Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemondaki Bazı Wi-Fi Hizmetleri Kapatılıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
20 Mayıs Salı gününden itibaren GameSpy'ın Nintendo Wi-Fi Connection üzerindeki servislerini kapatması sonucu GameSpy tarafından sağlanan DS ve Wii konsollarının online özellikleri ulaşılamaz olacak.Böylece birden fazla Pokemon oyunu bundan etkilenmiş olacak ve online özellikleri kullanılamayacak.3DS oyunları ve DS oyunlarının yerel wireless özellikleri bundan etkilenmeyecek.Etkilenen Pokemon oyunları ve özellikleri:


[Resim: gurPiXw.png]

Kaynak: Serebii.net
Maşallah zaten X ve Y dışında online hizmet alan Pokémon oyunu kalmayacak demek. Bu çok büyük bir sorun. Bu oyunları orjinal olarak alanların paraları çöp oldu denebilir yani. Adam ne yapacak orjinal ds oyununu Wi-Fi battle trade yapamadıktan sonra emudan ne farkı kalıyor zaten. Ama sormak lazım Nintendo ya satarken de o oyunları satıcılara bu hizmetler olmadan mı satmışlar diye online hizmetli paraya satın sonra online hizmeti kapatın ne güzel iş yapıyorlar.
Saçma olmuş. bw oyunlarını orjinallerini almıştım ben. 20 mayıstan sonra ha emulatorde oynamısım ha 3ds te ne farkı kaldı ki ? Ayrıca bw oyunlarından xy ye aktarım yapılabilecek mi 20 mayıstan sonra ?
Abi ne kadar saçma bir uygulamadır bu ya
Bu tamamen ağ sağlayıcının olayı,duyduğuma göre başka bir firmaya(IGN) geçtiği için GameSpy kapanmış.
Sebepler falan bahane Nintendo DS yi ve Wii yi öldürmek şahane. Artık bu 2 konsolu da öldürdü Nintendo. En azından Pokémon için. Böyle bir şey yaparlarsa sonucunun ne olacağını bilmeyecek kadar bilinçsiz olduğunu düşünmüyorum Nintendo nun. Tamamen kasten konsolları öldürmek için yaptıkları bir şey bu bana göre. Ve başarılı oldular da emin olun bundan sonra kimse DS ve Wii için olan Pokémon oyunlarını almaz. Artık tamamen 3DS ve Wii U ya geçtiklerinin diğer konsollardaki oyunları öldürerek kanıtladılar.
Bugün itibariyle bw oyunlarında wifi ye(gts) bağlanabilen var mı ? hep 20110 hatası alıyorum bu kapatılmayla ilgili mi acaba ?
edit: 20 mayıs saat 3 itibariyle kapanmış.
[Resim: 386lq2.jpg]