Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 344 - A Double Dilemma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Double Dilemma
Japonca Adı: Papa is Idol? False Gym Leader!
Türkçe Adı: Çifte İkilem

Ash'in Hoenn Ligi için 5. rozeti heyecanı sürerken, kahramanlarımız Kuzey Petalburg Şehri Pokémon Merkezi'nde dinlenmeye karar verdiler.

Pokémon Merkezi'ne gelen kahramanlarımızı Hemşire Joy karşılar. May ile Max'i tanıyan Hemşire Joy, onları görünce şaşırır. May ile Max'in geldiğini duyan Pokémon Merkezi'nde ki kadın şehir merkezine gidip herkese haber verir.

Pokémon Merkezi'nden çıkan kahramanlarımız kendilerine doğru gelen kalabalık bir insan topluluğu görürler. İnsanlar May ve Max'in etrafını sarar, aralarında onlarla röportaj yapmak isteyen bir muhabir bile vardır. May kazandığı kurdeleleri gösterir. İnsanlar kurdeleleri görünce çılgına döner. Ash de bunun üzerine kazandığı rozetleri gösterir ama insanlar Ash'e pek ilgi göstermezler.

Roket Takımı şehirde karınları aç bir şekilde dolaşmaktadır, yemek yemek için paraları yoktur. Bir binada şehrin spor salonu lideri olan Norman'ın fotoğrafını görürler, kasabadaki herkeste Norman tişörtü vardır ve Norman'ın bibloları bile satılmaktadır. Jessie'nin aklına bir fikir gelir ve bunun üzerine James Norman'ı, Jessie Caroline'i, Meowth May'i, Wobbuffet ise Max'i taklit eder. Herkes onlara inanır ve bir anda ilgi odağı olurlar.

May ile Max hala kalabalığını arasındadır, May'den koordinatör saldırılarından birini göstermesini isterler. May, Beautifly'ı dışarı çıkarıp Gümüş Rüzgar tekniğini gösterir. İnsanlar onlar için adeta çıldırmaktadır. Bu arada iki tane çocuk Ash ve Brock'un yanına gelir, Ash'e Norman'a meydan okuyamayacağını söylerler. Ash bu duruma şaşırır, çocuklardan biri Ash'e meydan okur. Meydan okuyan oldukça iddialıdır. Ash bu meydan okumayı kabul eder.

Çocuk Golduck'ı, Ash ise Grovyle'ı seçer. Golduck Odak Yumruk saldırısını kullanır, Grovyle bu saldırıdan kolayca kaçıp Mermi Tohumu ile Golduck'a saldırır. Golduck Su Pompası ile Grovyle'ı yere yıkar, Tırmalama saldırısı ile Grovyle'a doğru koşar ama Grovyle'ın Hızlı Saldırısı ile karşılaşır. Yere düşen Golduck'ı Yaprak Kılıcı ile ezen Grovyle, savaşı kazanır. Kasabadaki bütün çocuklar Ash'e meydan okumaya çalışır ve Ash Corphish'i seçer.

Bu sırada Roket Takımı insanları dolandırmaktadır. James Norman'ın imzasını, Jessie ise rozet satar.

May ise insanları eğlendirmeye devam etmektedir, May insanların baskısından dolayı topluluktan ayrılamamaktadır.

Ash kasabadaki bütün çocukları tek başına yener. Çocuklar şehir merkezine gelip May'den, Ash ile savaşmasını isterler. May insanların ona güvendiğini görünce savaşmayı ister. Savaşları başlar. May Torchic'i, Ash Taillow'u seçer. Taillow, Gagalama ve Kanat Saldırısı'yla Torchic'e saldırır ama kalabalığın Ash'e tepkisi büyüktür. Kalabalığın tepkisinden dolayı Ash konsantrasyonunu kaybeder. Torchic, Köz saldırısıyla Taillow'a saldırır, haksız da olsa maçı May kazanır. Bir çocuk May ile Max'i beş dakika önce havuzun başında gördüğünü, imzalı el yazısı dağıttıklarını söyler. May'in oraya gidip onları kasabadan kovmasını isterler.

Roket Takımı insanları dolandırdıktan sonra şehirden kaçmaktadır ama arkalarında adeta bir insan ordusu vardır. May ve Max taklitleriyle karşılaşır, insanlar arasında "Hangisi gerçek?" tartışması çıkar. Torchic Köz saldırısıyla taklitlere saldırır, Roket Takımı oldukları anlaşılır. Seviper Duman saldırısını kullanır, kimse bir şey göremez. Jessie Pikachu'yu yakalamasını söyler, balonlarıyla yükselirler ve yakaladıkları Pokémon'un Torchic olduğunu görürler. Pikachu ağaca tırmanıp balona Hızlı Saldırı yaparak Torchic'i kurtarır. Roket Takımı'nı Yıldırım Oku ile çarpar ve uçurur. Pikachu kasabada kahraman ilan edilir ve kahramanlarımız vedalaşıp ayrılırlar.

Norman manyaklarının arasında karmakarışık bir gün geçirdikten sonra kahramanlarımız yönlerini Petalburg Şehri'ne ve Ash'in beşinci salon maçına doğru çevirdiler.



[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Nurse Joy
Dee Dunstan
Yaohei
Rose


[Resim: pokemonlar.png]

Ash:[Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani253.gif][Resim: rsiconani324.gif][Resim: rsiconani276.gif][Resim: rsiconani341.gif]

May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani267.gif][Resim: rsiconani300.gif]

Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]

James: [Resim: rsiconani331.gif]

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]

Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]

Norman: [Resim: rsiconani287.gif]

Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar:[Resim: rsiconani055.gif] [Resim: rsiconani063.gif] [Resim: rsiconani066.gif] [Resim: rsiconani084.gif] [Resim: rsiconani174.gif] [Resim: rsiconani185.gif] [Resim: rsiconani285.gif]
[Resim: rsiconani304.gif] [Resim: rsiconani313.gif] [Resim: rsiconani333.gif] [Resim: rsiconani335.gif] [Resim: rsiconani352.gif] [Resim: rsiconani363.gif]


[Resim: olaylar.png]

- May Ash'i bir savaşta yener.


[Resim: EmeiGeenler.png]

tlhGS
ExtraLiqht
Hayırlı olsun ilk Dex'in daha uzun süre yazmaya devam edersin umarım :)