Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 340 - True Blue Swablu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı:True Blue Swablu!
Japonca Adı:Sky of Swablu! Spirit Of May!
Türkçe Adı : Gerçek Mavi Swablu

[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımızı devam eden duraksamalı yolculuklarında Petalburg Şehri'ndeki sıradaki spor salonuna doğru yola koyulmuşken alıştıkları gibi yine yollarını kaybetmiş bir şekilde buluyoruz.

Dostlarımız yollarını kaybetmişken bunu bir fırsata dönüştürüp yemek molası verirler. Dostlarımız yemek molasında tüm Pokémonları ile birlikte yemeğe başlarken ormanın karşısında yıkılmış ağaçlar ve ağaçların altında bir Swablu görürler. Dostlarımız Swablu'nun yanına giderler ve ona yardım etmeye çalışırlar. Ama Swablu, Şarkı söyleyerek dostlarımızı uyutur. Daha sonra Swablu, Torchic'i uyandırır. Torchic de diğer dostlarımızı Gagalama saldırısını kullanarak uyandırır; ancak dostlarımızın canı Gagalama saldırısından dolayı fazla acır ve uyanırken çığlık atarlar. Ormanın bekçisi dostlarımızın çığlıklarını duyup onların yanına gider. Böylece dostlarımız bekçi ile tanışırlar. Bekçinin ismi Morita'dır. Dostlarımız yaralı Swablu'yu da yanlarına alarak bekçinin ormandaki kulübesine giderler. Ash, Swablu hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar:

Swablu: İpek Kuşu Pokémon'u. Swablu temizliği çok sever ve temiz olmayan yüzeyleri ipeksi kanatlarıyla temizler.

Bu sırada Brock, kulübede yaralı Swablu'nun kanadını bandajlayıp ona rahatlatması için bir ilaç verir. Dostlarımız Swablu dinlenirken bekçiden ormandaki ağaçların neden yıkılmış olduğunu öğrenirler. Bekçi dün akşam çok şiddetli bir fırtına olduğunu ve fırtınanın birçok Pokémon'un yuvasını yıktığını, bu sebepten yavru Pokémonların da ailelerini kaybettiklerini söyler. Ash, Swablu'nun ailesi hakkında bilgi edinmek için Pokédex'ine bakar:

Altaria: Mırıldanan Pokémon. Altaria, Swablu'nun evrim geçirmiş halidir. Yukarı çıkan havayı yakalamak için kabarık kanatlarını kullanır ve tiz sesli olan güzel şarkılarıyla bilinirler.

Dostlarımız sıcak çikolatalarını içerken Swablu iyileşene kadar ormanda kalmaya karar verirler. Gece olunca dostlarımızın biri hariç hepsi duşlarını alıp yatar. May uyumayıp sabaha kadar Swablu'nun başında bekler. Ertesi gün dostlarımız antrenmana başlarken May, Swablu'nun yanından ayrılmayıp onunla ilgilenmeye devam eder. May ile Brock'un yoğun ilgisi ve tedavileri sonrasında Swablu'nun kanadı iyileşir; ancak kanadı iyileşmesine rağmen Swablu uçmayı başaramaz. Dostlarımız Swablu'nun neden uçamadığını anlamaya çalışırlar ve onun uçmayı unutmuş olabileceğini düşünürler. Ash, Swablu'ya yardımcı olması için Taillow'u çağırır. Ancak Swablu, Taillow ile birlikte çalışmaz. Morita, Swablu'nun uçmayı unutmadığını sadece uçmaktan korktuğunu söyler. Dostlarımız da bu fikre katılırlar. Dostlarımız, Swablu'nun yeniden uçması için ona yardımcı olmaya çalışırlar. Ancak denemeleri başarısızlıkla sonuçlanır.

Ertesi gün dostlarımız içinde beyaz bir yalan bulunan B planına geçerler. Bu plana göre Beautifly,kanatlarından toz çıkarır. Taillow da bu tozun altına girer ve daha sonra uçmaya başlar. Dostlarımız Swablu'ya tozun sihirli olduğunu ve onun da uçmasını sağlayacağını söylerler. Böylece Swablu, Beautifly'ın kanatlarının altından çıkan tozun altına girip uçmaya başlar.

Bu sırada Morita, Swablu'nun sürüsünü bulur. Dostlarımız hep birlikte sürünün yanına doğru yola koyulurlar. Dostlarımız Morita'nın arabasıyla ilerlerken arabanın lastiği patlar. Dostlarımız sürüye çok yakın bir mesafede oldukları için yürümeye karar verirler. Dostlarımız yola koyulurken Roket Takımı ortaya çıkıp Swablu'yu çalar. May, Swablu'dan Şarkı söylemesini ister. Swablu, Şarkı söyleyerek Roket Takımı'nı uyutur. Cacnea, İğne Füzesi'ni kullanırken uyuyakalır ve uykusunda İğne Füzesi'ni kontrolsüzce kullanırarak Roket Takımı'nın balonuna büyük hasar verir. Hasardan dolayı balon alçalmaya başlar. Balon alçalarak ilerlerken dostlarımız Swablu'ya uçması için sözleriyle destek olurlar. Balon kritik noktaya gelip patlarken Swablu uçup dostlarımızın yanına gider. Roket Takımı da Swablu'yu çalmak için tekrar harekete geçer. Lombre, Mudkip ikili Su Tabancası kullanarak Roket Takımı'nı havaya uçururlar.

Dostlarımız Roket Takımı havaya uçtuktan sonra sürünün yanına gidip Swablu'yu ailesine kavuştururlar. Sıcak bir kavuşmanın ardından Swablu yeniden uçabilmenin verdiği mutlulukla sürüsüyle yola çıkar.


Bir antrenör sadece deneyim öğrenmekle kalmaz arkadaşlığı da öğrenir. Bazen bir arkadaşının olması veda etmek zorunda kalmaktır. Swablu hakkındaki hatıralar kalplerinde olan May, Ash, Brock ve Max, Petalburg Şehri'ne doğru yola devam ediyorlar.




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Morita






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani252.gif][Resim: rsiconani276.gif][Resim: rsiconani324.gif][Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: rsiconani205.gif][Resim: rsiconani258.gif][Resim: rsiconani271.gif]


May: [Resim: rsiconani255.gif][Resim: rsiconani267.gif][Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Morita: [Resim: rsiconani274.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani333.gif][Resim: rsiconani334.gif]



[Resim: olaylar.png]
- May ile Swablu arkadaş olurlar.




[Resim: EmeiGeenler.png]
ExtraLiqht