Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 359 - Unfair-Weather Friends
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Unfair-Weather Friends
Japonca Adı: Castform & The Weather Institue
Türkçe Adı: Haksız-Hava Arkadaşları



[Resim: genizet.png]
Fortree Şehri’ne ve Ash'in bir sonraki Salon maçı için maceralarına devam eden kahramanlarımız için başka güzel bir gün daha!

Güneşli ve güzel bir gün kahramanlarımızın üzerine bir yağmur damlası düşmesi ile mahvolur. Ardından gelen sağanak yağmur, yıldırım ve kar fırtınası kahramanlarımızın kafasını iyice karıştırmıştır. Kar formundaki bir Castform kahramanlarımıza doğru yaklaşır. Ash Pokédex'ten Castform'a bakar.

Castform: Hava durumu Pokémon'u. Castform hava durumuna bağlı olarak vücut görüntüsünü değiştirebilir. Vücudunu korumak için doğanın gücünü kullanarak görünümünü değiştirir.

Castform kahramanlarımızdan kendisini takip etmesini ister. Hava birden düzelir. Castform normal haline döner. Adlarının Bart ve Millie olduğunu söyleyen iki kişi gelir. Hava değişimlerinin araştırmaları yüzünden olduğunu söylerler. Brock kıza sulanmaya gider. Ama bu sefer ters giden bir şeyler vardır. Brock bu sefer kıza sulanamaz. Bart kendisinin Hava Araştırma Enstitüsünün Müdürü olduğunu söyler. Kahramanlarımızı Enstitüye davet ederler. Millie, dostlarımızı hava durumunu değiştiren makineyi, büyük çanağı, gösterir. Kahramanlarımız Enstitüyü gezerken Roket Takımı Çanağı çalmanın planlarını yapar.

Bir helikopter Enstitüye doğru yaklaşır. Bu Aqua Takımı'dır. Bart'ı, çalışanları ve Roket Takımı'nı yakalarlar. Kahramanlarımız bu olanları içeriden, Merkez Odası'ndan, görürler. Aqua Takımı Antik Pokémonlar ,Groudon ve Kyogre, hakkındaki bilgiyi ararlar. Fakat bu bilgilere ulaşmak için Erişim Kartı'na ihtiyaçları vardır. Bart kartı Castform'a verir. Ondan kartı Millie'ye ulaştırmasını ister. Tabi Aqua Takımı buna izin vermez. İki Crawdaunt seçerler. Castform Hava Topu'nu yollar. Yağmur Formunda olduğu için saldırı su tipidir. Saldırı bir Crawdaunt'u yere sermeyi başarır. Diğer Crawdaunt güçlü bir şekilde Baloncuk Işını saldırısını kullanır. Bu saldırı Castform'a büyük hasar verir. Tam o sırada güneş çıkar ve Castform Güneş Formuna dönüşür. Tekrar Hava Topu kullanır. Bu seferde saldırı ateş tipidir. Fakat bu saldırı Crawdaunt'a neredeyse hiç hasar veremez. Castform normal formuna dönerek havalandırmaya girip Millie'yi bulmaya gider. Aqua Takımı da Enstitü'de onu ararlar. Kahramanlarımız olanları görürler. Castform'un kendilerine gelmesini beklerler. Aqua Takımı'ndan iki kişi odaya gelir. Kahramanlarımız saklanır. Tam o sırada Castform havalandırmadan çıkar. Bunu gören Aqua Takımı Castform'a saldırır. Castform sıyrılır ve kartı Millie verir. Ash dışındakiler Millie ile birlikte giderler. Pikachu Aqua Takımı'na tam güç Yıldırım Oku kullanır.

Brock, May, Max ve Millie, Aqua Takımı'nı şaşırtmak için Ditto'yu kullanırlar. Ditto Castform şeklini alır ve yem olarak kullanılır. Dostlarımızın yemi işe yarar. Aqua Takımı Ditto’nun peşinden gider. Ash Ditto'yu gerçek Castform zannettiği için alıp kaçmaya başlar. Millie ise verileri ana bilgisayardan alır ve diske koyar. Sonra da sabit diskteki verileri siler. Brock, May, Max ve Millie işlerini bitirdikten sonra koridorda Ash ile çarpışırlar. Ash yem olarak kullanılan Castform'u yanında getirmiştir. Ash onun bir Ditto olduğunu anlar. Aqua Takımı gelir. Ash Torkoal'ı seçer. Torkoal Pokétopu'ndan çıkar çıkmaz Duman Perdesi kullanır. Etraf duman olmuştur ve dostlarımız bundan yararlanarak dışarı çıkarlar. Çıktıklarında karşılarında Aqua Takımı'nın Kumandanı Shelly ile karşılaşır. Shelly, Kahramanlarımızdan kartı ister. Kahramanlarımız kartı vermeyecekleri söylerler. Aqua Takımı makineyi çalıştırır. Roket Takımı'nın üstüne bir kez daha yıldırım düşer ve havaya uçarlar. Shelly kahramanlarımızı tehdit eder. Millie kartı Shelly'ye verir. Fakat Aqua Takımı aradıkları dosyayı bulamazlar. Millie çanağın üstüne çıkar. Aslında kendisinin Millie olmadığını, Magma Takımı'ndan Broodie olduğunu açıklar. Aqua Takımı Crawdauntlarını kullanır. Crawdauntlar Baloncuk Işını ile saldırırlar. Ditto Crawdaunt şekline girer ve o da tam güç Baloncuk Işını kullanır. Saldırılar çarpışır. May Combusken ile savaşa katılır. Combusken Alttan vuruş ile Broodie'nin Crawdaunt'una yani Ditto'suna saldırır. Crawdaunt Combuken'dan daha önce davranır ve güçlü bir Yengeç Çekici ile Combusken'ı yener. Broodie Ditto’sunu yanına alarak Jet Çantası ile uzaklaşır. Aqua Takımı geri çekilir. Bart ise olanlardan dolayı kendini suçlar. Bir Millie daha gelir. Kahramanlarımız ilk başta onu Brodie zannederler ama Brock'un sulanmasıyla onun gerçek Millie olduğunu anlarlar. Bart, Millie'ye işini gösterir ve ona seve seve yardımcı olacağını söyler.


Gerçek Millie Hava Enstitüsü'nde mutlu bir şekilde çalışırken kahramanlarımız Fortree Şehri'ndeki Salon'a doğru yola koyuldular. Böylece herkes sonunda mutlu zamanın ve açık havanın tadını çıkarıyor. En azından herkes.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Aqua Takımı Adamları
Shelly
Broodie
Bart
Millie





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani324.gif]


May:
[Resim: rsiconani256.gif]


Jessie:
[Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı:
[Resim: rsiconani052.gif]


Aqua Adamları:
[Resim: rsiconani342.gif]


Shelly:
[Resim: rsiconani342.gif]


Broodie:
[Resim: rsiconani132.gif]


Bart:
[Resim: rsiconani351.gif]


Vahşi:
[Resim: rsiconani382.gif] [Resim: rsiconani383.gif]



[Resim: olaylar.png]
-Magma Takımı, Groudon ve Kyogre
verilerinin kopyasını alır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_