Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 364 - The Garden Of Eatin'!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]


İngilizce Adı: The Garden of Eatin'!
Japonca Adı: Banana Slakoth Park And Snorlax
Türkçe Adı: Tokluk Bahçesi

[Resim: genizet.png]


Hala Lilycove yolu üzerinde ve Ash'in bir sonraki Salon karşılaşması için onları alacak feribota doğru giden kahramanlarımız, Muz Slakoth Bahçesi'ni gezmeye karar verdiler.

Dostlarımız bahçe kapısına doğru ilerlerler. Fakat kapı kapalıdır. Dostlarımız ilkte temkinli davransa da içeri girerler. Kahramanlarımız bahçede muz ve Slakoth göremeyince şaşırırlar. Derken yer sallanıp yarılır. Bir adam gelir ve buranın çok tehlikeli olduğundan bahseder. Onları bir binaya götürür. Koşarak giderler.

Max, depremi beklemediğini belirtir. Adam, bunun deprem değil Snorlax olduğunu gösterir. May, Pokedex'ini açar.


Snorlax: Uykucu Pokémon. Snorlax her gün 900 kilo kadar yemek yemezse doymaz.

Adam, Fransız üslubuyla adının Marcel olduğunu, buranın yöneticisi olduğunu söyler.
Marcel Snorlax'tan dolayı çaresiz kalmıştır. Marcel, Bahçenin sonunun geleceğini söyleyerek ağlar. Marcel, Snorlax'ı bildiklerini sorar. Ash'in Profesör Oak'ı tanıdığını duyunca dostlarımızdan yardım ister. Dostlarımız kabul eder.

Roket Takımı ağaçtan Snorlax'ı seyrederek, her zamanki gibi hayallerini kurup, patronlarına Snorlax'ı verme düşüncesine girerler.

Ash, yakalama fikrini ortaya atar. Brock, uykuya dalmadan ve yemeğini bitirdikten sonra saldırma fikrindedir. Dostlarımız Snorlax'ın uyandığını görünce yakınına giderler. Ash, Snorlax'ı uyarsa da Snorlax aldırmaz bile. Savaş Pikachu'nun Gök Gürültüsü saldırısı ile başlar. Snorlax saldırıdan etkilenmez. Pikachu, bu sefer Demir Kuyruk yapar ama yine Snorlax hasar almaz. Snorlax devamında Esneme kullanarak dostlarımızı uyutur. Ardından kendisi uyur. Havadan, 900 kilo kaldırabilen kaldıraçlı balonuyla Roket Takımı beliriverir. Roket Takımı, dostlarımızın uyuduklarını görünce Pikachu'yu da çalmak isterler. Meowth kaldıracı Snorlax'a gönderirken, Snorlax uykusunda Esneme saldırısını kullanır. Roket Takımı da uyur. Meowth uyurken kolu geri çekince, kaldıraç hızlı bir şekilde geri gelip balonu patlatır. Roket Takımı ağaçların üzerine düşer.

Dostlarımız bilgisayarın başında Profesör Oak ile konuşurken görünür. Profesör Oak, Ash'in Snorlax'ını çağırır. Profesör küçük pembe bir şey yedirir. İştahlı Pokémon'lar için Pokéblok yapmıştır. O küçük Pokeblok'un Snorlax'ı doyurduğunu anlatır. Ama tek yolun yakalamak olduğundan bahseder. Ash, Esneme saldırısı yüzünden çaresizdir. Dostlarımızın aklına, Esneme'den Vigoroth'un etkilenmeyeceği gelir. Ash Slakoth'lardan birini evrimleştirebileceklerini düşünür.

Dostlarımız Slakoth'ların saklandıkları yere gelirler. Marcel, Slakoth'lardan birini ikna eder.

Dostlarımız Slakoth'u eğitmeye başlarlar. Pikachu, Hızlı Saldırı'yla başlar. Slakoth, Karşı Saldırı'yı kullanarak saldırıyı geri çevirir. Torkoal Alev Püskürtücüsü ile saldırır. Fakat Slakoth saldırıdan hoplayarak kaçar. Ash'in Grovyle'ı, Yaprak Kılıcı kullanacakken Slakoth harika bir Tırmalama ile saldırıyı geri püskürtür. Sonra Slakoth Tırmalama ve Karşı Saldırı ile Ash'in üç Pokémon'unu yener. O anda Slakoth aniden parlayıp evrim geçirip bir Vigoroth olur.

Dostlarımız Snorlax'ın yanına giderler. Marcel, Vigoroth'u ile Snorlax'a meydan okur. Savaş başlar. Snorlax, Esneme kullanır. Vigoroth Esneme'den etkilenmeyip, Tırmalama ile Snorlax'ı yere yatırır. Snorlax kalkıp Hiper Işın sonra Esneme kullanır. Vigoroth Hiper Işın'dan kaçar. Sonrasında Vigoroth Esneme'yi etkisiz kılar. Tırmalama ile tekrar Snorlax'ı yere yatırır. Vigoroth Odak Enerjisini biriktirir. Enerjiyi biriktirirken Snorlax sinirlenip Vücut Çarpması'nı kullanmak için havaya sıçrar. Vigoroth müthiş bir Odak Yumruğu kullanarak üzerine sıçrayan Snorlax'ı savaş dışı bırakır. Marcel, Pokétopu ile Snorlax'ı yakalar.

Slakoth Muz Bahçesi, Slakoth'lar geri dönünce ziyaret akınına uğrar. Marcel bahçenin adını Slakoth ve Vigoroth Muz Bahçesi olarak değiştirir. Snorlax'ı da insanları odada uyutarak kullanır.

Kapıda Marcel dostlarımıza teşekkür edip uğurlar. Dostlarımız maceralarına devam etmek üzere giderler.

Bir Slakoth evini ve arkadaşlarını korumak için büyük cesaret örneği gösterip Vigoroth'a evrimleşir. Bu ilhamla birlikte Ash ve arkadaşları Lilycove Şehri'ne doğru olan yolculuklarına devam eder.


[Resim: karakterler.png]

Ash
May
Brock
Max
Jessie
James
Profesör Oak
Marcel

[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani253.gif][Resim: rsiconani324.gif]
[Resim: rsiconani143.gif]

Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]

Marcel: [Resim: rsiconani143.gif][Resim: rsiconani287.gif][Resim: rsiconani288.gif]

Vahşi: [Resim: rsiconani287.gif]


[Resim: olaylar.png]
Bu bölümde önemli bir olay bulunmamaktadır.


[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-
ExtraLiqht