Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 362 - Lights, Camerupt, Action!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:
Lights, Camerupt, Action!
Japonca Adı: The Film's Riding on Camerupt
Türkçe Adı: Işıklar, Camerupt, Motor!


[Resim: genizet.png]
Altıncı rozeti de kazanmasıyla Ash Hoenn Ligi'ne katılma hayaline her zamankinden daha da yakın. Kahramanlarımızın sıradaki durağı Lilycove Şehri'ndeki feribot.

Kahramanlarımız Lilycove Şehri'ne giderken yolda bir Camerupt ve yanında da eğitmenini görürler. Eğitmeni ve Camerupt bir gölden geçmeye çalışıyorlardır. Ancak Camerupt ilerleyemiyordur. Kahramanlarımız eğitmenin yanına gidip ona yardım ederler. Eğitmen teşekkür eder. Adının Elijah olduğunu, Camerupt ile ıssız köy ve kasabalara film ekipmanları taşıyıp insanlara film izlettiğini söyler. Sıradaki filminin adının "Plusle ile Minun ve Prensesin Kurtuluşu" olduğunu da söyler. Kahramanlarımız filmi izlemek için Elijah ile birlikte gitmeye karar verirler. Bu sırada Roket Takımı dostlarımızı izler. Camerupt'ı ve taşıdığı projeksiyon setini çalmak için plan yaparlar.

Dostlarımız ve Elijah köye doğru giderler. Önlerindeki nehrin köprüsü kırılmıştır. Kahramanlarımız tam nehrin en dar yerini bulmuşken Roket Takımı'nın tuzak çukuruna düşerler. Roket Takımı, Camerupt'ı ve projeksiyonu alır. Ash Corphish'i çağırır. Corphish hızlı bir şekilde Camerupt'ı yakalayan kolu keser. Sonra da tam güç Baloncuk Işını ile Roket Takımı'nın balonunu patlatır. Kahramanlarımız Camerupt'ı nehirden geçirirler ve yola devam ederler. Dağ yolundan giderken yol üstüne düşen kayalar yolu kapatır. Dostlarımız başka bir yol ararlar. Gece olmuştur. Kahramanlarımız bir yerde kamp kurup sinema ile ilgili hatıralarını paylaşırlar.

Sabah olunca kahramanlarımız yola devam ederler. Sonunda köye varırlar. Akşam olur. Filmin tam ortasında Roket Takımı gelir. Her zamanki sloganlarını söylerler. Jessie Seviper'ı seçer. Seviper Sis saldırısını kullanır. Kimse bir şey göremez. Sis kalktığında projeksiyon ve Roket Takımı kaybolmuştur. Brock ve Lombre'si çocukları oyalarken dostlarımız Roket Takımı'nı bulmaya giderler. Kahramanlarımız Roket Takımı'nın kaçarken düşürdüğü makaraları takip ederler. Çok geçmeden Roket Takımı'nı bulurlar. Jessie bir kez daha Seviper'ı seçer. Ash Grovyle ile savaşa katılır. Seviper Isırma'yı kullanır. Grovyle muhteşem bir şekilde saldırıdan sıyrılır ve sonra tam güç Mermi Tohumu kullanır. Ardından güçlü bir şekilde Hızlı Saldırı kullanarak Roket Takımı'nı havaya fırlatır. Kahramanlarımız geri gelir. Film kaldığı yerden devam eder.


Sonunda köydeki çocuklar uzun bir bekleyişten sonra filmi izleyebildiler. Ve bu arada başkaları için mutlu anıyı oluştururken Ash ve arkadaşları da kendilerine mutlu bir anı oluşturdular. Seyahatleri boyunca taşıyacakları bir anı.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Profesör Oak
Gary
Delia Ketchum
Elijah
Mariah





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani324.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Brock:
[Resim: rsiconani271.gif]


May:
[Resim: rsiconani001.gif]


Jessie:
[Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani358.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Elijah:
[Resim: rsiconani323.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları:
[Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani035.gif] [Resim: rsiconani052.gif] [Resim: rsiconani067.gif] [Resim: rsiconani143.gif] [Resim: rsiconani161.gif] [Resim: rsiconani172.gif] [Resim: rsiconani177.gif] [Resim: rsiconani178.gif] [Resim: rsiconani182.gif] [Resim: rsiconani183.gif] [Resim: rsiconani184.gif] [Resim: rsiconani187.gif] [Resim: rsiconani192.gif] [Resim: rsiconani216.gif] [Resim: rsiconani217.gif] [Resim: rsiconani223.gif] [Resim: rsiconani259.gif] [Resim: rsiconani265.gif] [Resim: rsiconani281.gif][Resim: rsiconani294.gif] [Resim: rsiconani311.gif] [Resim: rsiconani312.gif] [Resim: rsiconani316.gif] [Resim: rsiconani348.gif]



[Resim: olaylar.png]
-Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_