Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 350 - Hokey Pokéballs
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Hokey Pokéballs
Japonca Adı: Fushigidane and Fushigidane! Regaining the Monster Balls!!
Türkçe Adı: "Dahiyane" Planlar

[Resim: genizet.png]

Yasak Orman'da Bulbasaur ile karşılaştıktan sonra, kahramanlarımız bir değişiklik yapıp küçük şehir yaşamını keşfetmeye karar verdiler.

May, ormanda yakaladığı Bulbasaur'u şehri görmesi için dışarı çıkarır ama May, Ash ve Brock ile konuşurken Bulbasaur çiçeklerle dolu bir kamyonetin kasasına yerleşir ve kamyonet hareket eder. Kahramanlarımız kamyonete zorlukla yetişip Bulbasaur'u kurtarırlar.

Bulbasaur'u kurtardıktan sonra Pokémon Merkezi'ne gelirler. Pokémon Transfer Cihazı bozulduğu için Jessie, James ve Meowth tamirci kılığına girip cihazı tamir etmektedir, kimse onları tanımamıştır. Ash Profesör Oak ile görüşür ve Bulbasaur'u göndermesini ister. Böylece May'in Bulbasaur'u ile arkadaş olacaklardır. Roket Takımı transfer edilen Pokémonları çalmak için planlar yapmıştır, şu anlık başarılıdırlar. Pokémonlar Roket Takımı balonuna giderken, boş toplar ise Pokémon Merkezi'ndeki cihaza gider. Kahramanlarımız Pokémon Merkezi'nden çıkan boruyu takip ederek Roket Takımı'nı bulurlar. Roket Takımı oradan uzaklaşırken Ash Taillow'u, May Beautifly'ı seçer ama Roket Takımı'nın planları bu sefer iyi gitmektedir. Balonun altına koydukları jetler sayesinde çok daha hızlı uçarlar, Pikachu'nun Yıldırım Oku jetleri bozar ve Roket Takımı ormanın derinliklerine doğru uçar.

Bulbasaur'un Pokétopu yere düşerken, May'in Bulbasaur'u sarmaşıklarıyla topu yakalar. Bulbasaur dışarı çıkar ve tanışıp oynamaya başlarlar. Roket Takımı uçarken diğer Pokémonları da götürmüştür, bu yüzden Taillow ile Beautifly Roket Takımı'nı aramaya başlarlar. Bu sırada Roket Takımı çaldıkları Pokémonları çuvallara doldurup oradan uzaklaşırlar ama James'in çuvalı yırtıktır, dolayısıyla toplar düşmektedir. Taillow topları görür, böylece Roket Takımı'nın nereye doğru gittiğini anlarlar.

Roket Takımı bir kulübeye saklanmıştır, Pokétoplarını takip eden kahramanlarımız onları bulur. James kulübeyi metal bir kutu içine alır ama Ash çatı katındaki pencerenin açık olduğunu fark eder. May Bulbasaur ile cama ulaşmayı denerken, Ash, Pikachu ile birlikte Roket Takımı'nın dikkatini dağıtacaktır. İki Bulbasaur da çatıdan sarmaşıklarını kullanıp Pokétoplarına ulaşmayı denerler. Pikachu, Demir Kuyruk saldırısıyla binanın dışındaki kaplamayı kırar, Roket Takımı oradan dışarı çıkar ama etrafları sarılmıştır. Seviper ile Cacnea'yı seçerler. May'in, Bulbasaur'u ikisine karşı güçsüz kalır ama Ash'in, Bulbasaur'u yardım edince onları alt ederler. Son olarak Pikachu'nun Yıldırım Oku ile karşılaşan Roket Takımı, her zamanki gibi uzaklara doğru uçar.

Dostlarımız Pokémon Merkezi'ne geri dönerler, Profesör Oak Ash'e çabucak Bulbasaur'u geri göndermesini söyler. Bulbasaur laboratuvarda barışı sağlayan Pokémondur, o gidince çimen ve su Pokémonları kavga etmeye başlamıştır. Ash Bulbasaur'u geri gönderir. Bulbasaur tekrar Pallet Kasabasına dönerken kahramanlarımız yolculuklarına devam ediyorlar.

Çalınan Pokétoplarını geri alan kahramanlarımız arkalarında mutlu eğitmenler bırakarak ayrıldılar. Şimdi Hoenn Ligi'nin dolambaçlı yollarına geri dönme zamanı...



[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Profesör Oak
Hemşire Joy


[Resim: pokemonlar.png]
Ash:[Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani276.gif]

May: [Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani267.gif][Resim: rsiconani300.gif]

Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]

James: [Resim: rsiconani331.gif]

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]

Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar:[Resim: rsiconani042.gif][Resim: rsiconani057.gif]

Vahşi:[Resim: rsiconani043.gif][Resim: rsiconani044.gif][Resim: rsiconani061.gif][Resim: rsiconani187.gif][Resim: rsiconani189.gif][Resim: rsiconani274.gif][Resim: rsiconani285.gif]


[Resim: olaylar.png]
- Ash Bulbasaur'u geri alır ve geri yollar.


[Resim: EmeiGeenler.png]

tlhGS
ExtraLiqht