Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 366 - Pokéblock, Stock & Berry!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Pokéblock, Stock & Berry!
Japonca Adı: Arrival in Lilycove City! PokéBlocks and Aerial Ace!?
Türkçe Adı: Pokéblok, Stok ve Meyve

Lilycove Şehri, okyanus boyu maceraların başlangıç noktası olarak bilinen hareketli bir liman şehridir. Ash ile arkadaşları sonunda buraya geldiler. Maceraya hazırlar... Mı acaba?

Lilycove Şehri'ne varan kahramanlarımız, bankta oturup dinlenmektedirler. May bir yarışma posteri görür ve yarışmaya katılacaktır. Yemek yemek için restorana doğru giderlerken, Lilycove'un ünlü meyve pazarına gelirler. Burada yaşlı bir adam yanlarına gelir, onlara az önce topladığı nomil meyvesini gösterir ve Pikachu'ya ikram eder. Pikachu meyveyi çok beğenir, Ash de tadına bakar ama ona çok ekşi gelir. Yaşlı adam o meyvenin Pokémonlar için lezzetli olduğunu söyler. Bu sırada kucağında kocaman bir meyve paketi olan Kelly adında bir kız görünür, önünü göremediği için düşer, meyveler de düşmek üzereyken Pokémonu olan Grumpig psişik gücünü kullanarak meyvelerin yere düşmesini önler. Çevredeki bütün insanlar Grumpig'i alkışlar, Kelly de May gibi yarışmaya katılacaktır.

Kelly kahramanlarımızla tanışırken Roket Takımı onları izlemektedir, Roket Takımı'nın yeni hedefi Grumpig'dir. Kelly, May'in iki tane kurdelesi olduğunu öğrenince çok şaşırır. Kelly'nin bir tane kurdelesi vardır. Kelly, onları evine davet eder. Kelly büyük bir Pokéblok Dükkanı'nda yaşamaktadır. Kelly'nin annesi onları karşılar, karınlarının aç olduğunu düşünür ve onlara Lilycove Türlüsü ikram eder. Ash çabucak yemeğini bitirir çünkü spor salonu savaşı için antrenman yapıp Swellow'a Hava Ası saldırısını öğretmelidir.

Ash Swellow'a Hava Ası öğretmeye çalışırken Swellow başaramayıp yere çakılır. Yanlarına yaşlı bir adam gelir. Gençken kendisine Saldırgan Vladimir dendiğini, şimdi ise Ralph dediklerini ve istediği Pokémon'a istediği saldırıyı öğretebildiğini söyler. Ash ve Max buna çok şaşırır, Ash adamın ayaklarına kapanarak ondan Swellow'a Hava Ası'nı öğretmesini ister. Ralph, Ash'in kararlılığından etkilenerek Swellow'a Hava Ası'nı öğretmeyi kabul eder. Ralph, onları Hava Ası saldırısını öğretmek için icat ettiği eğitim kursuna getirir ve Pidgeotto'su ile eğitimin nasıl yapıldığını gösterir. Sıra Ash ve Swellow'a gelir. Swellow da bu saldırıyı öğrenmek için Ash kadar kararlıdır.

Brock ve May ise Kelly ile beraber Pokéblok yapmaktadırlar. May Pokémonlarını dışarı çıkararak hazırladığı Pokéblokların tatlarına baktırır ama hiçbiri beğenmez. Daha sonra Roket Takımı Grumpig'i çalar. Combusken Hava Aparkatı saldırısıyla Roket Takımı'nın balonunu patlatır. Grumpig yere düşerken Bulbasaur sarmaşıklarıyla onu yakalar ve Beautifly Gümüş Rüzgar saldırısıyla Roket Takımı'nı uçurur.

Lilycove Koordinatör Yarışması başlar, Ash Ralph ile birlikte çalışmaya gider. Bir numaralı koordinatör olan May ilk olarak Combusken ile başlar. Combusken Alev Çemberi saldırısını kullanır ama saldırı kontrolden çıkar. Alevler May'e doğru gelmektedir...


Combusken'in Alev Çemberi kontrolden mi çıktı yoksa kendi eğitmenine mi yöneldi? May acaba bu durumdan nasıl kurtulacak?

[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Contesta
Sukizo
Vivian
Kelly
Vladimir



[Resim: pokemonlar.png]
Ash:[Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani277.gif]

May: [Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani256.gif][Resim: rsiconani267.gif][Resim: rsiconani300.gif]

Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]

James: [Resim: rsiconani358.gif]

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]

Kelly:
[Resim: rsiconani326.gif]

Vladimir: [Resim: rsiconani017.gif]

Özel Pokémonlar:[Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani180.gif][Resim: rsiconani281.gif][Resim: rsiconani313.gif][Resim: rsiconani333.gif]

[Resim: olaylar.png]
- May meyveleri doğramayı öğrenir.
- Ash Swellow'a Hava Ası saldırısını öğretir.
- May ve Jessie Lilycove Yarışması'na katılır.



[Resim: EmeiGeenler.png]

tlhGS