Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Charizard'ın Neden 2 Tane Mega Evolutionu Var?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Bunun hakkında bilgisi olan varmı? Bence mewtwo'nun 2 tane mega evolution'u olmasının sebebi 2 tane mewtwo olması.Ama neden charizard'ın 2 evrimi var.Tüm starterların yakında 2 evrimimi olucak yoksa charizard toplum arasında çok popüler diyemi?
[Resim: rYDLy1.png]
Para dostum para. Eski pokemonları koy oyun alınsın. Mega evrim diye birşey getir. Daha çok alınsın. En sevilen pokelere mega evrim çıksın. Mega evrim beğenilmeyince yenisi yapılsın. Nintendo da 1 yerine 3 satmayı ister herkes gibi.

İkisi de sevilen pokeler oldunduğundandır. Garbador'a mega evrim gelse kim takacak.
Para için Red'e olmayan megayı verdiler reklam için . Neden 2 evrimi olunca ilk sarılı mega çıkınca kimse beğenmedi . Bu yüzden 2.'yi çıkardılar.
Çünkü o Charizard dostum
Mega evrim olayini sacma bulsamda charizard in 2 evrime sahip olmasi mantikli geldi bana. sonucta charizard fire/flying olmasina ragmen dragon ozellikleride barindiriyordu. simdi isteyen ejderha gibi egitir isteyen flying gibi egitir. ha ama bu keske ayri ayri mega taslarla degilde sadece bizim stat dagitimimiza gore otomatik degisseydi daha guzel olurdu.
Size katılıyorum.Kimse kusura bakmasın ama pokemon 4.jenerasyondan sonra iyice dibi bulmuştur.Bunlarda onun göstergesidir.5.GEN hadi neysede 6.gen'i ben hiç beğenmedim.Hem pokemonların genelini beğenmedim, hem az pokemon var, hem mega diye saçma sapan bir özellik geldi.Tek güzellik fairy türü ve diğer türlerede birkaç denge getirilmesi oldu.Ama fairy türündende xerneas dışında tek bir doğru düzgün pokemon çıkmadı.Hadi bunlar düzelir,yeni güzel fairy pokemonlar çıkar felanda mega formlar işi bozdu.Üstelik mega formların işleyiş sistemide iyi yapılmadı.Oyun neyse birşekilde ara sıra vakit geçirmelik oynanırda anime artık benim için bitti.Bir yıldırda izlemiyorum zaten.
(23-08-2014, 06:08 PM)y4n3s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Size katılıyorum.Kimse kusura bakmasın ama pokemon 4.jenerasyondan sonra iyice dibi bulmuştur.Bunlarda onun göstergesidir.5.GEN hadi neysede 6.gen'i ben hiç beğenmedim.Hem pokemonların genelini beğenmedim, hem az pokemon var, hem mega diye saçma sapan bir özellik geldi.Tek güzellik fairy türü ve diğer türlerede birkaç denge getirilmesi oldu.Ama fairy türündende xerneas dışında tek bir doğru düzgün pokemon çıkmadı.Hadi bunlar düzelir,yeni güzel fairy pokemonlar çıkar felanda mega formlar işi bozdu.Üstelik mega formların işleyiş sistemide iyi yapılmadı.Oyun neyse birşekilde ara sıra vakit geçirmelik oynanırda anime artık benim için bitti.Bir yıldırda izlemiyorum zaten.
Sonuna kadar katılıyorum.İyice mahfettiler ve digimona benzemeye başladı pokemon.Şu anda 9.sezondayım bakıyorum bölümlere karizmatik pokeler var bide black White ve x y trailer'ına bakıyorum sanki pokemon izlemiyorum farklı bir şey izliyorum gibi geliyor.Fairy typte ile eşitlik geldi ama yakında dinozor tipi getirirlerse diye korkuyorum Startle
Aksine ben 6.nesli çok seviyorum. Mega evrim olayı benim de çok hoşuma gitmiyor ama 6.nesildeki pokemonlar çok güzel ve kaliteli çizimlere sahip. Animenin işleyişi kötü olduğu için anime sıkıcı gidiyor. Çok zevk almayarak olsa da izliyorum ben. Hatta Pokemon TCG'de direk fairy destesi yaptım. :D
Bende sevdim 6.Jenarasyonu.Orjinal fikirlerle geldiler bu sefer.Mega Evrim de bir yenilik oldu.Ayrıca Bende tek fairy Aromatisse deli gibi Spritzee arıyorum Cry
Zevkler tartışılmazda nasıl sevebildiniz 6.nesli?Adamlar anahtardan pokemon yapmışlar.Tamam benimde azda olsa sevdiğim 5 6 pokemon var.Ama çoğunu sevmedim Dodgy
Sayfalar: 1 2 3 4