Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Ve Doppelganger
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokemon ve Doppelganger

Doppelganger hortlak veya ruhun başka vücutta olması gibi anlamlara sahiptir. Fakat biz birbirine çok benzeyen Pokemon'umuzun anime karakterleri üzerinden gideceğiz.

Ek Bilgi: Gengar'ın isminin geldiği kelimedir.

Gerçek dünyadan örnekler:
[Resim: 13-people_who_came_face_to_face_with_the...ganger.jpg] [Resim: Doppelganger.jpg]

Pokemon Dünyasından Örnekler:

KarakterlerBölümResimİçerik
Arnold - Ash KetchumHypno's Naptime (EP027) [Resim: 180px-Arnold.png] Ash Hophophop Şehrine girer. Sonra bir kadın gelir ve ona sarılır. Onu kendi oğlu Arnold sanmıştır. Arnold kayıptır. Olay çözüldüğünde annesi ile Arnold birbirine kavuşmuştur. Arnold, Ash'e göre küçüktür.
Jessebelle - JessieHoly Matrimony! (EP048)
The Treasure Is All Mine! (DP153)
[Resim: 180px-Jessebelle.png] James'i Jessebelle ile evlendirmek isterler. Fakat James ilkte buna istekli olsa da sonradan onun kuralcılığından dolayı vazgeçmiştir. Evlenmemek uğruna evden kaçan James, Roket Takımına katılmıştır.
Travis - Ash KetchumPokémon Double Trouble (EP108) [Resim: 180px-Travis.png] Kumquat Adasının Salon Lideri Luana ilkte Ash'i kendi oğlu sanmıştır. Travis adlı bu çocuk, Ash gibi Pikachu'suyla yola çıkmıştır.
Righteous Takımı -Roket TakımıWe're No Angels (SS003) [Resim: 180px-SS003.png] Üyeleri birbirine benzer. Roket Takımından her bölüm gözüken üçlüsüdür. Bulbapedia, çocuk Meowth kostümü giymiş diyor. Bunlar kötüyle savaşmış. Roket Takımını da bunlar sanan köy ahalisi bunları kahraman ilan eder. Kötü zannedilen profesörün Roketler yardımıyla iyi olduğu anlaşılır. James makinenin butonuna yanlışlıkla basınca bölümün sonunda uçarlar.
Max - MaxMaxxed Out! (AG049) [Resim: 180px-Max_AG049.png] Bölümün başında Ash ve arkadaşları gözükür. Sonra büyük Max gelir. Max'ler kavga eder. Hemşire Joy onları ayırır. Büyük Max gider. Daha sonra dertlerini birbirine anlatan Max'ler barışır ve işbirliği yapar.
Harley'in Sınıf Arkadaşı - MayNew Plot, Odd Lot! (AG174) [Resim: 180px-The_girl_resembling_May.png] Harley'in May'e olan antipatisi burdan kaynaklanmaktadır. Küçük Harley okulda yemeğini yerken May'e benzeyen kız onun sevdiği için sona bıraktığı yemeği yer. Harley yarışmayı May'in kazanmaması için hileler yapar fakat başarılı olamaz.
Prenses Salvia - DawnDawn of a Royal Day! (DP171) [Resim: 180px-Salvia.png] Dawn 5 kurdeleyi almıştır. Bir prenses (hangi ülkenin prensesi ise) yarışmayı izleyecekmiş. Prenses Salvia Dawn'ı çağırır. Ve kılık değiştirmelerini ister. Prenses, Dawn'ın ; Dawn, prensesin kılığına girer. Prenses, Togekiss'i ile yarışır. Jessie'yi yenip kurdeleyi kazanır. Jessie, Büyük Festival'e beşinci kurdeleyi alamadığı için katılamayacağını düşünür. Prenses onu üzgün görünce kurdeleyi verir. Onu Dawn sanan Jessie kurdeleyi istemez fakat sonunda kurdeleyi alır.

https://www.youtube.com/watch?v=h_rq4VZA2PE#t=6m50s Burda May'e benzeyen kız var. Linke tıkladığınızda 6. dakika 50. saniyesinden devam edecek. Videoda Reklam çıkarsa dediğim dakikadan devam etmiyor. Youtube sayfasını yenileyin reklam çıkarsa.

Garip bir konu diye düşünüyorum. Bu sefer kısa oldu. Kısa diye yapmayacaktım. Fazla kısa oldu dedim. Ama kendimi tablo diye kandırdım. Çalışma konusu bulmayınca cıvıttım sayılır. Kısa olduğu için fotoğraflarla destekledim. Konu isteğiniz olursa söyleyin belki yapabilirim. Fazla İngilizce bilgim olmadığı için bölümleri izleyerek yapmaya çalışıyorum.

Hatalarımı ve önerilerinizi belirtin.

İçerik: Kendim Resimler: Bulbapedia, üstteki resimleri Google'da arattım.
Yine bir çalışmamızın sonuna geldik. Sağlıkla esen kalın :D
Kısa ama bence keyifli birşey kısa diye yapmakdan vaz geçmemelisin ilginç bir konuydu ve zevkliydi
"Önemli olan uzun ya da kısa olması değil anlattığıdır." Çok mu klasik bir cümle :D Ama bence kısa olması daha iyi. Pokémon Cinsiyet konusu o kadar uzundu ki ilk on tanesinden sonrasına bakmamıştım.

Bu arada galiba benim gözüm hep hatalara kayıyor :D Tabloda resmin en sol tarafta benzeyen kişi ve hangi karaktere benzediğini yazmışsın. Ancak sonuncuda "Prenses Salvia" yazmışsın ama diğerlerine benzemesi için "Prenses Salvia - Dawn" olması gerekir.

Bu arada güzel çalışma olmuş.
(22-06-2014, 11:59 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]"Önemli olan uzun ya da kısa olması değil anlattığıdır." Çok mu klasik bir cümle :D Ama bence kısa olması daha iyi. Pokémon Cinsiyet konusu o kadar uzundu ki ilk on tanesinden sonrasına bakmamıştım.

Bu arada galiba benim gözüm hep hatalara kayıyor :D Tabloda resmin en sol tarafta benzeyen kişi ve hangi karaktere benzediğini yazmışsın. Ancak sonuncuda "Prenses Salvia" yazmışsın ama diğerlerine benzemesi için "Prenses Salvia - Dawn" olması gerekir.

Bu arada güzel çalışma olmuş.
İlk başta unutmuştum . Mesela sadece Max yazdım. Team Righteous yazıp yanına Team Rocket yazmadım. Bunlar devam ederken aklıma geldi. Onlara yazdım. Dawn'ı unutmuşum. Neyse düzelildi. Sağol.