Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 355 - Pearls Are A Spoink's Best Friend
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Pearls Are A Spoink's Best Friend
Japonca Adı: Spoink's Lost Object!?
Türkçe Adı: İnciler Spoink'lerin En İyi Arkadaşıdır


[Resim: genizet.png]
Hoenn'de başka bir gün başlıyor. Bu yüzden kahramanlarımız erkenden kalktılar. Fortree Şehri Spor Salonu karşılaşması yaklaştığı için kaybedecek bir saniye bile yok.

Kahvaltı vakti gelmiştir. Kahramanlarımız ile Torkoal, Skitty ve Pikachu yemeklerini yerler. Çalılıklarda bir ses gelir. Her zamanki gibi Skitty kendi kafasına göre hızlı bir şekilde gider. Sonra yine aynı hızla korkmuş bir şekilde geri gelir. Çalılıklardan bir Spoink çıkar. Fakat bu Spoink'in kafasındaki inci yoktur. Spoink üzgündür. Max bu Pokémon'da farklı bir şey olduğunu anlar. Ash Pokédex'inden Spoink'e bakar.

Spoink: Sıçrayan Pokémon. Spoink kuyruğunun üstünde zıplar. Başının üstündeki inci psişik güçlerini arttırmaya yarar.


Max bu Pokémon'da neyin eksik olduğunu anlar. Ash Pokédex'ten Spoink'in incisine bakar.

Eğer bir Spoink incisi kaybederse gittikçe bitkin düşer.

Torkoal ağlamaya başlar. Kahramazlarımız Spoink'e incisini bulmasında yardımcı olurlar. Spoink onlara ağacın altında uyurken düştüğünü ve incisinin uçurumdan aşağı yuvarlandığını anlatır. Kahramanlarımız aşağı inerler. Brock Mudkip'ini çağırır. Ondan Spoink'in incisini bulmalarında yardım etmesini ister. Max ve Spoink yuvarlağımsı bir şey bulurlar. Spoink onu Psişik saldırsını kullanarak başına koyar. Fakat bu inci değil bir Igglybuff'tır. Igglybuff'ın eğitmeni gelir. Ama Spoink onunla birlikte kaçar. Brock onu durdurur. Max de İgglybuff'ı alıp sahibine verir. Dostlarımız inciyi aramaya devam ederler. Karşılarına bu seferde bir Voltorb çıkar. Spoink yine Psişik kullanarak onu kafasına koyar. Voltorb'un da eğitmeni gelir. Kahramanlarımız Voltorb'u Spoink'ten almaya çalışırken Voltorb Yıldırım Oku kullanarak herkesi çarpar. Kahramanlarımız Spoink'in incisini bulmaya devam ederler ama Spoink çok üzgündür. Bu sefer de yolda vahşi bir Electrode vardır. Spoink onu Psişik kullanarak kafasına koyar. Kahramanlarımız Electrode'u Spoink'in kafasından almaya çalışırken Electrode Patlama'yı kullanır. Kahramanlarımız pes etmek üzeredirler. Tam o sırada Mudkip inciyi bulur. Önce Brock kontrol eder. Sonra Spoink onu başına koyar. Spoink çok mutlu olmuştur. Torkoal ise her zamanki gibi ağlar. Kahramanlarımız ve Spoink mutlu bir şekilde yürürken Roket Takımı'nın deliğine düşerler. Her zamanki sloganalarını söylerler. Ama bu sefer her zamanki gibi davranmazlar. Bir önceki gece patronlarıyla telefonda konuşmuşlardır. Bu da onları daha fazla cesur, güçlü ve kararlı yapmıştır. Kahramanlarımızı bir ağın içine alırlar. Ash Corphish'i çağırır. Corphish ağı keser. Spoink'in incisi yine düşer. Meowth inciyi yakalar. Jessie Seviper'ı, James de Cacnea'yı çağırır. Ash de Corphish ile savaşa katılır. Corphish Baloncuk Işını kullanır. Seviper Dolama'yı kullanarak saldırıyı atlatır. Corphish'e saldırır. Corphish bu saldırıyı ustalıkla atlatır. Cacnea İğne Füzesi kullanır. Corphish Sertleşme kullanarak saldırıyı yansıtır. Ardından tam güç Yengeç Çekici ile Cacnea ve Seviper'ı yere serer. Corphish Baloncuk Işını, Mudkip ise Su Tabancası ile Roket Takımı’nı havaya fırlatır. Ama kahramanlarımızın bilmedikleri bir şey vardır. İnci Roket Takımı'nda kalmıştır.

Roket Takımı yere düştüklerinde inciyi görürler. Sonra da hayal kurarlar. Dostlarımız Roket Takımı'nı bulurlar. Roket Takımı kaçar. Dostlarımız da onları kovalarlar. Roket Takımı şenlik alanına gider. Kalabalığın içine karışmışlardır.

