Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 365 - A Scare To Remember
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:
A Scare To Remember
Japonca Adı: Pikachu... Joining Team Rocket??
Türkçe Adı: Unutulmayacak Bir Korku


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız, Lilycove Şehri vapur iskelesine yaklaştığında onları aniden yollarında duraksatan bir şeyler oldu.

Pikachu ve dostlarımız yolda yürürken Pikachu'nun üstüne bir ağaç düşer. Ardından Roket Takımı ve robotları gözükür. Pikachu da ellerindedir. Her zamanki sloganlarını söylerler. Pikachu, Yıldırım oku kullansa da işe yaramaz. Dostlarımız Pikachu'yu kurtarmaya giderken Roket Takımı'nın tuzak çukuruna düşerler. Roket Takımı tam kaçacakken robotun ayağı kuma takılır. Ardından robotta kullanılan malzemeler çöker ve robot patlar. Kahramanlarımız, Roket Takımı ve Pikachu, hepsi ayrı bir yere fırlarlar. Dostlarımız gözlerini açtıklarında kendilerini bir ağaç dalının üstünde bulurlar. Jessie, James ve Wobbuffet ayrı bir yere fırlamışlardır. Üstlerine geri dönmeye karar verirler. Pikachu ve Meowth da ayrı bir yere fırlamıştır. Pikachu garip davranır. Çok geçmeden Meowth, Pikachu'nun hafızasını kaybettiğini anlar. Meowth fırsattan istifade edip Pikachu'yu kandırır. Pikachu'ya, onun küçüklüğünden beri Roket Takını üyesi olduğunu söyler.

Öte yandan dostlarımız da boş durmazlar. Ash, Swellow'u, Brock da Mudkip'i seçer. Pikachu'yu bulmaya giderler. Roket Takımı ise Meowth'ı ve üstlerini arar. Pikachu ve Meowth'ın yanına bir Zigzagoon gelir. Ardından Zigzagoon'u kovalayan Beedrill gelir. Pikachu, Yıldırım Oku kullanarak, Zigzagoon ve Meowth'ı korur. Pikachu ve Meowth, Zigzagoon ile vedalaşıp yola devam ederler. İnce bir kaya tabakasından geçerler. Meowth boş durmaz ve Pikachu'ya yanlış hikayeler anlatır. Derken Meowth'un ayağı kayar. Pikachu, onu son anda tutarak kurtarır.

Dostlarımız Pikachu'yu aramaya devam ederler. Mudkip, birkaç ayak izi bulur. Bunlar Pikachu, Meowth ve Zigzagoon'a aittir. Meowth umutsuzca denize bakarken Pikachu, elinde bir elma ile gelir. Elmayı Meowth'a verir. Meowth, bunun ağaçtaki tek elma olduğunu öğrenince yarısını Pikachu'ya verir. Kahramanlarımız Meowth'ın düşeyazdığı uçuruma gelirler. Ancak hala ne olduğunu anlayamamıştırlar.

Roket Takımı, sonunda aradıkları üstü bulurlar. Ancak James hala Meowth için endişelidir. Swellow, Roket Takımı'nın üstünü bulur. Çok geçmeden Meowth ve Pikachu da. Meowth, olanları Jessie ve James'e anlatır. Mudkip ve Swelow'un yardımıyla, dostlarımız da üstü bulurlar. James ve Jessie, dostlarımız gelmeden Pikachu'nun kafasını yalanlarla doldurdukları için Pikachu, dostlarımıza saldırır. Kahramanlarımız ne olduğunu anlayamazlar. Ash, Pikachu'ya yaklaşmaya çalışır. Kendisini hatırlayıp hatırlamadığını sorar. Pikachu, tam güç Yıldırım Oku ile Ash'e saldırır. Art arda bu saldırıyı yeniler. Çok geçmeden Brock, Pikachu'nun hafızasının gittiğini anlar. Roket Takımı balonlarına biner. Ash de peşlerinden balona atlar. Pikachu, tam güç Yıldırım Oku kullanır ve herkes ayrı bir tarafa fırlar. Roket Takımı havaya fırlarken Pikachu, nehre düşmek üzeredir. Ash, Pikachu'nun peşinden gider ve onunla birlikte nehre düşer. İkisi de akıntıya kapılır. Ash, gözlerini açtığında karşısında Pikachu vardır. Ash, ona kendisini hatırlayıp hatırlamadığını sorar. Pikachu, evet dercesine başını sallar. İki dost birbirlerine sarılırlar. Ash ve Pikachu arasındaki bağ, bu olayla daha da kuvvetlenmiştir. Çok geçmeden diğerleri de gelirler. Her şey normale dönmüştür. Derken Roket Takımı nehre düşerler. Pikachu, tam güç Yıldırım Oku ile Roket Takımı'nı fırlatır. Kahramanlarımız yollarına devam ederler.

Arkadaşlığın ne kadar önemli olduğunu ve birbirleri için ne anlam ifade ettiğini bir kez daha anlayan kahramanlarımız, Ash'in gelecek Salon Savaşı ile Lilycove Şehri'ne doğru yolculuklarına devam ediyorlar.



[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani277.gif]


Brock:
[Resim: rsiconani258.gif]


Jessie:
[Resim: rsiconani202.gif]


James:
[Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı:
[Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi:
[Resim: rsiconani015.gif] [Resim: rsiconani263.gif]



[Resim: olaylar.png]
Pikachu, hafızasını kaybeder ve Roket Takımı'na katılır. Hafızası geri geldiğinde Ash'e geri döner.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_