Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 356 - That's Just Swellow
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:
That's Just Swellow
Japonca Adı: Beginning Challenge! Sky Match - PokéRinger!?
Türkçe Adı: İşte Bu Swellow


[Resim: genizet.png]
Ash ve Arkadaşları Fortree Şehri'ne doğru devam ediyorlar. Böylece Hoenn Ligi'ne daha da yaklaşıyorlar. Yol üstünde, dağın eteklerinde küçük bir kasabaya denk gelirler.

Kahramanlarımız Crossgate Kasabası'na varırlar. Burası rüzgarların kesiştiği noktadır. Ağzında halka olan bir Swablu kahramanlarımıza doğru yaklaşır. Aniden bir rüzgar çıkar ve Swablu'yu fırlatır. Ash Taillow'u seçer. Taillow Swablu'yu sivri kayalıklara düşmekten son anda kurtarır. Swablu'nun eğitmeni Shane gelir. Dostlarımıza teşekkür eder. Pokéhalka denilen bir yarıştan bahseder. Pokéhalka yarışmasında eğitmenler balona binip uçan Pokémon kullanırlar. Amaç havada asılı olan halkayı askıya asmaktır. Bunu ilk yapan Pokémon kazanır. Kahramanlarımız yarışmanın öğleden sonra olduğunu öğrenince yarışmaya katılmaya karar verirler. Ash Taillow ile, May ise Beautifly ile katılır. Roket Takımı'ndan James de yarışmaya Jessie'nin Dustox'ı ile girer. Yarışma başlar. Ash'in ilk turdaki rakiplerinden biri geçen yılın kazananı ve bu yılki yarışmaya tekrar katılan şampiyon Volt'tur. Ama Ash buna rağmen gayet kararlıdır. May'in grubunda ise James vardır. Ama May de Ash gibi kararlıdır. Shane'in ilk turu başarılı bir şekilde geçer. Ash içinse işler kötüdür. Rakibi Volt, Volbeat seçer. Volbeat başlar başlamaz güçlü bir şekilde Gök Gürültüsü saldırısını kullanır. Taillow saldırıyı atlatır ama Golbat ve Ninjask onun kadar şanslı değildirler. İkisi de savaş dışı kalır. Taillow halkayı almaya çalışır. Volbeat Gök Gürültüsü kullanır. Saldırı Taillow'a isabet etse de Taillow saldırıyı atlatmayı başarır. Taillow halkayı hızla kapıp askılığa doğru gider ama Volbeat ona izin vermez. Halkayı Gök Gürültüsü ile vurur. Sonra da halkayı askıya götürmeye çalışır. Taillow pes etmez. Volbeat'i tam güç Kanat Saldırısı ile vurur. Ardından halkayı alıp sayı yapar. Ash kazanmıştır. Sıra May'e gelir. May Beautifly'ı çıkartır. James ise Dustox'ı seçer. Halkayı ilk kapan Dustox olur. Beautifly Fırtına saldırısını kullanır. Diğer Pokémonlar uzaklaşır fakat Dustox bu Fırtına'yı kullanarak sayı yapar. Böylece James üst tura geçmeye hak kazanır. Öte yandan Jessie ve Meowth insanların Pokémonlarını çalmak için bir tezgah kurarlar.

Ash, Shane ve James yarı finallere yükselmeyi başarırlar. Taillow yarı finallerdeki rakibi Skarmory'yi başarılı ve hızlı bir şekilde yener. James ve Shane'in maçı ise bu kadar çabuk olmaz. İkisi de maçın ilk sekiz dakikası boyunca hamle yapmadan öylece beklerler. İkisinin de beklediği rüzgar gelir ve maça başlarlar. Swablu hızlı bir şekilde halkaya doğru gider. Arkasındaki bulutu gören Dustox durur ve bekler. Bulut çekildiğinde güneş çıkar ve Swablu önüne bakamaz. Dustox güçlü bir şekilde Çarpma kullanarak Swablu'ya fırlatır. Sonra da halkayı alıp sayı yapar. James ve Ash finale yükselirler. Öte yandan Jessie ve Meowth dolandırdıkları insanların Pokémonlarını bir ağa koyarlar. Final karşılaşması başlamak üzeredir. Meowth James'e işin bittiğini haber verir. Ancak James onu dinlemez. Dustox Psişik Işını ile maça başlar. Taillow bu saldırıyı atlatamaz ve hasar alır. Ancak çabucak toparlanıp Kanat Saldırısı ile Dustox'a büyük bir hasar verir. Taillow halkayı almaya gider Dustox da Taillow'un hemen arkasından kızgın bir şekilde gelir. Rüzgar çıkar. Dustox tam zamanında kurtulur ama Taillow rüzgardan nasibini alır. Bir hortum çıkar ve bu Taillow'a ağır hasar verir. Dustox hortumun geçmesini beklerken Taillow halkaya doğru gider. Taillow hortumun içindedir. Ash Taillow'a güveniyordur. Taillow da Ash'e. Rüzgar Taillow'u yere fırlatır. Taillow pes etmeyip zar zor ayağa kalkar. Ayağa kalktıktan sonra aniden göz kamaştırıcı şekilde parlamaya başlayıp evrim geçirir. Swellow'a dönüşür. Swellow Kanat Saldırısı ile Hortuma dalar. Horum gider ve Taillow halkayı kapar. Dustox Zehirli İğne kullanır. Swellow saldırıyı atlatamaz ve halkayı düşürür. İkisi de halkaya doğru ilerler. Swellow halkaya Kanat Saldırısı uygular. Halka askıya girer ve sayı Swellow'un yani Ash'in olur. Ash Pokédex'ten Swellow'a bakar.

Swellow: Kırlangıç Pokémon'u. Swellow avını yakalamak için, hızını ve geniş pençelerini kullanır.

Tam o sırada Roket Takımı balonu çıkar. Her zamanki sloganlarını söylerler. Ağlarında insanlardan dolandırarak aldıkları Pokémonlar vardır. James'i de alırlar ve kaçmaya hazırlanırlar. Swellow Kanat Saldırısı kullanarak ağı keser. Pikachu da Yıldırım Oku kullanarak Roket Takımı'nı uçurur. Pokéhalka yarışmasını kazanan Ash olmuştur. Ash ödül olarak Crossgate Kasabası'nın onursal vatandaşı olmuştur.

Yarışmanın tam ortasında Taillow Swellow'a gelişti, Ash'in zorlandığı bir karşılaşmayı kazanmasına yardım etti. Takım çalışmasının önemini bir kez daha hatırlatan kahramanlarımız bir kez daha Fortree Şehri'nin yolunu tutarak Pokéhalka Yarışması'ndan zafer ile ayrılıyorlar.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Shane
Volt





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani276.gif] [Resim: rsiconani277.gif]


May:
[Resim: rsiconani267.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani269.gif]


Roket Takımı:
[Resim: rsiconani052.gif]


Shane:
[Resim: rsiconani333.gif]


Volt:
[Resim: rsiconani313.gif]



[Resim: olaylar.png]
[Resim: 250px-277Swellow.png]
-Ash'in Taillow'u Swellow'a evrimleşir.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_
ExtraLiqht