Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 9. Sezon ve 10. sezon hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bu sezonlar yaklaşık 9 aydır sizlerden gizli bir şekilde çevriliyordu. Bu yola başvurmamızın sebebi daha önceki sezonları çevirirken üyelerimizden gelen yıpratıcı ve moral bozucu yorumlardı. Böylece 9. sezonu gizlice çevirme kararı aldık. Bu kararımız amacına ulaştı ve çok rahat bir şekilde sezonu çevirdik. Hedefimiz 9 ve 10 tamamlayarak yılbaşında aynı anda paylaşmaktı. Ancak eray ın askerlik durumu, diğer çevirmenlerimizin özel hayatları, sağlık durumları vs. araya girince yılbaşında iki sezonu da bitirme amacımızı gerçekleştiremedik.

Şimdi benim de askerlik durumum ortaya çıktı. Ağustostan itibaren 6 ay aranızda olmayacağım. Bu durum çevirileri şu şekilde etkileyecek.

Ben elimden geldiğince bana verilen çevrilmiş 10. sezon altyazılarını standart formatta sunmaya devam edeceğim. Ben gittiğimde metin admin çevrilmiş altyazıları kontrol ettikten sonra 640x480 formatında 75 mb renksiz olarak videoya gömüp paylaşacak. 10. sezon bitince 5. sezona geçilecek. 0 dan çeviri yapılacak. Ben askerlik görevimi tamamladığımda metin admin tarafından paylaşılan bölümleri standart formatımıza uyarlayıp yeniden yükleyeceğim.

İndirmeden izle seçeneği yakında eklenir. Kesin bir tarih veremeyiz. Sadece sabırla takipte olun.

Döndüğümde 6-7-8. sezonları kontrol edip 1280x960 a kodlayıp yeniden paylaşacağım.

11 - 13 - 14 - 15 - 16. filmler 2015 yılı içerisinde çevrilip paylaşılacak.

Şimdilik planımız bu şekilde. Sizden tek istediğimiz sabırla takipte olmanız. :)