Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 352 - Me, Myself & Time
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:Me, Myself & Time
Japonca Adı:Baltoy & The Ruins in the Mist
Türkçe Adı : Ben, Kendim Ve Zaman

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız, Fortree Şehrine ve Ash'in bir sonraki savaşına giderken sisleriyle ünlü Kirikiri Dağları'ndan geçerek kestirmeden gitmeye karar verdiler.

Dostlarımızı bu gün sisli ormanda zorluk içerisinde yürürken buluyoruz. Dostlarımız ilerlerken Ash sisin içinde kalıp Pikachu ile birlikte kaybolur. Ash, Pikachu'yla ilerlerken sisden dolayı uçurumu göremeyip yuvarlanarak dağın aşağısına düşer. Ash dağın aşağısına düştüğünde bir ağacın altında garip bir şarkı söyleyen kapüşonlu bir kadın görür. Ancak kadın çok kısa bir süre gözüktükten sonra ortadan kaybolur. Ash kapüşonlu kadından şüphelenip arkadaşlarını aramaya karar verir. Ash diğerlerini aramak için ilerlerken Brock, May ve Max sonunda sisin olmadığı alana çıkmayı başarırlar. Ancak sisten çıkınca onlar da Ash ile Pikachu'nun sisin içinde kayıp olduğunu düşünerek tekrar ormana girerler. Ash ilerlerken sisin içinde karşısına bir Baltoy çıkar. Ash, Baltoy hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar.

Baltoy: Kilden yapılmış oyuncak Pokémon. Baltoy bir topaç gibi dönerek hareket eder. Efsaneye göre Baltoy insanlığın ilk çağlarından beri yaşarmış.

Ash, Baltoy'u izlerken Baltoy sisten dolayı önünü göremeyip uçuruma doğru gider. Pikachu, Baltoy'un düşmesini engellemek için Hızlı Saldırı kullanarak ayaklarına saldırır. Pikachu başarılı olur. Fakat Baltoy'un eğitmeni gelince durumu yanlış anlayıp Ash'e kızar. Ash durumu anlatınca eğitmen Ash'den özür diler. Eğitmen ile Ash tanışırlar. Eğitmenin ismi Calista'dır. Calista ile Ash sisli ormana neden geldikleri hakkında konuşurlar. Calista ormana geliş amacanın Baltoy ile birlikte yolu bularak eski antik zamanlardan kalma eserleri bulmak olduğunu söyler. Ash, Calista'ya harabelerin yerini bulmak için bir planı olup olmadığını sorar. Calista kitabında yazan şarkı sayesinde bulacağını söyler. Calista kitabında yazan şarkıyı okuyunca Ash'in aklına kapüşonlu kadının söylediği şarkı gelir. Kapüşonlu kadının söylediği şarkıyla Calista'nın kitabında yazan şarkılar aynıdır. Calista şarkının harabeleri bulmak için önemli bir anahtar olduğunu düşündüğü için Ash'e kadının yerini sorar. Ash, Calista ile birlikte şarkıyı söyleyen kadına doğru yola koyulur. Ancak sadece kadının yanına giden Ash ve Calista değildir. Roket Takımı, Ash ile Calistayı dinleyip onlardan önce kadının yanına gider. Roket Takımı kadından içine hazine olan harabelerin yerini söylemesini ister. Kadın harabelerin yerini söylemez. Roket Takımı her zaman ki gibi zor kullanmayı seçer. Jessie, Seviper'ı, James'de, Cacnea'yı çağırır. Kadın da savaş için Xatu'sunu kullanır. Cacnea, İğne Füzesi'ni kullanarak saldırır. Xatu, Yansıtma kullanarak karşılar. Kadının yanına doğru ilerleyen Ash ile Calista savaştan dolayı yankılanan sesleri duyup koşmaya başlarlar. Bu sırada savaş tam gaz devam etmektedir. Xatu, Işınlanma kullanarak Cacnea'nın kafasına ışınlanıp Gagalama kullanarak büyük hasar verir. Savaş devam ederken Ash ve Calista, Roket Takımının yanına ulaşır. Dostlarımızı gören Roket Takımı hemen saldırıya geçer. Cacnea, iğne Füzesi'ni kullanır. Baltoy, Hızlı Dönüş kullanarak İğne Füzesi'ni, Roket Takımı'na geri gönderir. Seviper, Dolama saldırısını kullanırken Pikachu, Yıldırım Oku'yla onu durdurur. Xatu'da, Gölge Topu'nu kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Kadın dostlarımızı bir yer altı geçidine götürür. Ash ve Calista neler olduğunu anlamaya çalışırken aniden kadınla birlikte yuvarlanmaya başlarlar. Yuvarlandıktan sonra yerin derinliklerine Baltoy uygarlığından kalma çizimler olan bir tapınağa ulaşırlar. Ash ile Calista çizimlerden etkilenirler. Ama aradıkları hazine çizimler değildir. Ash kadına çizimlerin yerini sorar. Kadın sadece kayaların olduğu bir yeri gösterip dostlarımıza hazinenin gözükmemesinin sebebini söyler. Deprem olduğundan dolayı tapınak duvarı hazinenin üstüne çökmüştür. Duvarlar çökerken kadının Baltoy'uda hazine ile birlikte taşların altında kalmıştır. Calista nasıl yardım edebileceğini düşünürken Kadın Baltoy'un, Kargaşa kullanarak yardımcı olabileceğini söyler. Baltoy, Kargaşa kullanarak Kayaları parçalar. Kayalar parçalandıktan sonra kayaların hem üstünde eski Baltoy uygarlığının işaretleri olan bir taş hemde kayaların altında kalmış Baltoy ortaya çıkar. Kadın Baltoy'unu geri çağırdıktan sonra hikayesini anlatır. Kadının hikayesi Calista'nın hikayesinin aynısıdır. Onun da ailesi arkeolog olmasına izin vermemiştir. O da tıpkı Calista gibi ailesine karşı çıkıp harabelere gelmiştir. Kadın hikayesini anlattıktan sonra dostlarımız hazineye yönelirler. Tam o anda Roket Takımı yeni bir robot ile tapınağa girer. Tapınağa giren Roket Takımı, Calista'nın, Baltoy'unu yakalar. Pikachu, Yıldırımın Oku'nu kullanarak Baltoy'u kurtarır. Xatu'da, Gölge Topu ile Roket Takımı'nı bir kez daha havaya uçurur.

