Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 363 - Crazy As A Lunatone
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:
Crazy As A Lunatone!
Japonca Adı: Mystery! Pokémon From Outer Space?!
Türkçe Adı: Bir Lunatone Kadar Çıldırmış Olmalı


[Resim: genizet.png]
Hala çabayla Hoenn Ligi'ne tırmanan Ash'in sıradaki Spor Salonu savaşıyla arasında bir vapur yolculuğu kaldı. Bu yüzden kahramanlarımız Lilycove Şehri'ndeki feribota doğru gidiyorlar.

Gizemli iki kişi yürürken bir göktaşı Dünya'ya düşer. Bu iki gizemli kişi göktaşının yanına gidip, onu patlatırlar. Göktaşının içinden bir Lunatone çıkar. Bu iki gizemli kişi robotlarıyla Lunatone'u yakalamaya çalışırlar. Lunatone, Psişik ile robotu havaya kaldırır. Ancak gizemli kişiler pes etmezler. Lunatone'a ateş ederler. Lunatone büyük hasar alsa da pes etmez. Kırmızı renkte bir ışık çıkartır. İkisini de hipnoz edip kasabaya gider.

Sabah olur. Kahramanlarımız Volley Kasabası'na giderler. Roket Takımı bir yandan kahramanlarımızı izlerken bir yandan da önceki gece düşen meteor ile ilgili hayal kurarlar. Kahramanlarımız, gün batımına yakın kasabaya ulaşırlar. Ancak kasaba çok ıssızdır. Kahramanlarımız, Pokémon Merkezi'ne girerler. Fakat orada da kimse yoktur. Dostlarımız tam çıkarken Hemşire Joy gelir. Dostlarımız ondan Pokémonlarını iyileştirmesini ve geceyi geçirmek için bir oda isterler. Hemşire Joy'un gözleri kırmızıdır. Dostlarımıza teçhizatın bozuk olduğunu, odaların da dolu olduğunu söyler. Kahramanlarımız Hemşire Joy'un tuhaf davrandığını düşünürler. Dışarıda yemek molası verirler. Dostlarımız ile Pokémonları yemek yerken, Lombre kafasına göre gider. Önceki gece Lunatone'u yakalamaya gelen gizemli kişiler, Lombre'yi uzaydan gelen bir canlı zannedip yakalamaya çalışırlar. Dostlarımız gelir ve Lombre'nin uzaydan gelmediğini söylerler. Gizemli kişiler, kendilerinin Pokémon Gizem Kulübü yani P.G.K. olduklarını söylerler. Adlarının, Ken ve Mary olduğunu söylerler. Ash ve Brock bu ikisini tanırlar. Bunlar önceden Cleffa ve Uzay Gemisi'nin peşinde olan kişilerdir. Ken ve Mary, Uzaydan gelen gök taşını incelerken birden bire hafızalarını bir Pokémon'un sildiğini söyler. O Pokémon'u bulmaya giderler. Kahramanlarımız, Hemşire Joy'un tuhaf davranmasının sebebinin de bu olduğunu düşünürler. Pokémon Merkezi'ne geri dönerler. Roket Takımı da Pokémon Merkezine girer. Dostlarımız ile Roket Takımı karşılaşırlar. Roket Takımı her zamanki sloganlarını söyler. Hemşire Joy gelir. Dostlarımız ve Roket Takımı bir odaya saklanırlar. Odada bir Lunatone görürler. Ash, Pokédex'ten Lunatone'a bakar.

Lunatone: Göktaşı Pokémon'u. Bazı insanlar Lunatone'un uzaydan geldiğini düşünür. Etrafta en çok dolandığı vakit dolunay zamanıdır ve güçlü kırmızı gözleri ona bakanlara korku saçar.

