Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 357 - Take This House And Shuppet
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Take This House And Shuppet
Japonca Adı: The Mansion Of Shuppet
Türkçe Adı: Al Bu Evi Shuppet


[Resim: genizet.png]
Evrenin engin genişliği, bitmek bilmez sınırları, etkileyici büyüklüğü ve akıl almaz gücü. Elbette bunların hiçbirinin Roket Takımı'yla ilgisi yok. Pikachu'yu yakalama girişimleri bir kez daha engellenmediği sürece. O çok tanıdık cümle söylenirken bize eşlik edin. "Yine havaya uçuyoruz."

Roket Takımı sert bir şekilde yere düşer. Saçları kıvırcıktır. Bir mansiyonun önüne düşmüşlerdir. Pikachu'yu yakalayamadıkları için birbirlerini suçlarlar. Bir süre sonra bu atışma büyük bir kavgaya dönüşür. Tam o sırada çalının arkasından bir şey çıkar ve Roket Takımı'nın bütün öfkesini alıp yerine mutluluk ve anlayış koyar. Kahramanlarımız ise Roket Takımı'na kızgındırlar. Onların tuhaf ışın makinesi saçlarını bozmuştur. Öte yandan Roket Takımı neden kavga ettiklerini unutur ve mutlu bir şekilde mansiyona girer. Meowth'ın yardımıyla kapıyı açarlar fakat içeri girdikten hemen sonra kapı kendi kendine kapanır. Meowth bile açamaz. Tekrar birbirlerini suçlayıp kavga ederler. Çalılıklarda gözüken şey bu sefer de evdedir. Yine Roket Takımı'nın sinirini alır. Roket Takımı mutludur. Evin içinde dolaşmaya karar verirler. Dışarıda ise işler kötüdür. Çok büyük bir fırtına çıkar. Kahramanlarımız ıslanmamak için önlerindeki mansiyona doğru giderler. Ama içeride Roket Takımı'nın olduğunu bilmiyorlardır. Gizemli Pokémon onları camdan izler. Dostlarımız kapıyı çalarlar. Uzun süre içeriden ses gelmeyince içeride kimse olmadığını düşünürler. Tam gidecekken kapı kendi kendine açılır. Dostlarımız biraz korkarlar. Şimşek çarpar ve May koşarak eve girer. Diğerleri de onun peşinden giderler. Kapı kendi kendine kapanır. Ash ve Brock kapıyı açmaya çalışsalarda bunu beceremezler. May ve Max ise kavga ederler. Bu kavga sonucunda üzülen Max olur ve koşarak koridora gider. Ash ve Brock peşinden gitmeye çalışır. Fakat kapı üzerlerine kapanır. May ise kardeşinin durumuna üzülür. Ancak bunu belli etmemek için görmezden gelmeye çalışır. Max bunu duyar ve kendi başına gider. Arkasından yine o gizemli Pokémon çıkar. Max'in sinirini alır. Max bu Pokémon'un camda yansımasına görür. Bir bakışta onun Shuppet olduğunu anlar. Max'le oyun oynar. Max onu kovalarken ayağı kayar. Merdivenden tam düşecekken Shuppet onu Psişik saldırısı ile kurtarır. Shuppet Max'i kütüphaneye götürür. Kitaplıkların arkasındaki oyun odasını gösterir Max'e. Shuppet ve Max burada oynarlar. Ash, Brock ve May ise Max'i ararlar. Yağmur diner. Bir kadın, paltosunun cebinden çıkardığı anahtar ile tam kapıyı açacakken kapı kendi kendine açılır. Kapıda Meowth'ın pençe izlerini görür. Max ile Shuppet oynamaya devam ederler. Max, May'in sesini duyar. May içten içe endişelense de bunu belli etmemek için onu önemsemediğini söyler. Bunu duyan Max ise ablasına çok kızgındır. Ona oyun oynamaya karar verir.

