Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 347 - A Six Pack Attack!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Six Pack Attack!
Japonca Adı: Prof. Oak & Prof. Birch! Secret Base Battle!!
Türkçe Adı: Altılı Hücum!

Petalburg Spor Salonu'ndan beşinci rozetini alan Ash, Fortree Şehri'ndeki maçı için çok sabırsız davranıyor. Ama oraya yönelmeden önce kahramanlarımız Profesör Birch'in laboratuvarına uğramaya karar verdiler.

Ash ve arkadaşları Profesör Birch nerede diye düşünürken Profesör Birch arabasıyla yanlarına gelir. Profesör Birch, Profesör Oak ile buluşacaktır. Hep beraber limana gitmek için yola çıkarlar. Yolda giderken Profesör Birch bir Skarmory görür, Skarmory ile selamlaşırken karşıdan Camerupt ile gelen yaşlı adamı fark etmez ama son anda direksiyonu kırarak büyük bir kazayı önler. Profesör Oak ise yaşlı adamın faytonunda uyuyordur.

Kahramanlarımız kasabaya varırlar. May, Max ile beraber Torchic, Treecko ve Mudkip ile ilgilenir. May onları görünce yolculuğa çıktığı ilk günü hatırlar. Bu sırada Profesör Oak görünür, Max bir Profesör Oak hayranıdır ve onu görür görmez çılgına döner. Max'in Profesör Oak fotoğraf koleksiyonu vardır, profesörü görmüşken o fotoğrafları imzalatır. Profesör Oak, Profesör Birch'in isteği üzerine Kanto başlangıç Pokémonları olan Bulbasaur, Charmander ve Squirtle'ı yanında getirmiştir. Bu sırada Roket Takımı uzaktan olayları izlemektedir, bu seferki amaçları 6 tane başlangıç Pokémonunu çalıp zengin olmaktır.

Roket Takımı dev bir Skiploom aracıyla görünür, o anda attıkları ağ ile başlangıç Pokémonlarını alıp kaçarlar. Profesör Oak, May ve Max peşlerinden koşarlar. Ash, Brock ve Birch ise limanda Profesör Oak'ı bekliyorlardır. Birch laboratuvarı arar, Roket Takımı'nın Pokémonları çaldığını öğrenirler.

Profesör Oak, May ve Max bir şelale görürler, şelalenin arkasında bir mağara vardır. Roket Takımı'nın buraya saklandığını düşünüp mağaraya girerler. Pokémonları bir kafesin içinde görüp onlara doğru koşarken Roket Takımı'nın tuzağına düşerler. May Pokémonlarını çıkarıp onlardan yardım isteyecekken Poké toplarını da çalarlar. Çukurun üstünü demir parmaklıklarla kapatırlar, ayrıca çukurda güvenlik kamerası bile vardır. Profesör Oak, Max'ten fotoğrafları ister. Fotoğrafı güvenlik kamerasının önüne koyar, böylece Roket Takımı onları izleyemeyecektir. Max, profesörün omuzlarına çıkarak çukurdan çıkmayı başarır. Pokémonları kurtarmak için onların yanına gider. Charmander ve Torchic'ten Köz, Squirtle ve Mudkip'ten Su Tabancası, ardından Treecko'dan Vurma, son olarak Bulbasaur'dan Çarpma saldırısını kullanmasını ister. Demiri kırmayı başarırlar, bu sayede Pokémonlar kurtulur.

May, Max ve Profesör Oak şimdi de May'in Poké toplarını kurtarmanın yollarını aramaktadırlar. Mağarada bir Zubat bulurlar, Zubat'ın süpersonik dalgaları Roket Takımı'nı etkisiz hale getirir. Bulbasaur da sarmaşıklarıyla topları alır. Mağaradan çıkacakken bir kez daha kapana kısılırlar. Şans eseri bir Dugtrio görürler, Dugtrio'nun yardımıyla yer altını kullanarak yer altında bulunan bir göle gelirler. Burada uyuyan bir Gyarados vardır. Gyarados'u uyandırmadan oradan ayrılırlar. Roket Takımı Dugtrio'nun kazdığı çukuru görür, peşlerinden gitmeye karar verirler. Aşağıda bir Gyarados olduğundan haberleri yoktur, gürültü yaparak göle gelirler. Gyarados uyanıp Roket Takımı'nı uçurur.

Profesör Birch, Brock ve Ash ise yolda Max'in çantasını bulmuşlardır. Birch, arkadaşı olan Poochyena'dan yardım ister, Poochyena koku alma yeteneğiyle onları mağaraya kadar götürür. Mağaranın girişinde büyük bir kapı vardır, kahramanlarımız dışarı çıkmanın yollarını ararlar. Brock'un Mudkip ve Lombre'si Su Tabancası ile, Pikachu Yıldırım Oku ile saldırır. İçeriden de Bulbasaur, Treecko, Squirtle, Mudkip ve Skitty'nin kapıya vurmasıyla kapı açılır. Roket Takımı tekrar dev Skiploom araçlarıyla görünür. Pikachu'nun Yıldırım Oku saldırısı, Mudkip ve Lombre'nin Su Tabancası saldırıları mekanik Skiploom'a etki etmez. Profesör Birch, art arda ateş, su ve buz saldırılarının yapılmasının etki edebileceğini söyler. Bunun üzerine Torchic ile Charmander Köz, Mudkip ile Lombre Su Tabancası, Skitty ise Kar Fırtınası saldırısını kullanır. Pikachu'nun da Gök Gürültüsü saldırısını kullanmasıyla Roket Takımı uçuşa geçer.

Profesör Oak ve Profesör Birch, Pokémon yolculuğunun hiçbir zaman bitmeyeceğini biliyorlar, çünkü mutlaka her zaman yaşanacak bir sürü macera vardır. Ash ve arkadaşları, Fortree Şehri'ndeki altıncı salon maçına doğru yelken açtıklarına göre bizleri büyük bir heyecan fırtınası bekliyor.



[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Profesör Oak
Profesör Birch
Joshua


[Resim: pokemonlar.png]
Ash:[Resim: rsiconani025.gif]

Brock:[Resim: rsiconani258.gif] [Resim: rsiconani271.gif]

May: [Resim: rsiconani300.gif]

Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]

Profesör Oak: [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani004.gif] [Resim: rsiconani007.gif]

Profesör Birch: [Resim: rsiconani252.gif] [Resim: rsiconani255.gif] [Resim: rsiconani258.gif] [Resim: rsiconani261.gif]

Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani323.gif]

Vahşi: [Resim: rsiconani041.gif][Resim: rsiconani051.gif][Resim: rsiconani062.gif][Resim: rsiconani130.gif][Resim: rsiconani227.gif] [Resim: rsiconani355.gif]


[Resim: olaylar.png]
- May ve Max, Profesör Oak ile tanışır.


[Resim: EmeiGeenler.png]

tlhGS
ExtraLiqht