Kahramanlarımız kalabalığın arasında Roket Takımı'nı ararlar. Spoink yine yuvarlak cisimler görür ve kafasına almaya çalışır. Tabi ki de dostlarımız buna izin vermezler. Roket Takımı karnaval alanında dolaşırken James'in eline bir Feebas gelir. Sonra da James'e önceden Magikarp satan adam çıkar. James'e Feebas'ı satmaya çalışır. Ama James o adama kanmaz. Adam James’i yeniden kandıramayacağını anlayınca Feebas'ı Jessie'ye satmaya çalışır. Feebas'ın değerli olduğunu söyler. Bilgisayarını açar ve Roket Takımına Feebas hakkında bilgi gösterir.

Bu Feebas denilen balık Pokémon'u yüzgeçlerinin ve vücudunun dağınık görünüşü yüzünden genellikle görmezden gelinir.

Sonra da Feebas'ın evrimi Milotic'i gösterir.

Milotic denilen bu zarif Pokemon, Feebas'ın evrim geçirmiş halidir. Tüm Pokémonların en güzeli olduğu ve savaşta da çok yetenekli olduğu söylenir.

Jessie bu Pokémon'dan oldukça etkilenir. Feebas'ı almak ister. Parası olmadığı için Feebas’ı inciyle takas eder. Roket Takımı Feebas'ı gölde yüzdürürler. Rengi değişmeye başlar. Roket Takımı ilk başta evrimleşiyor zanneder. Ama sonradan onun Feebas rengine boyanmış bir Magikarp olduğunu anlarlar. Çok geçmeden kahramanlarımız Roket Takımını bulur. Roket Takımı da incinin kendilerinde olmadığını, takas ettiklerini söylerler. Roket Takımı satıcıyı bulmaya gider. Kahramanlarımız da satıcıyı aramaya giderler.

Dostlarımız adamı Roket Takımı'ndan önce bulurlar. Brock'un aklına bir fikir gelir. Mudkip ağacın arkasına geçip Su Tabancasını kullanarak Feebas'a saldırır. Saldırı sonrası Feebas'ın boyası dökülüp normal görünümüne, Magikarp'a, döner. Adam Magikarp'ı alıp koşmaya başlar. Brock onu durdurur. Spoink'in incisini isterler. Adam inciyi bilmediğini söyler. Tam o sırada Roket Takımı'nın gaz bombası iner ve Roket Takımı ortaya çıkar. James Magikarp'ı adama fırlatır. Spoink yere düşer. Çok yorulmuştur. İnciye ihtiyacı vardır. Ash adamın çuvalını çekmeye çalışır. Adam da çekiştirir. Çuval yırtılır ve inci Roket Takımı'nın eline düşer. Jessie Dustox'ı çıkartır. Ash de Torkoal'ı seçer. Dustox Zehirli İğne kullanır. Torkoal Demir Savunma kullanarak saldırıyı başarılı bir şekilde karşılar. Ardından tam güç Alev Püskürtücü kullanarak Dustox’ı fırlatır. James Cacnea'yı çağırır. Cacnea Dikenli Kol kullanır. Torkoal Demir Savunma ile Cacnea’yı geri püskürtür. Vücut Çarpması ile Cacnea’ya saldırır. Dustox Psişik Işını ile Torkoal'ı engeller. Mudkip Su Tabancası ile Dustox’a saldırır. Adam kimse bakmazken kaçar. Cacnea Dikenli Kol kullanır. Torkoal sıyrılır. Ardından tam güç Yüksek Isı kullanarak Cacnea'yı Meowth'ın üstüne atar. Meowth inciyi yere düşürür. Max onu alıp Spoink'e verir. Spoink kendine gelir. Kafa Karıştırma Işını kullanarak Dustox ile Cacnea'nın kafasını karıştırır. Sonra da Psişik ile Roket Takımı'nı havaya fırlatır. Spoink artık incisine kavuşmuştur. Kahramanlarımız Spoink ile vedalaşırlar. Spoink mutlu bir şekilde zıplayarak gider.

İnciyi geri aldıktan ve tekrar Spoink'in başının üstündeki yerinde güvence altına aldıktan sonra kahramanlarımız tekrar dikkatlerini önlerindeki yolculuğa çevirdiler. Ash içinse, bunun tek anlamı vardı. Fortree Şehri ve sıradaki Spor Salonu karşılaşması!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Giovanni
Magikarp Satıcısı





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani324.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Brock:
[Resim: rsiconani258.gif]


May:
[Resim: rsiconani300.gif]


Jessie:[Resim: rsiconani129.gif][Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif] [Resim: rsiconani269.gif]


James:
[Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı:
[Resim: rsiconani052.gif]


Giovanni:
[Resim: rsiconani053.gif]


Magikarp Satıcısı:
[Resim: rsiconani129.gif]


Vahşi:
[Resim: rsiconani101.gif] [Resim: rsiconani325.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları:
[Resim: rsiconani100.gif] [Resim: rsiconani174.gif] [Resim: rsiconani349.gif]



[Resim: olaylar.png]
[Resim: 250px-129Magikarp.png]
-Jessie ve James Magikarp Satıcısı tarafından yine dolandırıldılar. Yine Magikarp aldılar ve yine serbest bıraktılar.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_
ExtraLiqht