Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 360 - Who's Flying Now?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Who's Flying Now?
Japonca Adı: Fortree City's Feather Carnival
Türkçe Adı: Şimdi Uçabilen Kim?

Hoenn Ligi'ne gittikçe yaklaşan Ash ve arkadaşları Fortree Şehri'ne doğru ilerliyorlar.

Fortree Şehri'ne varan kahramanlarımız, ağaç evleri görünce oldukça şaşırırlar. Ash öncelikle spor salonu maçını yapmak ister, salona doğru yola koyulurlar. Spor salonu kapısında onları liderin asistanı Zachary karşılar. Salon liderinin bugün Kuş Tüyü Karnavalı'nda olması nedeniyle meşgul olduğunu söyler. Kuş Tüyü Festivali, Fortree Şehri'nin geleneksel ve yılda bir kez düzenlenen büyük bir festivalidir. Ash salon liderini bulmak için oradan ayrılır, diğerleri de Ash'in peşinden gider.

Festival alanına gelirler, gördükleri yemekler ve oyuncaklar kahramanlarımızı bir nebze de olsa mutlu eder. Roket Takımı da festivale gelmiştir, Jessie ve Meowth yemek yedikleri için çok mutludurlar ama James oldukça mutsuzdur. James'in mutsuzluğunun sebebi çocukken gördüğü bir Chimecho'dur. James ilk görüşte Chimecho'ya aşık olmuştur ama ailesi izin vermediği için Chimecho'yu alamamıştır. Chimecho'su olmadığı için kendini kadersiz biri olarak görmektedir.

Bu sırada salon lideri Winona çocukları eğlendirmek için Skarmory'si ile onları uçurmaktadır. Ash Winona'ya meydan okur, Winona kabul eder ama festival sonrası için anlaşırlar. Daha sonra Ash, Brock ve May eğlenmeleri için Pokémonlarını dışarı çıkarırlar.

James festival alanında gezerken bir adamın Chimecho sattığını görür. Bu adam James'e sahte Magikarp ve sahte Feebas satan adamın ta kendisidir. Adam bu sefer sahte Pokémon satmadığını, hayatına yeni bir sayfa açtığını söyler. Adam James'i ikna edebilmek için Chimecho'nun ödül kazanacak piyango biletini seçme yeteneğinin olduğunu bile söyler, bunun üzerine James sahte Chimecho'yu satın alır. James bir kez daha kazıklanmıştır. James, Meowth ve Jessie'nin yanına gelir, onlara Chimecho'yu gösterir. Meowth bu Chimecho'nun sahte olduğunu düşünür, bir süre sonra James de sahte olduğunu anlar. Çünkü Chimecho'nun içinden bir Hoppip çıkar. Jessie harcadığı para için James'i fırçalarken yanlarına gerçek bir Chimecho gelir. Chimecho James ile birlikte gelmeyi kabul eder.

Salon savaşı için savaş alanına geldiklerinde festival alanında bir patlama olduğunu görürler, Winona Skarmory ile oraya doğru gider. Kahramanlarımız da Winona'nın peşinden gider. Patlamanın sebebi Roket Takımı'dır. Pokémonlara elektrik şoku vererek onları çalmaktadırlar. Skarmory, Çelik Kanat saldırısıyla Roket Takımı'nın robotuna vurur. Pikachu, Yıldırım Oku ile Roket Takımı'nı çarpar ama Chimecho'nun İyileştirme Çanı saldırısıyla saldırının hasarını atlatırlar. Roket Takımı, Pikachu ve Swellow'a elektrik ile saldırır fakat Swellow elektrikten kurtulmayı başarır ve Kanat Saldırısı ile robota saldırır. Roket Takımı tekrar Swellow ve Pikachu'ya saldırır. Swellow bu sefer kurtulamaz, Pikachu ile birlikte çalınan Pokémonların bulunduğu yere giderler. Skarmory Gaga Matkabı ile Pokémonları kurtarır ve Matkap Gagası saldırısını bir kez daha Roket Takımı üzerinde kullanır. Skarmory'nin robotu delip geçmesiyle Roket Takımı bir kez daha hüsrana uğrar.

Ash, Winona'nın maçı yarın yapma teklifini kabul eder ve hep birlikte festivalin kapanışını izlerler.


Kahramanlarımız Fortree Salonu liderinin gücünü ve yeteneklerini kendi gözleriyle görmüş oldular. Bakalım Ash bu disiplinli ve yetenekli rakibe nasıl karşı koyacak?

[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Magikarp Satıcısı
Winona



[Resim: pokemonlar.png]
Ash:[Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani253.gif][Resim: rsiconani277.gif][Resim: rsiconani324.gif][Resim: rsiconani341.gif]

Brock:[Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani271.gif]

May: [Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani256.gif][Resim: rsiconani267.gif][Resim: rsiconani300.gif]

Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]

James: [Resim: rsiconani331.gif][Resim: rsiconani358.gif]

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]

Winona:
[Resim: rsiconani227.gif]

Vahşi:[Resim: rsiconani018.gif][Resim: rsiconani022.gif] [Resim: rsiconani041.gif][Resim: rsiconani042.gif] [Resim: rsiconani094.gif]
[Resim: rsiconani164.gif] [Resim: rsiconani188.gif] [Resim: rsiconani189.gif] [Resim: rsiconani198.gif] [Resim: rsiconani278.gif] [Resim: rsiconani279.gif] [Resim: rsiconani333.gif] [Resim: rsiconani355.gif] [Resim: rsiconani356.gif]

[Resim: olaylar.png]
- Kahramanlarımız Fortree Şehri'ne gelir ve Winona ile tanışırlar.
- James bir Chimecho yakalar.

[Resim: 358.gif]



[Resim: EmeiGeenler.png]

tlhGS