Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash'in Kalos Takımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Bu sezon büyük ihtimal openingde gösterilen pokemonlarla bitirir diye düşünüyorum Bulbasur'un gelişmesini istemem ama Snivy veya Bayleef'in dönmesi ve gelişmesi güzel olabilir.
Bence Bayleef ve Snivy'in gelme ihtimali yok Kalos ligi maçları hariç
Bence Kalos Ligi maçlarında çimen tipi olarak zor maçlarda Sceptile ve Torterra'dan kolay maçlarda Snivy ve Bayleef'ten(tabi yanında eğitip geliştirmez ise) yararlanabilir yanında eğitme için gelişmemiş pokemonları bulundurması güzel olur başka ihtimalde Kanto'da Charizard vardı Hoenn'de Sceptile Sinnoh'ta İnfernape Unova'da Krokodile olmasına rağmen Charizard'ı tekrar çağırmıştı bu yüzden Kalos'ta Hawlucha güçlü olabilir ama yeterli değil Sceptile'ın gelme ihtimali de var bu durumda bence asıl soru altıncı pokemon hangisi olabilir kalostan yeni yakalanacak pokemonmu yoksa Gible veya Scraggy tarzı eski pokemonlardan gelişmemiş olanlar mı?
İşin doğrusu ben balbasaur'un gelişmesini isterim.Balbasaur hem bitki hem zehir tipi bir pokemon ve zehir tipi hareketler öğrenirse peri tipine karşı büyük avantajı olur.Hem balbasaur'un hemde sniyv'nin gelişmiş halleri çok güçlü oluyor.Yanlış bilmiyorsam meganium solar ışın dışında güçlü bir çimen saldırısı kullanamıyor.Serperior çılgın bitki,ejder kuyruğu, enerji ball, çılgın bitki, solar ışın kullanabiliyor.Venasaur hem zehir tipi hareketler hem de çılgın bitki, solar ışın gibi güçlü çimen tipi hamleler kullanabiliyor.Trevenant da yakalayabilir bilemeyiz.Ama sadece Kalosta yakaladığı pokemonlarla lige çıkmamalı hele ilk evrimli pokemonlarla çıkması saçmalık ötesi olur.
Bulbasaur gelişmeyi istemedi daha önce.Sceptile'nin gelme olasılığı baya fazla eğer yapımcılar önceki nesillerden Pokemon getirtmek istiyorlarsa.
Bulbasaur gelmez, çünkü o oak'ın laboratuvar'ında pokemonlar arası adalet dağıtıcı gibi bişe olmuştu. Eğer yanlış hatırlamıyorsam o bölümde dig öğrenmişti kayanın altından kaçabilmek için. Ben bi mega sceptile bekliyorum açıkçası. Herkes lucario gelmesini istiyor ama bence gelmesin. Pek lucario fanı sayılmam^^ Onun yerine eski nesilden geliştirmediği pokemonlar bence daha güzel olur. Pokemon'u izlediğim süre boyunca hep ash'in son evrimine ulaşmış güçlü bi takımı olmasını istedim, hala istiyorum. Ash'in final takımının ise şöyle olmasını çok isterdim açıkçası : Greninja, Talonflame, Hawlucha, Mega Sceptile, Tyrantrum/Aurorus/Goodra, Pikachu. Bu takımla final oynar bence.
(09-06-2014, 08:18 PM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İşin doğrusu ben balbasaur'un gelişmesini isterim.Balbasaur hem bitki hem zehir tipi bir pokemon ve zehir tipi hareketler öğrenirse peri tipine karşı büyük avantajı olur.Hem balbasaur'un hemde sniyv'nin gelişmiş halleri çok güçlü oluyor.Yanlış bilmiyorsam meganium solar ışın dışında güçlü bir çimen saldırısı kullanamıyor.Serperior çılgın bitki,ejder kuyruğu, enerji ball, çılgın bitki, solar ışın kullanabiliyor.Venasaur hem zehir tipi hareketler hem de çılgın bitki, solar ışın gibi güçlü çimen tipi hamleler kullanabiliyor.Trevenant da yakalayabilir bilemeyiz.Ama sadece Kalosta yakaladığı pokemonlarla lige çıkmamalı hele ilk evrimli pokemonlarla çıkması saçmalık ötesi olur.
