Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 349 - Grass Hysteria!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce İsmi: Grass Hysteria!
Japonca İsmi: King Of The Forbidden Forest! Venusaur!
Türkçe İsmi: Çimen Pokémonlarının Gazabı


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız, May ve Skitty'i Skarmory'den kurtarmak için koşarken iki gizemli kapüşonlu adam tarafından yolları kesildi. Şimdi May'in başına neler gelecek?

Bu gün kahramanlarımızı bir ormanda kaybolmuşken buluruz. Üstelik bulundukları yer Pokénav'da bile yoktur. Çalılıklardan bir Skarmory çıkar. Kahramanlarımıza saldırır. Kahramanlarımız kaçarlar. Skitty Pokétopu'ndan kendi kendine çıkar. May onu korurken Skarmory ikisini de alarak uzaklaşır. Dostlarımız da peşlerinden giderler. Skarmory, May ve Skitty'yi önü büyük odunlarla kapatılmış bir yerin üstünden geçirir. Kahramanlarımız peşlerinden gitmeye çalışır ama iki kişi onları durdurur ve oranın yasaklı bölge olduğunu söyler.

Kahramanlarımız bu gizemli adamlara May'in Skarmory tarafından kaçırılıp kapının üstünden geçtiklerini söylerler. Bunun üzerine adamlar, dostlarımız ile birlikte Yaşlı Adam Obee'ye giderler.

Skarmory, May ve Skitty'yi kayalık bir alana bırakır. May kayanın üstünde bir Bulbasaur görür. Bulbasaur Asma Kırbacı ile bir çiçeğe uzanmaya çalışıyordur. Çiçeği yakaladıktan kısa bir süre sonra ayağı kayar. Tam düşecekken May onu kurtarır. Bulbasaur ilk başta May'den korkar. Fakat May kendisine zarar vermeyeceğini söyleyince ona inanır. Bir grup Çimen Pokémon'u gelir. May'e kızgındırlar.


Ash, Brock ve Max, Yaşlı Adam Obee ile konuşurlar. Obee onlara kapının arkasına girenlerin çimen Pokémonlarının gazabına uğrayacağını söyler. Ancak kahramanlarımız May'i kurtarma konusunda kararlıdırlar. Roket Takımı bunları duymuştur. Çimen Pokémonlarını çalmak için plan yaparlar.

Öte yandan May'in başı derttedir. Çimen Pokémonları May'e saldırır. Bulbasaur May'i savunur. Bir kaç çimen tipi Pokémon daha gelir. May'e saldırırlar. May Torchic'i çağırır. Torchic Pokétopundan çıkar çıkmaz güçlü bir Kor saldırısı ile karşılık verir. Sonra da kaçarlar. Bulbasaur May'in peşinden gitmek ister ama Pokémonlar buna izin vermezler.

Dostlarımız Obee ve yanındakilerin toplantısının bitmesini beklemeden harekete geçerler. Çok geçmeden adamlar bizimkilerin gittiklerini fark ederler. Buna engel olmaya çalışırlar. Ash dışındakiler kapıdan geçemezler. Çimen tipi Pokémonlar May'in etrafını sarmıştır. Tam bu sırada Ash gelir. Pikachu Yıldırım Oku kullanarak yolu açar. Ash ve May kaçarlar. Ancak sonunda bir uçurumun kenarına gelirler. Tam Çimen Pokémonları bizimkilere doğru saldırırken Venusaur gelir ve çimen Pokémonlarını engeller. Yanında da May'in kurtardığı Bulbasaur vardır. Bulbasaur bulduğu çiçeği May'e verir.

Bulbasaur kahramanlarımıza dışarı çıkmak istediğini anlatır. Roket Takımı ise robotlarıyla çimen Pokémonlarını yakalayıp hepsini büyük bir sepete koyar. May ve Ash olaya müdahale ederler. Roket Takımı her zamanki sloganlarını söylerler. Pikachu robota Yıldırım Oku gönderir. Robot bu saldırıyı yansıtarak kahramanlarımıza geri yollar. Robot Bulbasaur'u yakalamayı denese de başaramaz. Çünkü Venusaur Asma Kırbacı ile bunu engellemiştir. Roket Takımı Venusaur'ı yere serip Bulbasaur'u yakalar. May de Bulbasaur'un peşinden gider. Bulbasaur Jilet Yapraklarla sepetin içini doldurur. Sepet patlar ve Pokémonlar dışarı çıkmayı başarırlar. Roket Takımı tekrar çimen Pokémonlarını yakalamayı dener ama Obee ve Poochyenaları buna izin vermezler. Poochyenalar Gölge Topu ile robota saldırır. Pikachu Gök Gürültüsü kullanır. Fakat Robot bu saldırıyı da yansıtır. Venusaur tam güç Güneş Işını kullanarak robotu patlatır ve Roket Takımı'nı havaya fırlatır.

Kahramanlarımız verdikleri rahatsızlıktan dolayı çimen Pokémonlarından özür dilerler. May Bulbasaur ile vedalaşır. Fakat Bulbasaur May ile gitmek ister. Bulbasaur Kapı kapanırken son anda May'in yanına gider. Çimen Pokémonları Bulbasaur'un bu kararına saygı duyarlar. Böylece May'in yeni bir arkadaşı ve Pokémon'u olmuş olur.

Kahramanlarımızın yardımıyla çimen Pokémonlarının cenneti normale döndü. Tabi ki May ve diğerlerine Hoenn yolculuklarında katılma kararı veren Bulbasaur dışında.

[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Yaşlı Adam Obee



[Resim: pokemonlar.png]
Ash : [Resim: rsiconani025.gif]


May :
[Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani300.gif]


Jessie :
[Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı :
[Resim: rsiconani052.gif]


Yaşlı Adam Obee :
[Resim: rsiconani261.gif]


Vahşi : [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani003.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani044.gif] [Resim: rsiconani045.gif] [Resim: rsiconani070.gif] [Resim: rsiconani187.gif] [Resim: rsiconani188.gif] [Resim: rsiconani189.gif] [Resim: rsiconani191.gif] [Resim: rsiconani192.gif] [Resim: rsiconani227.gif]



[Resim: olaylar.png]
[Resim: 250px-001Bulbasaur.png]
-May Bulbasaur yakalar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
Erdi
ExtraLiqht