Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 387 - The Great Eight Fate!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Great Eight Fate!
Japonca Adı: Sootopolis Gym! Juan, Artist of Water! (Part 1)!
Türkçe Adı: Büyük Sekiz Kaderi!

[Resim: genizet.png]
Tekneleri berrak sularda yol alırken kahramanlarımızın adalar arası maceraları, süratle devam ediyor. Bu sefer de, Ash'in sekizinci rozetini almayı umduğu Sootopolis Adası'na vardılar. Havada bir sürü beklenti var. Özellikle de Ash için, çünkü sürekli sıradaki maçını düşünüyor.

Dostlarımız, sonunda Sootopolis Şehrine ulaşırlar. Ash, Salon Maçı için sabırsızlanırken May ve Max, gördükleri havai fişeklerin peşlerinden giderler. Ash ve Brock da onları yalnız bırakamazlar. Ash'in Salon Maçı da böylece ikinci plana atılır. Bir çeşit kutlama vardır şehirde. Şehir Başkanı, konuşmasının ardından Sootopolis Şehri Spor Salonu Lideri Juan'ı sahneye çağırır. Juan, Su Pokémonları ile ufak bir gösteri yapar. Tam o sırada Roket Takımı, balonlarıyla havada belirir. Juan onları ilk başta sanatçı zanneder. Dostlarımız gelip Juan'a Roket Takımının tehlikeli olduğunu söylerler. Ancak çok geçtir. Roket Takımı, elektrikli ağ yardımıyla sahnedeki bütün Su Pokémonlarını yakalar. Juan, soğuk kanlılığını korur. Juan'ın Pokémonları, Koruma, Çamur Banyosu ve Ayna Örtüsü ile elektrik saldırısını atlatırlar. Ardından Milotic, Demir Kuyruk ile ağı keser. Hortumla Roket Takımı'nı uçurur. Juan, dostlarımızın yanına gider. Onların şehrin yabancısı olduğunu anlar. Ash, Juan'a Salon maçı için meydan okur. Juan da kabul eder. Juan ve dostlarımız, sandalla Spor Salonu'na doğru giderler. Juan, dostlarımıza önceden bir Koordinatör olduğundan bahseder. Milotic ve diğerleriyle Büyük Festival'i kazandığını söyler. Savaş stratejilerini anlatır ve derken sonunda salona ulaşırlar.

Saha büyük bir havuzdur. Her eğitmen beş Pokémon kullanacaktır. Maçta iki rant vardır. İlk rantta ikili savaş olacaktır. İki eğitmenden birinin iki Pokémon'u da savaşamaz hale gelince ilk rant bitecektir. İkinci rant, kalan Pokémonlarla tekli maçlardan oluşacaktır. İki eğitmenden birinin beş Pokémon'u da savaşa devam edemediğinde maç bitecektir.

Juan, Sealeo ile Seaking'i seçer. Ash, Pokédex'ten Sealeo'ya bakar.

Sealeo: Yuvarlak Top Pokémon'u. Sealeo, Spheal'ın evrim geçirmiş halidir. Yeni bir şey gördüğünde, kokusunu ve şeklini test etmek için burnunda yuvarlanmak ister.


May de Pokédex'inden Seaking'e bakar.

Seaking: Altın Balık Pokémon'u. Seaking, Goldeen'in evrim geçirmiş halidir. Keskin, matkap şeklindeki boynuzu, taşı bile delip geçebilir.

Ash, Pikachu ve Corphish ile savaşa katılır. Maç başlar. Pikachu, Sealeo'ya Yıldırım Oku ile saldırır. Seaking, hızlı bir şekilde Sealeo'nun önüne atlayarak Boynuz Matkabı ile Yıldırım Oku'nu Snorunt'a gönderir. Snorunt, saldırıdan ağır hasar alsa da maça devam eder. Pikachu, tam güç Gök Gürültüsü ile saldırır. Seaking yine Boynuz Matkabı'nı kullanır ve saldırıyı yine Snorunt'a yansıtır. Pikachu son anda Snorunt'ın önüne geçerek onu korur. Sealeo, tam güç Kar Fırtınası ile saldırır. Pikachu ve salonda bulunan herkes, bu saldırıdan etkilenirken Snorunt, halinden memnundur. Ash bunu lehine çevirmeye çalışır. Snorunt, Buzlu Rüzgar saldırısını uygular. İki buz tipi saldırının ortada çarpışması sonucunda, sahanın ortasında büyük bir buz kütlesi oluşur. Seaking, Hiper Işın, Sealeo ise Şafak Işını ile buz kütlesini parçalara ayırırlar. İşler tam da Ash'in istediği gibi gidiyordur. Pikachu ile Snorunt, parçalanan küçük buz kütlelerinden zıplayarak Sealeo ile Seaking'e yaklaşırlar. Pikachu, Demir Kuyruk, Snorunt ise Kafa Darbesi ile saldırır. Ancak Sealeo ve Seaking onlardan hızlı davranırlar. Sealeo, Şafak Işını, Seaking de Hiper Işın ile Snorunt ve Pikachu'ya saldırır. Pikachu saldırıyı atlatır ancak Snorunt saldırıyı atlatamaz ve aldığı büyük hasar ile maça devam edemez. Öte yandan Roket Takımı, iş üstündedir. James'i Juan gibi giydirip insanları kandırarak, Pokémonlarını çalmayı hedeflemektedirler.

