Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X & Y Bölüm 26
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
https://www.goodanime.net/pokemon-xy-episode-26 (Gençler başlıkta 25 yazıyo burda 26 görünüyo onun nedenini tam bilmiyorum ama bu atlanan bölümden dolayıdır bu bölüm sıradaki bölüm serebi den baktım)
Spoiler:
Bence bölüm güzeldi. Aslında Pokemon Puff'ları yarışması fena fikir değil. Ama içine biraz Pokemon Savaşı katılmalı ve bir de Rozet/Kurdele tarzı bir şey verilmeli. Şu Serena'nın uğraşı belli olsa bir de çok güzel olacak. Pokemo Puff yarışması güzel ama savaş olmadan zevki çıkmaz.

Şu Ash harbi saf ama. O kız bile Serena'nın Ash'i sevdiğini anladı ama Ash hala anlayamadı.

Bonnie çok komik ya... Bir sonraki bölüm klasik fil bölüm gibi ama herkes birden aynanda poketopu çıkarınca biran Flabébé'ı yakalayacaklar zannettim. Ama belli mi olur belki yakalanır. Gerçi belki şu yaşlı adamın da olma ihtimali de var. Neyse bekleyeceğiz artık.
Spoiler:
Serena olmasa bu bölümler çekilmez de neyse ki Serena var Sleepy
Alıntı:Bir sonraki bölüm klasik fiil bölüm gibi ama herkes birden aynanda poketopu çıkarınca biran Flabébé'ı yakalayacaklar zannettim.

Neyse bu çirkin peri pokemonlu bölümler art arda geliyorlar. Aradan çıkmaları iyi oluyor.

Arkadaşlar samimi bir uyarı yapmak istiyorum herkes için, lütfen çok bilmişlik olarak algılamayın. Ana konuyla ilgisi olmayan bölümlere filler bölümler, türkçe anlamıyla doldurma bölümler denir.
Yanlış yazmış olamaz mıyım? Anger
Ya yanlış anlama lütfen ya kırdıysam özür dilerim. :/
Neyse sorun değil. Benim yorumumdan alıntı yaparak söyleyince bana söylüyorsun sandım.
Bölümün ingilizce altyazılısı yayınlandı. link şu
bölüm 26