Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 371 - The Evolutionary War
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Evolutionary War
Japonca Adı: Gorebyss & Huntail! The Evolution Mystery!
Türkçe Adı: Evrimsel Savaş


[Resim: genizet.png]
Mossdeep Adası'na doğru yolculukları devam ederken kahramanlarımız, ada maceralarında, kendilerini sonraki durağa kadar eskort buldular.

Kahramanlarımız ABC adalarından A adasına giderler. Teknelerinin yanından bir grup Gorebyss ve Huntail'e binmiş çocuklar geçer. Ash Pokédex'ten Huntail'e bakar.

Huntail: Derin deniz Pokémon'u. Huntail, Clamperl'den evrimleşir. Geniş çenesiyle avını yakalamadan önce onu kandırmak için balık şeklindeki kuyruğunu kullanır.

May de kendi Pokédex'inden Gorebyss'e bakar.

Gorebyss: Güney denizi Pokémon'u. Gorebyss, Clamperl'den evrimleşir. Güçlü bir yüzücüdür ve izlemesi çok keyiflidir.

Yarışanlar, aralarında kavga ediyorlardır. Kahramanlarımız A adasına ulaşırlar. İlk işleri, Pokémon Merkezi'ne gitmek olur. Kahramanlarımızın okyanusta gördükleri çocuklar buradadır. Hemşire Joy, Pokémon Merkezi'nin, okul olan kısmına çıkar. Bu okul, B ve C adalarından çocukların ders çalıştığı bir yerdir. Sıradaki ders dışarıdadır. Yol üzerinde May, Hemşire Joy'a çocukların neden sürekli kavga ettiklerini sorar. Hemşire Joy, B ve C adalarından gelen çocukların Clamperller yüzünden kavga ettiklerini söyler. Dostlarımıza B adasındaki Clameperllerin Gorebyss'a, C adasındaki Clamperllerin de Huntail'e evrimleştiğini anlatır. Çocukların, hangisinin daha iyi olduğunu tartıştıklarını söyler. Dostlarımız havuzun yanına gelirler. Bir adam, Huntail ve Gorebyss'in ortalarında yüzüyordur. Çocuklar etrafında toplanmıştır. Bu Profesör Birch'tir. Kahramanlarımız ve Profesör karşılaşırlar. Profesör, Clamperl'in evrimlerini araştırmak için geldiğini söyler. Profesör, Clamperlleri kendi kendine evrimleştiklerini duyunca çok şaşırır. Clamperl'in, Huntail'e evrimleşmesi için Derin Deniz Dişi'ne, Gorebyss'e evrimleşmesi için de Derin Deniz Pulu'na ihtiyaç duyduğunu söyler. Profesör ve dostlarımız, araştırma için öncelikle C adasına giderler. Kavga edenlerin aralarında olan ve adı Nancy olan küçük kız, C adasını göstermek için dostlarımızla gider. Küçük kızın kavga ettiği çocuk yani Keith de peşlerinden gider. Nancy dostlarımıza, genellikle Clamperllerin, Huntail'e evrimleştiği mağarayı gösterir. Profesör mağaradaki sudan bir örnek alır. O sırada Keith yanlışlıkla yerini belli eder. Keith ile Nancy kavga ederler. Profesör, Keith'ten B adasını göstermesini ister. Dostlarımız B adasına giderken, takip eden taraf bu seferde Nancy olur. Keith dostlarımızı, genellikle Clamperllerin, Gorebyss'a evrimleştiği mağaraya götürür. Profesör buradaki sudan da örnek alır. Nancy yerini belli eder. Çocuklar yeniden kavga ederler. Profesör ve dostlarımız A adasına dönerler. Nancy ve Keith de sonuçları merak ettikleri için gelirler. İkisi de rakip tarafın Pokémonlarını merak ettiğini söylerler. Clamperllerini Profesöre gösterirler. Nancy bir Gorebyss, Keith de bir Huntail istediğini söyler. Roket Takımı dışarıdan dostlarımızı izliyordur. Huntail ve Gorebyss'i çalma planları yaparlar.