Roket Takımı havaya uçtuktan sonra Calista'nın , Baltoy'u üstünde eski uygarlık çizimleri olan makinenin ortasında Hızlı Dönüş kullanır. Baltoy, Hızlı Dönüş kullanınca eski uygarlıktan kalma hazine olan zaman makinesi çalışır. Dostlarımızı hazineye ulaştıran kadın zaman makinesine girer. Zaman makinesine girdikten sonra kadın her şeyi anlatır. Kadın aslında gelecekte ki Calista olduğunu ve yıllardır Baltoy uygarlığını araştırdığını araştırmaları sonucunda en değerli şeyin bir zaman makinesi olduğunu söyleyerek araştırmalarını kendi geçmişi olan küçük Calista'ya devreder. Yaşadıklarından sonra Ash ve Calista birlikte tapınaktan çıkıp vedalaşırlar. Calista hayallerinin peşinden ilerlerken dostlarımız Ash'i bulurlar. Ash'de dostlarımız ile birlikte yeniden Pokémon Ustası olma hayalini gerçekleştirmek için yola koyulur.


Zamanın ne kadar önemli bir hazine olduğunu anladıktan sonra gelişmekte olan Pokémon ustamız hedefine ulaşmak için her zamankinden daha istekliydi.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Gelecekten Calista






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Gelecekten Calista: [Resim: rsiconani178.gif][Resim: rsiconani343.gif]



[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht
Bu bölümdeki şarkı çok güzeldi.
Spoiler:
Listen, listen to what i sing
Pass, pass on through
As you travel Baltoy's Path

Go on ahead
Will you ever make it back
Through you may be afraid
To pass on through

Pass, pass you must
Baltoy's Path waits for you

Pass, pass on through
On Baltoy's Path
Çok değişik ve güzel bir bölümdü bu