Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 378 - Vanity Affair!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Vanity Affair!
Japonca Adı: Seaman! Enter The Elite 4 Drake!
Türkçe Adı: Kibir Sorunu


[Resim: genizet.png]
Yedinci rozeti kazandıktan sonra Ash ve arkadaşları, Hoenn Ligi'ne doğru ilerlerken ufak bir mola vermeye karar verirler. Tam da o anda, kahramanlarımızı, bir Pokémon savaşının ortasında buluyoruz.

Ash ile Torkoal'ı, Scizor ve eğitmenine karşı maç yaparlar. Scizor, Öfke Kesicisi saldırısını uygular. Torkoal, Alev Püskürtücü ile onu engellemeye çalışır. Scizor, saldırıdan kaçar. Ufak bir affallamanın ardından saldırıya geçer. Torkoal'a Hiper Işın kullanır. Torkoal'ın Demir Savunma'sı, bir aynanın görevini yapar. Saldırıyı yansıtır. Daha maçın ortasındayken Ash, kazanacağından emindir. Scizor, Metal Pençe kullanır. Torkoal, Scizor'dan hızlı davranıp tam güç Yüksek Isı ile Scizor'un işini bitirir. Kazanan Ash olur. Maç, Ash'in özgüvenini fazlasıyla arttırır. Kahramanlarımız, maçtan sonra bir lokantaya giderler. Roket Takımı burada çalışıyordur. Lokantada maç boyunca dostlarımızı gözetleyen adam da vardır. Dostlarımız May'in sıradaki yarışması hakkında konuşurken o yaşlı adam gelir. Pokémon Yarışması'nda kazanmak için en önemli şeyin; eğitmenin, Pokémonları ile uyumu olduğunu söyler. Max adamı tanır. Onun Seçkin Dörlü'den Drake olduğunu anlar. Drake, Ash'e karşılaşmasını izlediğini ve kendisinden oldukça etkilendiğini söyler. Ash buna sevinir. Dostlarımız kendilerini tanıtırlar. Ardından Drake dostlarımızı ve garson kılığındaki Roket Takımı'nı teknesine davet eder.

Dostlarımız, Drake'in kaptanlığını yaptığı gemiden çok etkilenirler. Drake, Ash'e bir maç teklif eder. Ash de kabul eder. Üç maçtan ikisini kazanan galip olacaktır. Drake, Shelgon ile maça başlar. Ash de Pikachu'yu sahaya sürer. Ash'in planı Shelgonların yavaş olması üstüne kuruludur. Pikachu'nun hızı sayesinde kazanmayı planlıyordur. Pikachu, Yıldırım Oku ile başlar. Shelgon, kaçmayı denemez. Saldırı direk isabet eder. Pikachu, bir kez daha Yıldırım Oku kullanır. Shelgon Çifte Kenar kullanarak saldırıyı atlatsa da yine de çok yavaştır. Pikachu, hızı sayesinde Shelgon'dan kurtulur. Ash, kendine ve maçı alacağına çok güveniyordur. Pikachu, Demir Kuyruk ile Shelgon'a saldırır. Tam iki Pokémon burun burunayken Shelgon, ultra güçte bir Ejder Nefesi ile Pikachu'yu geri püskürtür. Ardından çevik ve güçlü bir şekilde Ejder Pençesi ile de Pikachu'nun işini bitirir. Ash neye uğradığını şaşırır. Ancak kolay toparlanır. Zekice bir strateji bulması gerektiğini biliyordur. Drake, ikinci karşılaşmaya Altaria ile devam eder. Ash, bir strateji bulur. Grovyle ile savaşa katılır. Onun bu kararına herkes başta çok şaşırır. Gemideki bir eğitmen Ash'in stratejisini anlar. Ash'in güçlü ve zeki bir eğitmen olduğunu düşünür. Ash'in planı, gemi direklerini ağaçlar gibi kullanmaktır. Grovyle, direklerin üstünden zıplayarak Altaria'ya yaklaşır. Ardından tam güç Mermi Tohumu kullanır. Altaria da direkleri savunma olarak kullanır. Onların arkasına geçerek saldırıdan kurtulmayı başarır. Grovyle, direğe zıpalyıp Yaprak Kılcı kullanacakken Altria birden arkasına geçip Yere Serme kullanır. Hemen ardından kullandığı Ejderha Nefesi ile Grovyle yeri boylar. Drake, Ash'e bir karşılaşmada her şeye hazırlıklı olması gerektiğini ve zamanında, doğru şekilde karşılık verebilmek için aklındaki düşüncelerden kurtulması gerektiğini söyler. Öz güvenin iyi olduğunu ama aşırıya kaçtığında dikkatsizliğe yol açtığını da ekler. Maç tüm hızıyla devam eder. Altaria Hava Saldırısını kullanır. Ash, Drake'in dediğini yapmayı başarır. Grovyle, Hızlı Saldırı ile Altaria'yı atlatır. Tam Yaprak Kılıcı ile saldırcakken Altaria, Hava Ası ile ondan kurtulur. Ardından arkasına geçerek Solar Işını kullanır. Grovyle saldırıdan ağır hasar alır ve maça devam edemez. Drake, iki galibiyet aldığı için maçı kazanmıştır. Ash, Drake'e maç ve tavsiyeleri için teşekkür ederken Roket Takımı boş durmaz ve Pikachu'yu alırlar. Her zamanki sloganlarını söylerler. Drake, Salamence'ı seçer. Salamence atik ve güçlü bir şekilde Ejder Pençesi kullanır. Pikachu'yu kurtardıktan sonra tam güç Alev Püskürtücü ile Roket Takımı'nı gökyüzüne gönderir. Dostlarımız Salamence'dan çok etkilenir. May, Pokédex'ten Salamence'a bakar.

Salamence:
Ejder Pokémon'u. Salamence, Bagon'un son evrimidir. Uçarken bile çok güçlü ateş saldırıları gerçekleştirebilir.


Drake, kahramanlarımızı akşam yemeğine davet eder. Dostlarımız da bunu kabul ederler. Yemekteyken Drake, bir aralar Ash gibi yenilmez olduğunu zannettiğinden bahseder. Aşırı öz güveninin konsantrasyonunu etkilediğini ve bu yüzden kaybettiğini söyler. Ash de potansiyelin olduğunu görür. Drake'in Ash'e verdiği tavsiyeler, Ash'in çalışma isteğini arttırır. Daha iyi olmaya çalışacağını söyler.

Seçkin Dörtlü'den Drake ile beklenmedik karşılaşma sayesinde Ash, hayatı için çok önemli bir ders aldı. Kahramanlarımız, yolculuklarına devam ettikçe yanlarında götürebilecekleri bir şey.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Drake





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani324.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James:[Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


Drake:[Resim: rsiconani334.gif] [Resim: rsiconani372.gif] [Resim: rsiconani373.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani212.gif]


Vahşi:[Resim: rsiconani278.gif]



[Resim: olaylar.png]
-Ash, Elite Dörtlü'den Drake ile savaştı ve kaybetti.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_