Meganium'un çok güçlü olacağından değil evrimi tamamlarsa Bayleef'ten daha güçlü olur Meganium animede gördük Bulbasaur ile berabere kaldı bu yüzden bence en güçsüz Çimen Starter'ı diyebilirim tabi Chesnaught görmediğim için katmıyorum onu Serperior Ash'te görmek istediğim pokemon olabilir Bulbasaur gelişirse güçlü olabilir ama eskisi gibi sempatik olmaz hem de evrimleşmeyi istemiyo bu da gerçek bu arada ilk evrimli halleriyle çeyrek final öncesi maçlarda kullanılabilir bence çünkü kolay sayılır çeyrek finallere göre çeyrek finaller sonrası Sceptile ve Torterra kullanılabilir :D
Bence Bayleef gelse ve evrimleşse bile solar ışın, petal dance, light screen gibi hareketler kullanıcak ki pek bir şey değişmeyecek o yüzden bayleef'in geleceğini düşünmüyorum.Balbasaur evrimleşmese bile zehir tipi hareketler kullanabiliyor diye biliyorum ki ligde Ash'in işene yarayabilir.Bf de bir bölümlüğüne gelmişti bu nesilde lig için gelebilir.Lucario da Ash'e gidecek bir pokemon ama Ash'e Lucario vermiyorlar.Bu nesil verirlerse iyi olur. -_- Açıkçası ben filme kadar pek birşey beklemiyorum.Ama filmden sonra çok şey bekliyorum.Sadece eski pokemonları geliştirmekle değil yeni güçlü pokemon vermelerinide isterim. Goodra, Tyrantum, Dradelge, Aurorus gibi pokemonların Ash'e gideceni düşünüyorum.Özellikle Dradelge hem zehir hem ejder tipi olarak baya güçlü olabilir.Bunun dışında Ash'in hiç yakalamadığı hayalet, çelik, psişik ve peri tipi pokemon yakalamasını isterim. =) Bazıları Ash'in Gardevoir yakalamayacağını söylese de bence yakalıcak.Hem güçlü psişik ve peri tipi hem de şampiyonun pokemonu hatırlarsanız Sinnohta şampiyonun garchomp'u vardı.Ash gible yakalamıştı.Yine neden yakalamasın ki ? Serperior kesinlikle Ash'te görmek isteyeceğim türden bir pokemon güçlü çimen tipi başlangıç pokemonu.Torterra'yı gene harcıyacaklarsa hiç getirmesinler daha iyi bence.Dp'de ki Torrerra rezaletini unutmadım hala, Sceptile'ye mega evrim geldiğine göre büyük olasılıkla ligde görebiliriz.Bence artık Ash'e adam gibi bir takım vermeliler. -_-
Katılıyorum 8D
Ben şunu anlamıyorum neden Sceptile. Tamam çimen tipi her sezonda yakalamış olabilir ama tekrar bu sezonda yakalacayak diye bir kanun yok. Tamam, Mega evrimi de çıkmış olabilir ama hiç zannetmiyorum tekrar geleceğini. Daha kendisini savaşırken de görmedim onun için gelmesi hakkında bir duşuncem yok. Ayrıca Lucario konusunda benim de hala umidim var ben de kendisini pek sevmesemde. Fletchling fire-flying değilmiydi? Ona bakarsanız Hawlucha da fighting-flying. Yani halı hazırda flying turu bir pokemon varken Hawlucha'yı yakalaması olasıysa bence Lucario'yu yakalaması da olası bir durum diyorum ben. Eski gelişmemiş Pokémon'ların gelmesi konusunda bende sizinle hemfikirim ama hangisi derseniz seçemeyeceğim doğrusu hepsinin yeri ayrı. Charizard'ın da gelmesini istemiyorum açıkcası. Çunku neredeyse her sezon vardı Charizard. Ayrıca çoğu kişi Charizard Y'nin Ash'e verileceğini duşunuyor bence onun yerine animede iyi gösterilmeyip harcanan çok Pokémon var onlara şans vermek varken neden hala Charizard anlamış değilim(Sevilen bir Pokémon olduğunu savunmayın lutfen).
Sayfalar: 1 2 3 4