Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Gameboy Trade Etmek İstiyorum.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar. Ben normalde telefondan emülatör ile Fire Red oynuyorum. Ancak Gameboy Advance SP'ye sahibim ve bir adet Pokemon Leaf Green kartuşum var. Oyuna yeni başladım ancak Kadabra, Hunter gibi pokemonların gelişimde trade yapmak zorundayız diye biliyorum ve trade yapacağım başka Gameboy ve bağlantı kablom yok. Bu pokemonların gelişimini başka türlü yapmam mümkün değil midir? Hunter neyse de kadabrayı kesin Alakazam yapmam gerekiyor. Taşlarla vs geliştiremeyiz mi? Ya de bir şekilde trade yapmam mümkün değil mi?
İyi günler.
(08-06-2014, 05:04 PM)pidgeot Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar. Ben normalde telefondan emülatör ile Fire Red oynuyorum. Ancak Gameboy Advance SP'ye sahibim ve bir adet Pokemon Leaf Green kartuşum var. Oyuna yeni başladım ancak Kadabra, Hunter gibi pokemonların gelişimde trade yapmak zorundayız diye biliyorum ve trade yapacağım başka Gameboy ve bağlantı kablom yok. Bu pokemonların gelişimini başka türlü yapmam mümkün değil midir? Hunter neyse de kadabrayı kesin Alakazam yapmam gerekiyor. Taşlarla vs geliştiremeyiz mi? Ya de bir şekilde trade yapmam mümkün değil mi?
İyi günler.
Gameboy ile sadece başka bir Gameboy ve bağlantı kablosu kullanarak trade yapabilmeniz mümkün diye biliyorum. Gameboy hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim. Belki mümkündür ama ben bilmiyorumdur. Emülatör de ise editörler ve hile kodları gibi yollarla gelişim sorununu çözebilirsiniz.
Anlaşılan başka gameboy olmadan trade etmem mümkün değil. Peki Gelişim taşları ile Kadabra'yı Alakazam'a geliştirmek mümkün mü?
(09-06-2014, 09:28 PM)pidgeot Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anlaşılan başka gameboy olmadan trade etmem mümkün değil. Peki Gelişim taşları ile Kadabra'yı Alakazam'a geliştirmek mümkün mü?
Malesef hayır trade ile gelişen Pokémonlar sadece trade ile gelişir alternatif bir evrim yolu yok.