Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 382 - Once In A Mawile!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Once In A Mawile!
Japonca Adı: Falling in Love With Mawile! Lombre's Flower Arrangement!!
Türkçe Adı: Kırk Yılın Başı


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Izabe Adası'ndan Sootopolis Şehri'ne doğru yolculuklarını sürdürüyor. Orası Ash'in Hoenn Ligi'ne girebilme hayalinin nihayet gerçekleşeceği yer.

Dostlarımız yemeklerini yerken karnını doyuran Ash May'a maç teklifi yapar. May kabul etmez fakat Brock kabul eder. Ash Torkoal'ı, Brock Lombre'yi atar. Brock Lombre'ye komut verir fakat Lombre hiçbir şey yapmaz. Torkoal Vücut Çarpması'nı kullanmak için havaya zıplar. Lombre, Torkoal tam üzerine düşecekken hızlıca kaçar. Torkoal, Lombre'nin üzerine bir daha zıplar ve Alev Püskürtücü kullanır. Lombre son bir hareketle yine saldırıdan kurtulur. Torkoal Vücut Çarpması yapmak için tekrar zıplar. Lombre yine saldırıdan hızlıca kaçar. Lombre Su Tabancası kullanarak Torkoal'ı yerde sürükler. Torkoal kızgın bir biçimde Alev Püskürtücü kullanır. Ama Lombre havaya zıplayarak saldırıdan harika bir biçimde kurtulur. Havada yere düşmeden Jilet Yaprak kullanır. Torkoal Demir Savunma kullanarak fazla hasar almaz. Torkoal kabuğundan çıkıp Yüksek Isı kullanır. Bu sefer Lombre kaçamaz ve ilerideki ormana fırlar.

Dostlarımız ormanda Lombre'yi bulurlar. Yanında bir Mawile ve Mawile'ın sahibi olan kadın vardır. Kadının adı Samantha'dır. Dostlarımız kendini tanıtır. Ash Pokedex'ini açar.

Mawile: Aldatıcı Pokemon. Mawile'ın çelik boynuzunun sonunda ağza benzeyen bir uzantı vardır. Bununla hipnoz gibi etkisiyle savunmasız kalan rakiplerini kandırır. Sonra da onları ısırmak için hızlı bir şekilde harekete geçer.

Mawile Lombre'ye yanaşır. Dostlarımız Mawile'ın Lombre'den hoşlandığını anlarlar. Lombre Mawile'dan kurtulmak için arkaya kaçar. May kurdele görür ve kurdeleyle ne yaptıklarını sorar. Samantha kurdeleyle gösteri yaptıklarını ve Mawile'ın Kurdele Dansı olarak adlandırdıklarını söyler. May gösteriyi görmek ister. Samantha teklifi kabul eder.

Samantha ve Mawile dostlarımızın karşısındadır. May teypi açar. Samantha ve Mawile kurdeleyi sallayarak dans ederler. Roket Takımı da onları seyrediyordur. Bu sefer Mawile'ı kaçırma düşüncesine girerler.

Dostlarımız yolculuğa devam ederler. Samantha sıradaki gösterinin bir kasabada olacağını anlatır. Dostlarımız isteklidir. Brock ilerde bir buket çiçek görür. Lombre'yi elinden tutup çiçeği Mawile'a vermesini ister. Dostlarımız Brock'a yetişirler. Ama birden çukura düşerler. Roket Takımı balonuyla gelip Mawile'ı ağa atar. Balon yükselmeye devam ederken dostlarımız derin olmayan çukurdan çıkarlar. Ash Corphish'i gönderir. Brock da Lombre'den gitmesini ister ama Lombre yine isteksizdir. Jessie Seviper'ı gönderir. Corphish Seviper'a Baloncuk Işını'nı isabet ettirir. James Cacnea'yı gönderir. Cacnea her zamanki gibi James'e sarılır. James rica edince Cacnea İğne Füzesi gönderir. Corphish Sertleşme'yi kullanır. Bu yüzden fazla hasar almaz. Seviper etrafında dolanıp Corphish'i sıkar. Lombre Jilet Yapraklar'ı Seviper'a gönderir. Seviper'ın boşluğundan Corphish yararlanır ve kaçar. Seviper Zehirli Kuyruk'unu Lombre'ye vurur. Cacnea da Dikenli Kol'u Corphish'e kullanır. Corphish ve Lombre bir süre kalkamaz. Ash Torkoal'ı gönderir. Torkoal Vücut Çarpması'yla Cacnea'yı savaş dışı bırakır. Seviper Zehirli Kuyruk'uyla Torkoal'a vuracakken Torkoal hoplayıp saldırıdan kurtulur. Torkoal Alev Püskürtücü'sü ile Seviper'ı balona yollar. Corphish tekrar savaşa dahil olup Yengeç Çekici'yle Cacnea'yı fırlatır. Cacnea balona çarparak balonu patlatır. Ağdaki Mawile düşer. Corphish ağı keser. Roket Takımı da havaya uçar.

