Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 353 - A Fan With A Plan
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Fan With A Plan
Japonca Adı: Formidable Enemy!? Mother Coordinator Enters!
Türkçe Adı: Planı Olan Bir Hayran

Her ne kadar Ash için Fortree Şehri'ndeki salon savaşı maçını yapmak daha önemli olsa da, kahramanlarımız Rubello Kasabası'na uğramadan edemediler.

Rubello Kasabası'na gelen kahramanlarımız, Pokémon Merkezi'ne doğru giderken duvarda Pokémon Yarışması posteri görürler. May yarışmaya katılmaya karar verir, Pokémon Merkezi'ne giderler. May burada eski bir arkadaşı olan Drew'u görür. Drew büyük bir hayran kitlesine sahiptir, etrafı bir anda kadınlarla dolar. Bir süre sonra kadınlardan biri May'in yanına gelip May'in, Norman'ın kızı olduğunu öğrenir. Hepsi bir anda May ile ilgilenmeye başlar.

Kadınların PAG (Pokémon Anneleri Grubu) adında bir grubu vardır ve Pokémon yarışmalarını takip etmektedirler. Aralarından sadece Savannah'ın kurdelesi vardır, Savannah May ile birlikte bu yarışmaya katılacaktır. Kendine yeterince güvenemez, May ona yardımcı olmak ister.

Bu sırada Roket Takımı da posteri görür, Jessie yarışmaya katılmak ister ama başvurusu kabul edilmez. Çünkü yarışmaya katılabilmek için en az bir tane kurdele kazanmış olmak gerekir.

PAG üyeleri evlerine doğru giderken, kahramanlarımız ve Savannah Pokémon Merkezi'nde kalırlar. Savannah, onlara Pokémonları Lairon ile Flareon'u gösterir. Savannah, hangi Pokémon ile başlayacağına karar veremez, oradan ayrılırlar. Şehir merkezinde yürürlerken, Savannah'ın kızı olan Sandra ile karşılaşırlar. Sandra annesinin sürekli PAG grubuyla birlikte olmasından dolayı ev için alışveriş yapmaya çıkmıştır. Kahramanlarımızı akşam yemeğine davet ederler.

Gece olduğunda, May yarışma için Pokémonlarıyla antrenman yapmaktadır. May de Savannah gibi hangi Pokémonları kullanacağına karar vermekte zorlanır. Bu sırada Drew de yeni yakaladığı Masquerain'i ile antrenman yapmaktadır.

May, yarışmaya Bulbasaur ile katılmaya karar verir. Bulbasaur'u yeni yakalamasına rağmen ona güvenmektedir. Savannah ise özgüven sorunları yaşamaktadır, May onun yanına gidip moral verir. Dışarı çıkıp Lairon ve Flareon ile antrenman yaparlar. Bir anda Roket Takımı May ve Savannah'ın kurdelelerini çalar. Bulbasaur'un Jilet Yaprak saldırısını Dustox'un rüzgarı etkisiz hale getirir. Ash, Brock, Max ve Sandra da oraya gelir. Flareon'un Alev Püskürtücü'sünü Wobbuffet rahat bir şekilde yansıtır. Daha sonra Dustox'un Zehirli İğne saldırısına Pikachu, Yıldırım Oku ile karşılık verir. Brock Mudkip ile Lombre'yi çıkarıp Su Tabancası saldırılarını kullanmalarını söyler. Wobbuffet bu saldırıları da yansıtır.

Roket Takımı oradan uzaklaşırken, Sandra peşlerinden koşmaya başlar. Dustox, Sandra'ya Psişik Işın ile saldırır ama Bulbasaur Sarmaşık Kırbacı ile Sandra'yı kurtarır. Flareon'un Alev Püskürtücü saldırısı tam balona isabet edip balonu yere düşürür. James ile Meowth, Jessie'yi desteklememektedir ve kurdeleleri geri vermesini isterler. Jessie kurdeleleri geri verir. Roket Takımı, kahramanlarımızdan balonu söndürmelerini ister. Sandra'nın aklına bir fikir gelir, Lairon'dan Su Nabzı kullanmasını ister. Saldırının etkisiyle Roket Takımı gökyüzüne uçar.

Yeni arkadaşların yardımına koşarak May ve Bulbasaur biraz daha özgüven kazanmış oldu. Artık yarını dört gözle bekleyecekler çünkü Rubello Kasabası Pokémon Yarışması başlıyor.



[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Drew
Savannah
Sandra
Hemşire Joy



[Resim: pokemonlar.png]
Ash:[Resim: rsiconani025.gif]

Brock:[Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani271.gif]

May: [Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani267.gif][Resim: rsiconani300.gif]

Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani269.gif]

James: [Resim: rsiconani331.gif]

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]

Drew:
[Resim: rsiconani284.gif]

Savannah: [Resim: rsiconani136.gif] [Resim: rsiconani305.gif]

Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar:[Resim: rsiconani081.gif] [Resim: rsiconani174.gif] [Resim: rsiconani197.gif] [Resim: rsiconani200.gif] [Resim: rsiconani216.gif] [Resim: rsiconani278.gif] [Resim: rsiconani285.gif] [Resim: rsiconani296.gif] [Resim: rsiconani311.gif] [Resim: rsiconani315.gif] [Resim: rsiconani327.gif] [Resim: rsiconani363.gif]

[Resim: olaylar.png]
- May Rubello Kasabası'na gelir ve yarışma için hazırlanır.


[Resim: EmeiGeenler.png]

tlhGS