Jessie, Lunatone'ndan etkilenir ve yanına gider. Lunatone kırmızı ışık saçar. Jessie'yi hipnoz eder. Ancak, James ve Meowth'ın yardımıyla hipnozdan kurtulur. Kahramanlarımız, neden Hemşire Joy'un tuhaf davrandığını ve neden kasabanın boş olduğu anlarlar. Lunatone dostlarımıza korktuğunu anlatır. O sırada gözleri hala kırmızı olan Hemşire Joy gelir. Dostlarımıza Lunatone'u rahat bırakmasını söyler. Roket Takımı, Lunatone'u çalmaya çalışır. James, Cacnea'yı, Jessie ise Seviper'ı seçer. Seviper, Isırık ile, Cacnea da Dikenli Kol ile Lunatone'a saldırır. Lunatone, Psişik ile onları durdurur. Ancak gücü kalmadığı için yere düşerler. Hemşire Joy normale döner. Lunatone yorulduğunu, iki kişi tarafından saldırıya uğradığını, ay ışığına ihtiyacı olduğunu ve kasabalılardan korktuğu için onları dolunay çıkana kontrol etmek istediğini anlatır
. Roket Takımı, fırsattan istifade edip, bir kez daha Lunatone'e saldırır. Seviper, Zehirli Kuyruk ile, Cacnea ise Dikenli Kol ile saldırır. Pikachu, hızlı davranır. Tam güç Yıldırım Oku ile Roket Takımı'nı havaya fırlatır.

Hemşire Joy, Lunatone'u tedavi eder ama Lunatone'un hala dolunay ışığına ihtiyacı vardır. Dolunay bu gece vardır. Ancak Volley Kasabası'nın etrafı dağlarla kaplı olduğu için ay gözükmez. Hemşire Joy, dostlarımıza Lunatone'u Camerupt Burnu'na götürmelerini söyler. Ancak bir sorun daha vardır. P.G.K. Lunatone'un peşindedir. Brock'un aklına bir fikir gelir. Dostlarımız Lunatone'u tahta el arabasında taşırlar. Üstünü örterler. Dostlarımızın karşısına P.G.K. çıkar. Onlara Uzay Pokémon'u görüp görmediklerini ve ne taşıdıklarını sorarlar. Dostlarımız görmediklerini ve dolunay partisi yapacaklarını söylerler. P.G.K. dostlarımızdan şüphelenir. Gizlice dostlarımızı takip ederler. Dostlarımız vadiye ulaşırlar. Dolunay'ın çıkmasına 5 dakika vardır. Birden bire Roket Takımı çıkar. Tam Lunatone'u yakalayacaklarken bir kol onları durdurur. Bu kol P.G.K'nın robotuna aittir. Robot, Roket Takımı'nı havaya fırlatır. Ardından doğruca dostlarımızın üzerine doğru gider. Pikachu, güçlü bir şekilde Demir Kuyruk kullanır. Ama robotun kolu, Pikachu'dan önce davranıp, onu geri püskürtür. Brock, Mudkip'i çağırır. Mudkip, Pokétopu'ndan çıkar çıkmaz güçlü bir şekilde Su Silahı uygular. Ancak su robot üzerinde işe yaramaz. Kol, Mudkip'i de fırlatır. May, Beautifly'ı seçer. Beautifly, Gümüş Rüzgar kullanır. Bu saldırı robotu geri püskürtür. Mudkip, bir kez daha Su Silahı uygular. Saldırı bu sefer işe yarar. Pikachu, tam güç Yıldırım Oku kullanarak robotun enerjisini bitirir. Tam o sırada dolunay çıkar. Lunatone, göz kamaştırıcı bir şekilde parlamaya başlar. Lunatone iyileşir. Bu sırada robot enerjisini toplar. Dostlarımıza doğru gelir. Lunatone, Gizli Güç kullanarak P.G.K.'yı havaya fırlatır. Ardından dostlarımız ile vedalaşıp gider.


Lunatone'u zarar görmekten korumak kolay değildi. Ama kahramanlarımız Lilycove Şehri'ne olan yolculuklarına devam etmeye hazırlanırken Pokémon Dünyası'nın ne kadar gizemli olabileceğini tekrar takdir ediyorlar.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Ken
Mary





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani324.gif]


Brock:
[Resim: rsiconani205.gif] [Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani271.gif]


May:
[Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani256.gif] [Resim: rsiconani267.gif] [Resim: rsiconani300.gif]


Jessie:
[Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James:
[Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı:
[Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi:
[Resim: rsiconani337.gif]



[Resim: olaylar.png]
-Pokémon Gizem Kulübü, Lunatone'u almak için geri döner.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_