Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 3. Nesil Remake!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yalnız Flygon,Zangoose,Seviper gösterilmiş.Üçü de en çok beklenen mega evrimler arasında.Bakalım ne olacak.Ayrıca umarım contestler güzel olur,bence 3.nesilin contestleri gayet eğlenceli ve mini oyun niteliğinde basitti şu berry karıştırma olayı hariç.4.nesildeki ise hiç güzel değildi maalesef umarım o çizgide ilerlemezler.
Sidney'in bilekliğinde key stone var sanırım.Phoebe'de seçemedim.
Sidney'in Mega Absol'u Phoebe'nin Mega Banette ya da Sableye'ı olur bence... Diğer pokémonları için yeni MegaEvo gelmez.
Yalnız şu GYM liderlerinin olduğu sayfada GYM liderlerinin bazı Pokémonlarını göstermişler. (Norman'ın Slaking'i, Wattson'ın Magneton'u, Flannery'nin Torkoal'ı gibi...) Bence bunlara Mega Evrim gelecek. Eğer böyle olursa GYM maçları daha heyecanlı ve zor olur. Bir de şu Pokémon giydirmeyi çok beğendim. Aklıma 8. filmde Pikachu'ya giydirilen soytarı kıyafeti geldi. Bence güzel olabilir. Contest olayı umarım iyileşir. Yani önceki oyunlarda çok basitti. Anime ile yakından uzaktan alakası yoktu. Umarım daha güzel olur. Maçlar da ekleseler mesela... Hiç fena olmaz.
Magneton alamaz ama zaten Manectric de var. Slaking ve Torkoal alabilir. Oyunun zorlaşması açısından her GYM'de MegaEvo olması güzel olur.
Bence o mega evrimler 2.karşılaşmada olur ya da bw2 deki gibi zorluk seviyesi yaparsalar zor seviyede konulabilir normal rozet almaya çalışırken sanmıyorum.Pokemon oyunlarda "daha önce pokemon oynamamış oyuncuların yabancı kalmasını istemiyoruz,oyunları kolay yapıyoruz zaten çoğunluk kitlesi de çocuk. "mantığıyla gittiği için büyük ihtimal yine öyle olur.
Zorluk seviyesi gayet uygun olacaktır.
(12-07-2014, 01:12 AM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Zorluk seviyesi gayet uygun olacaktır.
Çok aşırı uygun oluyor her zaman X/Y de en son Elite Four Şampiyonu ile kapışırken Charizarda Mega Gardevoir MoonBlast ile vurdu 3 kere :) ondan sonra baktım saldırı değişeceği yok ben indirdim Gardevoiri :D şimdi Elite Four Şampiyonu bu kadar saçma oynarken Trainerler nasıl olsun Gymler nasıl olsun yani değiştirmeleri lazım. Yoksa hiç bir zevk alınmıyor oyundan level de kolaylaştırıldı Exp Share sayesinde oyun çok kolay.
"daha önce pokemon oynamamış oyuncuların yabancı kalmasını istemiyoruz,oyunları kolay yapıyoruz zaten çoğunluk kitlesi de çocuk. " çok saçma bir anlayış bence. O zaman onlar da serinin en başından başlasınlar. Biz de ilk başta yabancıydık. Mesela kendi adıma konuşmak gerekirse ben ilk Fire Red ve sonrasında oynadığım Soul Silver'ı oynadığımda çok zorlanmıştım. Ama iyiki de zorlandım diyorum. Bu sayede strateji önemini, farklı türden Pokémonlar yetiştirme gibi pek çok şeyi anladım. Şimdi bu hassı yeni oyunculardan almaları bana saçma geldi...

Ayrıca Pokémon'u tasarlayan arkadaşlar gerçek hayattaki çocukları da Ash gibi büyümüyor zannediyorlar herhalde :D
(12-07-2014, 03:28 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]"daha önce pokemon oynamamış oyuncuların yabancı kalmasını istemiyoruz,oyunları kolay yapıyoruz zaten çoğunluk kitlesi de çocuk. " çok saçma bir anlayış bence. O zaman onlar da serinin en başından başlasınlar. Biz de ilk başta yabancıydık. Mesela kendi adıma konuşmak gerekirse ben ilk Fire Red ve sonrasında oynadığım Soul Silver'ı oynadığımda çok zorlanmıştım. Ama iyiki de zorlandım diyorum. Bu sayede strateji önemini, farklı türden Pokémonlar yetiştirme gibi pek çok şeyi anladım. Şimdi bu hassı yeni oyunculardan almaları bana saçma geldi...

Ayrıca Pokémon'u tasarlayan arkadaşlar gerçek hayattaki çocukları da Ash gibi büyümüyor zannediyorlar herhalde :D

Büyüme falan kalmadı artık, herkes koskocaman oldu. Şu şampiyonaları biraz izleme fırsatım oldu, hiç çocuk falan göremedim. Hepsi yaşını almış, belki de çoluk çocuk sahibi insanlar. Biliyorlar ki onlar büyük pokémon fanları yani garanti müşteri. Daha çok küçüklere hitap ederek onların dikkatini çekmeye çalışıyorlar. Benim de ilk oynadığım oyun Crystal'dı. Dün gibi hatırlarım yaptığım saçmalıkları, sonradan alıştım ama basitlik artık kabak tadı vermeye başladı. Şonuçta bu oyun remake değil mi? Bunda zorlaştırmayacaklarsa nerede zorlaştıracaklar? Emerald şuan bile severek oynadığım bir oyun, onun bir üst modeli olacak bu oyunları da seveceğim. Ama değişen şeylerin konsol, görüntü kalitesi vs. vs. den ibaret olmaması gerekir. Ben şahsen ilk GYM'den son GYM'e kadar Tate&Liza ya da Whitney'de olduğu gibi zorlanmak istiyorum. MegaEvo diye bir yenilik getirdiler, bunu kullanmak için gayet güzel fırsatlar var. Bunların değerlendirilmesi lazım.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46