Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 369 - Clamperl Of Wisdom
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:
Clamperl of Wisdom
Japonca Adı: Spoink & Clamperl! Seek The Pearl!
Türkçe Adı: Clamperl'ün Bilgeliği


[Resim: genizet.png]
Ash ve arkadaşlarını son gördüğümüzde, Ash'in sıradaki maçının olacağı Mosdeep Adası'na doğru gidiyorlardı. Yolculuk sırasında, kahramanlarımızın keyfi yerinde gözüküyor.

Kahramanlarımız, tekne ile Maisie Adası'na doğru gidiyorlardır. Torkoal ve Pikachu, denizde, kütüklerin üzerinde duran bir Spoink görür. Kahramanlarımız bu Spoink'in, önceden gördükleri Spoink olduğunu düşünürler. Derken bir dalga gelir ve Spoink ile kütüğünü altında bırakır. Kahramanlarımız, Spoink'i teknelerine çekerler. Bu, o Spoink'tir. Spoink mutlu bir şekilde zıplarken ayağı takılır ve başındaki incisi denize düşer. Dostlarımız Spoink'e yardım ederler. Ash, Corpish'i, Brock da Mudkip'i çıkartır. İkisi de suya dalıp inciyi aramaya gider. Ancak ikisi de bir şey bulamadan döner. Kahramanlarımız, Maisie Adası'na ulaşırlar. İnciye sahilde bakarlar. O sırada sahilden bir Azurill ve eğitmeni gelir. Spoink, Azurill'i kafasına koyar. Kahramanlarımız, tabiki de buna izin vermezler. Spoink, pek çok yuvarlağımsı Pokémon'u kafasına koymaya çalışır. Ancak kahramanlarımız her seferinde buna engel olurlar. En sonunda Spoink pes eder. Üzgündür. Adı İsaiah olan bir adam, dostlarımıza Spoink'e Clamperl'in yardımcı olabileceğini söyler. İsaiah, dostlarımızı
laboratuvarına getirir. Kendisinin uzun süredir Clamperller ile ilgili bir araştırma yaptığını söyler. May, Pokédex'ten Clamperl'e bakar.

Clamperl: Çift kabuklu Pokémon. Clamperl'ün sadece onu korumakla kalmayıp avını yakalamasını da sağlayan güçlü bir kabuğu vardır.

İsaiah, Spoink'in başındaki inciyi, Clamperllerin ürettiğini söyler. Ancak, laboratuvardaki Clamperllerin hiç birinde inci yoktur. Spoink, laboratuvarda mavi bir inci bulur. İsaiah, o incinin çok değerli olduğunu ve üzerinde araştırmalar yaptığını söyler. Dostlarımız sahile giderler. Spoink bu seferde bir eğitmenin Shroomish'ini başına koymaya çalışır. Tabi dostlarımızın buna izin verecek halleri yoktur.