Ash Corphish'i seçer. Corphish, tam güç Baloncuk Işını kullanır. Sealeo ve Seaking suya dalarak saldırıyı atlatırlar. Ardından Şafak Işını ve Boynuz Saldırısı ile Pikachu ve Corphish'e saldırırlar. Pikachu sıyrılmayı başarır. Tam Seaking, Corphish'e Boynuz Saldırısı ile saldıracakken Corphish, Seaking'in boynuzundan tutar. Seaking Boynuz Matkabı saldırısını kullanarak Coprhish'i döndürüp suya fırlatır. Pikachu, Seaking'e Demir Kuyruk ile saldırır. Sealeo da Şafak Işını ile Pikachu'ya saldırır. Pikachu, hızı sayesinde hem Seaking'i yenmeyi başarır, hem de Şafak Işını saldırısından kurtulmayı başarır. Sahayı duman kaplar. Seaking, savaşa devam edemeyecek durumdadır. Ancak Pikachu ve Corphish yoktur. İkisi de birden suyu altından çıkarlar. Pikachu, Corphish'in üstünde adeta sörf yapıyordur. Sealeo, Buz Topu kullanır. Corphish, Sertleşme ile saldırıdan az hasar alır. Sealeo, bir kez daha Buz Topu kullanır. Corphish, bu seferde Kıskaç Kolu ile Buz Topu'nu parçalar. Sealeo, yine Buz Topu kullanır. Pikachu, Demir Kuyruk'la Buz Topu'nu parçalar. Buz Topu her seferinde güçleniyordur ancak yapımı daha da uzun sürüyordur. Ash, bunu kullanacaktır. Ancak dördüncü Buz Topu çok hızlı bir şekilde gelir ve
Pikachu ile Corphish'i fırlatır. Juan, Pokémonlarını zarif ve hızlı olmaları için eğitmiştir. Sealeo, sonuncu Buz Topu'nu kullanır. Pikachu hızlı davranıp Gök Gürültüsü kullanır ancak buz topunu sadece dengede tutabiliyordur. Bu sonuncu ve en güçlü Buz Topu olduğu için parçalamak kolay değildir. Pikachu, pes etmez ve tüm gücüyle saldırır. Sonunda Buz Topu'nu parçalara ayırmayı başarır. Dökülen buz parçalarından hasar alan Sealeo, Coprhish'in tam güç Yengeç Çekici ile maça devam edemez. İlk rant bitmiştir. İkinci rantta, tek tek maçlar yapılacaktır. Bu raunttaki saha çimenlerden ve küçük bir gölden oluşmaktadır. Ash, Grovyle'ı seçer. Juan ise Luvdisc'ini çıkartır. May, Pokédex'inden Luvdisc'e bakar.

Luvdisc: Beraberlik Pokémon'u. Luvdiscler, çiftleşme sezonu boyunca parlak pembe bir okyanus oluşturarak bir araya gelirler.

İkinci rant başlar. Grovyle, hızlı bir şekilde Mermi Tohumu saldırısını kullanır. Luvdisc, saldırıyı muhteşem hızıyla, ustalıkla atlatır. Ardından Su Nabzı ile Grovyle'a saldırır. Grovyle, zeki düşünüp sahadaki nesneleri kullanarak saldırıyı atlatır. Nesnelerin üzerinden zıplayarak Luvdisc'in üstüne gelir. Ardından dönerek Yaprak Bıçağı kullanır. Luvdisc, saldırıyı atlatır. Ardından Tatlı Öpücük ile Grovyle'a saldırır. Saldırı Grovyle'a isabet eder.

Ash'in Juan'la olan maçının, onun en zorlu maçlarından biri olduğunu gördük. Bakalım Tatlı Öpücük etkisi altında olan Grovyle'a neler olacak? Ash bu durumdan paçayı kurtarabilecek mi veya bu durum onun sekizinci rozetini kazanmasını engellemeye yetecek mi? İzlemeye devam edin!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Juan





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani341.gif] [Resim: rsiconani361.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


Juan: [Resim: rsiconani119.gif] [Resim: rsiconani350.gif] [Resim: rsiconani364.gif] [Resim: rsiconani370.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani073.gif] [Resim: rsiconani117.gif]
[Resim: rsiconani118.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani170.gif] [Resim: rsiconani171.gif] [Resim: rsiconani222.gif] [Resim: rsiconani278.gif] [Resim: rsiconani279.gif] [Resim: rsiconani284.gif] [Resim: rsiconani298.gif] [Resim: rsiconani320.gif] [Resim: rsiconani339.gif] [Resim: rsiconani363.gif] [Resim: rsiconani368.gif]



[Resim: olaylar.png]
-Ash ve arkadaşları, Sootopolis Şehri'ne ulaştılar.
-Ash, Sootopolis Şehri Spor Salonu Lideri Juan'a, 5'e 5 bir savaşta meydan okudu.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_