Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bad Egg ve Battle Frontier
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

Arkadaşlar pokemon emerald oynarken bad egg diye bişe çıktı.Bad Egg Hakkında bilgi sahibi olan varmı.


Emerald da Battle Frontier de altın sembol kazanmak için ne yapmak gerek.Örneğin Battle Arena da gerekli olan 55 savaşı da kazandım.Ama lideri de yendim ama altın sembol vermediler.(Sadece Lvl 50 Savaşı yapmıştım.Open lvl de demi savaşmam gerek.)


yardımcı olursanız sevinirim.
Bad Egg bendede var 2 tane.Dogmuyo bunLar gaLiba ??
Bad Egg'i bilgisayara atın ve silin. Silinmiyorlarsa dokunmayın. BAzen bilgisayarda görünmez olabiliyorlar. Onlar her zaman siliniyor. Eğer boşluğa tıklayınca pokemon varmış gibi summary, move falan gibi seçenekler çıkarsa görünmez bad eggler onlar. Hemen silin. Eğer silmezseniz oyun bozulabilir. Battle Frontier'i bilmiyorum valla onun yarısına geldim oyunu bıraktım. ;D Çok zor.
Bad Eggi çözdm.1 saat Swampert imi arıyordum Bad egg 1 taneydi.Swamperti 2. boxa atmıştım ve baktım Swampertin oldugu yerde Bad Egg var.Nasıl oldu anlamadım ama pokemonlar kaybolup bad egg oluyor.  :hihi:
(15-07-2009, 10:26 PM)Rhydon link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bad Eggi çözdm.1 saat Swampert imi arıyordum Bad egg 1 taneydi.Swamperti 2. boxa atmıştım ve baktım Swampertin oldugu yerde Bad Egg var.Nasıl oldu anlamadım ama pokemonlar kaybolup bad egg oluyor.  :hihi:
Evet, aynısı bana da olmuştu. :what: NEyse ki önceden emulatörden save yapmıştım. :D Ondan devam ederek hallettim. :hihi:

GAmeshark kullandın mı oyununda?
Evet Gameshark fazla kullanınca oluyor.  :Jms: