][Resim: rsiconani277.gif][Resim: rsiconani253.gif]


Brock:[Resim: rsiconani272.gif][Resim: rsiconani258.gif]


May:[Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani256.gif][Resim: rsiconani267.gif][Resim: rsiconani300.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Gordon:[Resim: rsiconani214.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani359.gif]



[Resim: olaylar.png]
-Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-
ExtraLiqht