Kahramanlarımız bir yemek odasına girerler. Kapı yine kendi kendine kapanır. Pencere kapalı olmasına rağmen perde kıpırdar. Max ile Shuppet masanın altındadırlar. Shuppet Psişik saldırısı sayesinde masanın üstündeki şeyleri kıpırdatır. Masa, raflar her yer sallanmaya başalar. Kapı açılır ve kahramanlarımız hızlı bir şekilde koşarak uzaklaşırlar. May koşarken önüne bakmaz ve kapıyı açmaya çalışan kadına çarpar. Kadın, evin kendisine ait olduğunu söyler. Evine izinsiz girdikleri için kahramanlarımıza kızar. Dostlarımız olanları anlatırlar. Kadın onlara olayların evi tadilat yapmaya başladığı zamandan beri devam ettiğini anlatır. Kahramanlarımız olanları öğrendikten sonra Max'i aramaya devam ederler. May Torchic'i, Ash Swellow'u çıkartır. Brock da Mudkip'i seçer. Hepsi dağılırlar. Max Shuppet'a teşekkür ederken Roket Takımı gelir. Max ile Shuppet masanın altına saklanırlar. Roket Takımı yine kavga etmeye başlar. Tam o sırada Torchic gelir. Max Torchic'i görünce ablasının kendisini önemsediğini anlar. Roket Takımı Torchic'i yakalamak üzeredir. Max ise ne yapacağını bilememektedir. İkilemde kalmıştır. Max kararını Torchic'i kurtarmaktan yana verir. Torchic'in önüne atlar ve Roket Takımı'ndan gitmesini ister. Shuppet da gözükür. James kartlarından Shuppet'a bakar.

Shuppet: Kukla Pokemonu. Söylentilere göre insanların öfkesini ve çeşitli tavırlarını emerek büyüyormuş.

Max ve Roket Takımı sinirlerini kimin aldığını öğrenmiş olur. Roket Takımı Torchic'i almaya çalışır. Ama Max ablası için Torchic'i savunur. Bunu gören May duygulanır ve devreye girer. Kardeşi kendisini bazen sinir etse de o kardeşini çok sever. Kardeşi de onu. Jessie Seviper'ı seçer. James de Cacnea ile savaşa katılır. Seviper Isırık saldırısı ile başalar. Torchic Hızlı Saldırı ile ondan önce davranır. Cacnea İğne Füzesi kullanır. Torchic ise bunu tam güç Kor saldırısı ile karşılar. Seviper Zehirli Kuyruk kullanır. Torchic bunu atlatır ama bu saldırı Max'in üzerine dolabın düşmesine yol açar. May hemen Max'in önüne atılır. Shuppet Psişik kullanarak dolabı durdurur. Max'in ikinci kez Shuppet'a teşekkür borcu vardır. Dostlarımız da gelirler. Ev sahibi Shuppet'ı görünce şaşırır. Shuppet Psişik saldırısını kullanarak etraftaki nesneleri havaya kaldırır ve Roket Takımına saldırır. Kahramanlarımız evdeki tuhaflıkları kimin yaptığını anlar. Ev sahibinin aklına bir zamanlar evin içinde Shuppet ile oynadığı gelir. Adı Emily olan ev sahibi Shuppet'a kendisini hatırlayıp hatırlamadığını sorar. Shuppet hatırlar. Sarılırlar. Roket Takımı boş durmaz. Shuppet'ı bir ağa alıp kaçarlar. Dışarıda kendilerini bekleyen balona binerler. Her zamanki sloganlarını söylerler. Cacnea İğne Füzesi kullanarak Swellow'a saldırır. Swellow bunu atlatarak güçlü bir Kanat Saldırısı ile Shuppet'ın ağını keser. Pikachu Gök Gürültüsü saldırısını kullanarak Roket Takımı'nın işini bitirir.

Max, May'den özür diler. May de Max'ten özür diler. Kahramanlarımız ev sahibi ve Shuppet ile vedalaşırlar.

Bir kez daha İnsanlarla Pokémonlar arasındaki bağların her geçen gün ne kadar kuvvetlendiğini gördük! Ve böylece yüreklerindeki anılarla Ash ve arkadaşları yolculuklarına devam ediyorlar.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Emily





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani277.gif]


Brock:
[Resim: rsiconani258.gif]


May:
[Resim: rsiconani255.gif]


Jessie:
[Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James:
[Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı:
[Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi:
[Resim: rsiconani353.gif]



[Resim: olaylar.png]
-Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_