Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 370 - the Relicanth Really Can
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Relicanth Really Can
Japonca Adı: Relicanth and the Deep Sea Treasure!
Türkçe Adı: Relicanth ve Deniz Hazinesi

Mossdeep Adası'na giden yol üzerinde bulunan birçok adayı keşfederken Ash ile arkadaşları kendilerini Wazoo Adası'ndaki Büyük Wazoo Tatil Köyü'nde buldular.]

Tatil köyünün güzelliği karşısında büyülenen kahramanlarımız, denizden yosunlar içinde çıkan adamı görünce çok şaşırırlar. Adamın adı Adam'dır, kendini tanıttıktan sonra onları deniz altı ürünleri sattığı mağazasına götürür. Eşi Evelyn ile tanıştırır ve Evelyn'e bugün bulduğu kolyeyi gösterir. Bu kolyeyi bir Relicanth'in yüzgecinde bulmuştur. Daha sonra Adam onlara Kral Neptün gemisindeki hazineden bahseder, uzun zamandır o hazineyi arıyordur ama henüz bulamamıştır. Ash Pokédex'ine bakar:

Relicanth: Relicanth, Uzun Ömürlü Pokémon. Relicanth'in vücudu derin okyanus basıncına dayanabilmesini sağlayan taş gibi pullarla kaplıdır.

Hazineyi bulmak için hep beraber Adam'ın denizaltısına binerler. Roket Takımı da hazineyi duyunca peşlerine takılmıştır. Evelyn ise denizin üzerinde gemiden onlarla iletişim kurmaktadır. Amaçları Relicanth'i bulmak, dolayısıyla geminin enkazını da bulmaktır. Bu sırada şiddetli bir sarsıntı olur, Roket Takımı'nın Magikarp'ı denizaltıya çarpar. Roket Takımı derinlere indikçe Magikarp su alır ve akıntıya kapılıp gider. Relicanth ise akıntının yönünde devam etmektedir, Relicanth'in gittiği yönde bir denizaltı mağarası olduğu anlaşılır. Adam, Relicanth'i takip etmek için akıntıya yönelir, akıntının yarattığı etkiyle Adam kontrolü kaybeder ve kahramanlarımız kendilerini denizaltı mağarasında bulurlar. Kral Neptün gemisi tam önlerindedir, Adam hazineyi almak için dalış yapar. Burada bir sürü Relicanth'in yaşadığını görürler, Relicanthleri incelerken Adam hazineyle görünür. Hazineyi açmak üzereyken Roket Takımı hazineyi çalar, kaçarken de yolu kapatarak kahramanlarımızı kapana kısar. Relicanth sürüsü başka bir çıkış yolu biliyordur, böylece hep heraber oradan kurtulurlar.

Evelyn radarının yardımıyla Roket Takımı'nın nereye gittiğini izlemiştir ve oraya doğru yola koyulurlar. May, Bulbasaur'u seçer, Bulbasaur sarmaşıklarıyla hazineyi almaya çalışır ama başaramaz. Jessie'nin Seviper'ı Zehirli Kuyruk saldırısıyla Bulbasaur'u engeller. Brock Mudkip'i seçerek Su Tabancası kullanmasını ister, Relicanthler de Su Pompası ile ona destek verirler. Roket Takımı yere düşer, Bulbasaur hazineyi alır. Pikachu, kapanışı Gök Gürültüsü ile yapar ve Roket Takımı bir kez daha havaya uçar. Roket Takımı belasından kurtulduktan sonra sıra hazineyi açmaya gelir, Adam hazineyi açar ama büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Hazine kutusu değersiz yeşil parçacıklarla doludur. Adam pes etmemekte kararlıdır, denizin altının gizemlerle dolu olduğunu söyler ve çalışmalarına devam edecektir.

Ve böylece, antik Pokémon Relicanth ile karşılaşmalarını ve heyecan verici hazine avını geride bırakan Ash ile arkadaşları Mossdeep Şehri'ne doğru serüvenlerine devam ediyorlar.

[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Adam
Evelyn



[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani341.gif]

Brock: [Resim: rsiconani258.gif]

May: [Resim: rsiconani001.gif]

Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]

James: [Resim: rsiconani358.gif]

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]

Vahşi: [Resim: rsiconani117.gif][Resim: rsiconani170.gif][Resim: rsiconani226.gif][Resim: rsiconani321.gif][Resim: rsiconani367.gif][Resim: rsiconani369.gif]

[Resim: olaylar.png]
Yok



[Resim: EmeiGeenler.png]

tlhGS