Profesör, evrim gizemini çözer. C adasındaki suyun Derin Deniz Dişi parçacıklarından, B adasındaki suyun ise Derin Deniz Pulu parçacıklarından oluştuğunu söyler. Birden Roket Takımı ve Magikarp robotları çıkar. Her zamanki sloganlarının ardından, Gorebyss ve Huntailleri yakalamak için ağ atarlar. Ash, hızlı davranıp Corpish'i seçer. Corpish, ağı keser. Jessie, Seviper'ı seçer. Seviper, Isırık saldırısını kullanır. Corpish, zekice davranır ve sertleşerek Seviper'ı geri püskürtür. Ardından hızlı ve bir o kadar da güçlü bir şekilde Yengeç Çekici kullanır. James, Cacnea ile savaş dahil olur. Cacnea, Nancy ve Keith'in Clamperllerine İğne Füzesi yollar. İki Clamperl, aynı anda Demir Savunma kullanır. Seviper zehirli kuyruk ile Corpish'e saldırır. Corpish ondan önce davranıp tam güç Baloncuk ışını ile Seviper'ı geri yollar. Clamperller de Seviper ve Cacnea'yı Su tabancası ile vururlar. Son darbeyi koyan Pikachu olur. Güçlü bir Yıldırım Oku ile Roket Takımı'nı havaya fırlatır.

Dostlarımız, Nancy için Derin Deniz Pulu aramaya, B adasına giderler. Keith bir tane bulur ve Nancy'ye verir. Nancy, Clamperl'ünü çıkartır. Derin Deniz Pulu'nu vermesine rağmen Clamperl gelişmez. Dostlarımız, Keith için C adasına, Derin Deniz Dişi aramaya giderler. Nancy, Derin Deniz Dişi'ni bulur ve Keith'e verir. Ancak onun Clamperl'ü de evrimleşmez. Dostlarımız A adasına geri dönerler. Nancy ve Keith'in Clamperlleri, Pokétopu'ndan çıkar çıkmaz aynı anda evrimleşirler. Huntail ve Gorebyss, denizde yüzerken Roket Takımı tekrar çıkar. Kingler şeklinde olan robotlarıyla, Huntail ve Gorebyss'i yakalamaya çalışırlar. Gorebyss, Çeviklik kullanarak kurtulur. Huntail, Isırık kullanır. Ancak robot onu geri püskürtür. Ash, Grovyle ile olaya dahil olur. Grovyle, Pokétopu'ndan çıkar çıkmaz güçlü bir şekilde Mermi Tohumu uygular. Ancak robotun sert yapısı, saldırıdan etkilenmemesini sağlar. Gorebyss ve Huntail, aynı anda, tam güç Su Nabzı uygulayarak robotu epey sarsarlar. Ancak robot hemen toparlanıp ikisine de yakalar. Grovyle, atik bir şekilde Yaprak Kılıcı kullanarak ağı keser. Gorebyss, Kargaşa kullanarak robotu havaya kaldırır. Ardından Pikachu tam güç Gök gürültüsü kullanır. Huntail de Çığlık i
le Roket Takımı'nı havaya fırlatır. Kahramanlarımızın bekledikleri vapur gelir. Profesör biraz daha araştırma yapmak için kalacağını söyler. Dostlarımız Nancy, Keith ve Profesör Birch ile vedalaşırlar. Giderlerken Nancy ve Keith, Gorebyss ve Huntail ile birlikte gelirler. Dostlarımıza B ve C adasının iyi anlaşmaya başladıklarını söylerler. Dostlarımız mutlu bir şekilde yolculuklarına devam ederler.

Pokémon dünyasında mucizeler hiç bitmeyecek. Önce, Clamperl evriminin dallarını gördük ve sonra da iki rakip adanın arkadaş olduğuna tanık olduk. Bunun üzerine, kahramanlarımız yolculuklarına devam ediyor.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Hoy
Profesör Birch
Nancy
Keith





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James:[Resim: rsiconani331.gif] [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Nancy: [Resim: rsiconani366.gif] [Resim: rsiconani368.gif]


Keith: [Resim: rsiconani366.gif] [Resim: rsiconani367.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani222.gif] [Resim: rsiconani367.gif] [Resim: rsiconani368.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani320.gif]




[Resim: olaylar.png]
Ash ve arkadaşları, Profesör Birch ile yeniden karşılaşırlar. Clamperl'ün gizemli evrimini öğrenirler.






[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_