Corphish, Mawile'dan hoşlanır fakat karşılıksızdır. Brock ve Corphish ağlar. Ardından Torkoal da ağlar

Gösteri başlayacaktır. Dostlarımız da seyrederler. Samantha ve Mawile gösteriye başlarlar. Fakat ışıklar söner. Sahnenin daha uzak kısmında Jessie ve James sloganlarını söylerler. Işığı da Meowth kontrol eder. Dostlarımız da sahneye çıkar. Jessie Seviper'ı gönderir. Seviper'ın Sis'ini kullanarak kendilerini gizlerler. Mawile'ı alırlar. Sahneden balona çıkarlar ve balonla kaçarlar. Fakat Samantha Mawile'ın yanlarında olduğunu fark eder. Roket Takımı yanlışlıkla Lombre'yi kaçırmıştır. Dostlarımız, Brock hariç Lombre'yi kurtarmaya giderler. Brock ve Corphish sahneye çıkacaklardır.

Roket Takımı balondan inmiştir ve Lombre'yi görmüştür. Lombre'yi ne yapacaklarını düşünürler. Bu sırada Wobbufet çıkar ve onunla komiklik yaparlar. Dostlarımız birden karşılarında belirir. Roket Takımı hemen savaşa başlamak ister. Jessie Dustox'u, James Cacnea'yı gönderir. Mawile boynuzundaki ağzıyla Cacnea'yı ısırarak ağzında hapseder. Dustox Mawile'a Psişik Işın kullanır. Mawile hızlı bir biçimde Cacnea'yı fırlatır. Kendisi de atlayıp saldırıdan kaçar. Cacnea hemen İğne Füzesi'ni atlayan Mawile'a gönderir. Mawile havada boynuzuyla iğneleri durdurur. Pikachu da savaşa dahil olur ve Dustox'a Gök Gürültüsü gönderir. Dustox düşer. Lombre o anda dostlarımıza kaçar. Dustox hemen ayağa kalkar. Çarpma için uçarak Lombre'ye gelir. Lombre eğilip saldırıdan kurtulur . Mawile Odak Yumruk'la Cacnea'yı fırlatır. Dustox Zehirli İğne kullanır fakat Lombre iğneleri çember çizerek atlatır. Ardından Lombre Su Tabancası'nı Dustox'a yollar. Dustox saldırıya maruz kalsa da savaşmaya devam eder. Bu sefer Hortum gönderir. Lombre Hortum'un üzerinden atlar. Ardından Jilet Yaprağı'nı Dustox'a gönderir. Cacnea da tekrar maça dönüp Mawile'a İğne Füzesi gönderir. Ama Lombre Mawile'ı gelecek olan İğne Füzeleri'ni şapkasıyla durdurur. Hemen sonra kendi etrafında dönerek
müthiş bir Jilet Yaprak kullanır. Dustox ve Cacnea savaşamayacak duruma gelirler. Mawile güçlü bir şekilde Güneş Işını'nı kullanır ve Roket Takımı'nı havaya fırlatır.

Brock ve Corphish yorulmuştur. O anda dostlarımız gelir. Samantha ve Mawile sahnede danslarını yaparlarken Lombre Samantha'nın çantasını karıştırır. Brock uyarsa da Lombre dinlemez ve Su Taşı'nı bulur. Lombre bir Ludicolo'ya evrimleşir. Sahneye o da çıkar. Hem seyircileri güldürür hem dans eder.

Samantha ve Mawile'ı dostlarımızla konuşurken görüyoruz. Samantha Ludicolo'nun Su Taşı'nı kullanmasını dert etmez. Ludicolo Mawile'dan hoşlanırken, Mawile Ludicolo'ya bakmaz. Samantha Mawile'ın bir çok kez aşık olduğunu söyler ve ayrılır. Ludicolo üzülse de sonra sorun yapmaz ve dans etmeye başlar. Dans ederken Mermi Tohumu saldırısını kullanır. Dostlarımız Mermi Tohumu'nu öğrendiğini anlarlar. Brock da onla birlikte dans etmeye başlar.

Bir dizi talihsizlikten sonra diğerleri Hoenn Ligi'ne doğru bakmaya devam ederken, Brock ve evrimleşen Ludicolo'su mutlu bir şekilde geleceğe doğru bakıyor.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Samantha





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani324.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Brock:
[Resim: rsiconani271.gif] [Resim: rsiconani272.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani269.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James:
[Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


Samantha:
[Resim: rsiconani303.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları:
[Resim: rsiconani054.gif]



[Resim: olaylar.png]
[Resim: 272.gif]
-Brock'un Lombre'si Ludicolo'ya evrimleşti.





[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-