Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 351 - Whiscash And Ash
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:
Whiscash and Ash
Japonca Adı: Showdown! Fishing Master & The Giant Whiscash!
Türkçe Adı: Whiscash ve Ash

[Resim: genizet.png]
Fortree Şehri Salonu'na doğru giderken kahramanlarımız güzel bir gölün yanındaki küçük bir piknik yerine rast gelirler. Bir piknik yemeği için kusursuz bir yer!

Ash gölün kıyısında rozetlerine bakar. Bu sırada devasa bir Whiscash suyun altından Ash'i izler. Ash kovaya su almaya giderken ayağı takılır. Rozet kutusu göle düşecekken onu Whiscash yutar. May Pokédex'ten Whiscash'a bakar.

Whiscash: Bıyıklı Pokémon. Whiscash'lerin yerel içgüdüleri vardır ve herhangi bir düşman yaklaştığında deprem yaratarak çılgına döner.

Ash, Whiscash'den rozet kutusunu ister. Ancak Whiscash geri vermez. Ash, Corphish'i çağırır. Corphish, Pokétopu'ndan çıkar çıkmaz güçlü bir şekilde Yengeç Çekici kullanır. Whiscash çok güçlü bir Su Nabzı kullanarak Corpish'i karşılar. Corpish savaşa devam edemez. Whiscash suya dalar. Ash de peşinden gider. Whiscash otların arasına girer. Ash peşinden gitmek ister. Fakat nefesi ona izin vermez. Tam yukarı çıkacakken ayağının ota takıldığını fark eder. Dirense de başaramaz. Tam boğulacakken Pikachu şeklinde yemi olan bir olta Ash'i çeker. Ash karşısında yaşlı bir adam görür. Yaşlı adam dostlarımıza Whiscash'in adının Nero olduğunu, uzun süredir bu gölde yaşadığını ve burayı benimsediğini söyler. Ayrıca adının Sullivan olduğunu, 50 yıldır Whiscash'in peşinde olduğunu ve Ash'e rozet kutusunu geri almasına yardım edeceğini de söyler. Sullivan dostlarımıza birkaç olta ve yem verir. Bu sırada Roket Takımı dostlarımızı izler. Whiscash'le ilgili hayal kurarlar.

Dostlarımız ve Sullivan balık tutarlar. Sullivan'ın oltasına bir sürü su Pokémon'u takılır. Ancak dostlarımızın oltasına bir tane bile takılmaz. Sullivan, dostlarmıza balık tutmanın sırrını gösterir. Max'in oltasına bir Pokémon takılır. İlk başta karşısına küçük bir Whiscash çıkar ama sonradan Nero çıkar. Nero tekrar suya dalar. Roket Takımı da balık tutar. Ama bu konuda başarılı oldukları söylenemez.


Ash'in oltasına bir şey takılır. Bu Nero'dur. Whiscash bizimkilerin teknesini çeker. Herkes oltadan tutar ama Whiscash'i çok güçlü olduğu için durduramazlar. Ash yeniden Corphish'i çağırır. Corphish Ash'e Yengeç Çekici uygular. Ash Whiscash'in önündeki kayaya gider. Sonra da Whiscash'i oltayla kendine çeker ve onu havaya kaldırır. Whiscash karaya düşer. Ash Grovyle'ı seçer. Grovyle güçlü bir Vuma saldırısı ile Whiscash'i kayaya yapıştırır. Roket Takımı ağ ile Whiscash'i yakalar. Her zamanki sloganlarını söylerler. Sonra da Balonla Whiscash'i de alıp uzaklaşırlar. Dostlarımız peşlerinden giderler. Brock, Mudkip ve Lombre'yi seçer. İkisi de aynı anda tam güç Su Silah kullanarak tekneyi hızlandırırlar. Grovyle, Mermi Tohumu ile balonu patlatır. Roket Takımı ve Whiscash yere düşer. James Cacnea'yı çağırır. Cacnea, İğne Füzesi yollar. Grovyle ise bunu tam güç Mermi Tohumu ile karşılar. Mermi Tohumu, İğne Füzesi'ni geçer ve hasarı Cacnea alır. Jessie Seviper'ı seçer. Ash de Pikachu ile savaşa katılır. Seviper Zehirli Kuyruk, Pikachu da Demir Kuyruk kullanır. Tam Meowth Pikachu'ya ağ gönderecekken Whiscash Deprem kullanır. Pikachu da Gök Gürültüsü ile Roket Takımı'nı havaya fırlatır. Whiscash hapşırır ve Ash'in rozet kutusu ağzından fırlar. Ash rozet kutusuna kavuşur. Whiscash tam göle giderken Sullivan Flaaffy'si Hannah'ı seçer. May Pokédex'ten Flaaffy'ye bakar.


Flaaffy: Yün Pokémon'u. Flaaffy elektriği kalın yün örtüsünde biriktirir. Lastiğe benzer teni sayesinde ise ondan etkilenmez.

Hannah tam güç Dinamik Yumruk kullanır. Whiscash büyük hasar alır ama savaşa devam eder. Güçlü bir şekilde Su Pompası kullanır. Hannah kaçar ve ardından da Demir Kuyruk kullanır. Whiscash bundan da büyük hasar alır. Hannah Şimşek Şoku kullanır. Ancak Whiscash yer tipi olduğu için bu saldırıdan etkilenmez. Sullivan Usta Topu kullanır. Whiscash Usta Topu'nu yutar. Ardından da suya dalar. Ancak Sullivan yılmamıştır. Whiscash'i yakalamaya devam edecektir. Kahramanlarımız Sullivan'la vedalaşırlar.

Nero'yu ellerinden kaçırsalar da Ash beş rozetini de kurtarmayı başardı. Ve böylece, kahramanlarımızın Hoenn Ligi serüvenleri devam ediyor!






[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Sullivan





[Resim: pokemonlar.png]
Ash:
[Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani253.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani258.gif] [Resim: rsiconani271.gif]


Jessie:
[Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James:
[Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı:
[Resim: rsiconani052.gif]


Sullivan:
[Resim: rsiconani180.gif]


Vahşi:
[Resim: rsiconani129.gif] [Resim: rsiconani223.gif] [Resim: rsiconani318.gif] [Resim: rsiconani340.gif] [Resim: rsiconani349.gif]



[Resim: olaylar.png]
[Resim: SugimoriMasterBall.png]
-Usta Top gözüktü ve Whiscash onu yedi.





[Resim: EmeiGeenler.png]
Erdi
ExtraLiqht