Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Oyun
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(23-08-2014, 01:04 PM)RyanAnders Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle 3ds -2ds farklarini yazayim. Tasarimlari biraz değişik ve 2ds de 3d özelliğni açamıyorsun. Bende 3ds var 3d özelliğini kullanmadım daha hep kapalı duruyor. Yani pek bi farklari yok ikisi de ayni oyunlari oynatir performans acisindan herhangi bir sıkıntıları olmaz.
Pokemon oyunlari içinse ya kart (2.el veya sifir farklari yok )olarak alcaksın ya da 3dslerin e marketlerinden parayla alcaksin. Ama benim tavsiyem kart olarak alman. Marketten indirince silinir falan tecrubeli degilsen yazik olur.

Pokemon oyunlari icin ayri tasarimli konsollar mevcut ama digerlerinden farklari yok sadece tasarimlari degisik pikachulu falan. Yani pokemon tasarimli bi konsolla normal bi konsolun farki yok ayni oyunlari oynatiyorlar.
3dslerin bi de xl leri mevcut ama onlar daha pahali ve turkiye sartlarinda bulmak cok zor.

Bende 3ds var. Ayrica pokemon black pokemon y oyunlari da var. Cok iyiler ve emuatorlerden 10 kat daha fazla zevkliler. Ayrica online savas trade falan yapabilme de cabasi.
Yalnız şuna da değineyim sen kullanmamışsın 3D özelliğini ama ben kullanıyorum kullanabildiğimce arada gerçekten çok fark var. 3D özelliği ile dış dünyadan kopuyorsun sanki ama kötü yanı şu konsolu hafif bir kaydırırnca bile 3D görüntü bozuluyor 2 li falan görüyorsun nesneleri ekranı falan o sıkıntı. Birde 3D olunca görüntü kaliteside başka oluyor tabii. Ama 3D ye önem vermeyen biriysen dediği gibi fark yok.
Sayfalar: 1 2 3