Roket Takımı, laboratuvardaki mavi inciyi görür ve onu çalma planı yapar. Tam çalacaklarken Spoink Psişik kullanarak inciyi alır. Sonra da oradan uzaklaşır. Dostlarımız sahilde Spoink'i ararlar. Laboratuvardan siren sesi gelir. Dostlarımız, laboratuvara giderler. Roket Takımı temizlikçi kılığına girmiştir. İsaiah'a Spoink'in inciyi çaldığını söylerler. Dostlarımız Spoink'i bulup inciyi İsaiah'a geri vermeye karar verirler. May, Beautifly, Ash de Swellow'u seçer. Hep beraber Spoink'i ararlar. Spoink, kayalık bir alandadır. Önceden Spoink'in başına koymaya çalıştığı Azurill ve Shroomish ile eğitmenleri gelir. Spoink mutu bir şekilde zıplarken incisini düşürür. İnci kayalara çarparak bir Clamperl'in içine gider. Clamperl'in içindeki normal inci de kayalara çarparak Spoink'e kafasına düşer. Beautifly, Spoink'i bulur. Dostlarımız hemen Spoink'in yanına giderler. Spoink'in incisinin pembe olduğunu görünce çok şaşırırlar. Değiştiğini düşünürler. O iki eğitmen gelir ve dostlarımızı Clamperl'in yanına götürürler. Roket Takımı da bunları duyar ve dostlarımızın peşinden gider. Mavi incinin içinde olduğu Clamperl'in kabuğu kapalıdır. Spoink, Clamperl'le konuşur ve Clamperl kabuğunu açar. Dostlarımız, Clamperl'den inciyi ister ama o vermez. Spoink ona kendi incisini geri vereceğini söyleyince kabul eder. Tam inciler değişecekken Roket Takımı çıkar. Sloganlarını söylerler. Jessie, Seviper'ı seçer. Ash, Torkoal ile savaşa katılır. Torkoal, Pokétopu'ndan çıkınca güçlü dumanlar ile etrafını kaplar. Bu da onun ne kadar savaşa hazır olduğunun bir göstergesidir. Seviper, ısırık ile Torkoal'a saldırır. Torkoal, Demir Savunma ile Seviper'ı geri püskürtür. Ardından tam güç Alev Püskürtücü ile saldırır. Ancak Seviper çevik davranır. Saldırıyı ustaca atlatıp tam gücüyle Sis saldırısını kullanır. Roket Takımı Clamperl'ü ve mavi inciyi alıp kaçar. Dostlarımız peşlerinden giderler.


Roket Takımı, çeşitli yollarla, Clamperl'ün kabuğunu açmayı dener ancak başaramaz. Swellow onları görür ve dostlarımıza haber verir. Dostlarımız gelirler. Spoink öne atılır ve Roket Takımı'nı Psişik ile Clameperl'den uzaklaştırır. Jessie Dustox'ı seçer. James de Cacnea'yı çıkartır. Ash ise, savaşa Grovyle ile katılır. Dustox, Çarpma ile Grovyle'a saldırır. Grovyle, Hızlı Saldırı ile Dustox'tan önce davranır. Cacnea, İğne Füzesi ile Clamperl'e saldırır. Spoink, Clamperl'in önüne atlar. Spoink, Psişik ile İğne Füzesini durdurur. Grovyle Mermi Tohumu, Spoink de Psişik Işını kullanır. Dustox ve Cacnea, bu saldırılardan ağır hasar alsalar da pes etmezler. Dustox, İğne Füzesi ile Grovyle'a saldırır. Grovyle, bir ninja gibi saldırıyı atlatır. Ardından da Yaprak Kılıcı ile Dustox'u savaş dışı bırakır. Cacnea, Dikenli Kol ile Spoink'e saldırır. Spoink tam güç Psişik Işını ile onu geri püskürtür. Son noktayı da Clamperl koyar. Tam güç Su Silahı ile Roket Takımı'nı havaya fırlatır. Spoink ve Clamperl incileri takas ederler. Spoink, mavi inciyi İsaiah'a verir. Ancak Spoink üzgündür. İncisiz kalmıştır. Clamperl durumu anlar ve incisini Spoink'e verir. Spoink inciye kavuştuğu için mutlu olmuştur.

Sadece mavi inci laboratuvara götürülmekle kalınmadı. Pokémon yardımseverliği sayesinde Spoink'e yeni bir inci de bulundu! Kahramanlarımız artık sıradaki Spor Salonu'nun olduğu Mosdeep Adası yolculuğundaki ada maceralarına devam edebilirler!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
İsaiah





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani324.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Brock:
[Resim: rsiconani258.gif] [Resim: rsiconani271.gif]


May:
[Resim: rsiconani267.gif]


Jessie:
[Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani269.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James:
[Resim: rsiconani331.gif] [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı:
[Resim: rsiconani052.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları:
[Resim: rsiconani285.gif] [Resim: rsiconani298.gif]


Vahşi:
[Resim: rsiconani320.gif] [Resim: rsiconani325.gif] [Resim: rsiconani333.gif] [Resim: rsiconani351.gif] [Resim: rsiconani366.gif] [Resim: rsiconani370.gif]



[Resim: olaylar.png]
-Ash ve arkadaşları, sürekli incisini kaybeden Spoink'le yeniden karşılaşırlar.






[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_