Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Dolphin yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadalaşlar Pokemon XD - Gale of Darkness oynuyorum ama oyun donarak geliyo ve ses de öyle çok sinir oldum internetten baktım ama pek birşey bulamadım bilen varsa yardım ederse sevinirim çözümünü
Bilgisayarın ile ilgili olabilir.Mesela ben laptop'ta en az bi 4-5 kere silip yüklemişimdir hala çalışmıyor.Ancak masaüstü bilgisayarda (muhtemelen çekirdeği yüzünden) gayet güzel çalışıyor.Bilgisayar ile ilgili ise muhtemelen çoğu kişi yardım edecektir zaten Smile Birde Dolphin'in birsürü versiyonu var en yeni versiyon bence daha iyi.Versiyon farkı da olabilir.Son olarak romun da bir sorun olabilir.
Takılma - kasma sorunu tamamen bilgisayarınızın özelliklerinden kaynaklı benim masaüstün de dolphin hiç kastırma yapmıyor mesela 5 gb ram 1 gb ekran kartı 4 çekirdek kasa. Diz üstüm 3 gb ram çift çekirdek 512 mb ekran kartına sahip. Ama diz üstünde senin dediğin gibi oyun donuyor ve gecikmeler oluyor bu tamamen bilgisayar kaynaklıdır. Dolphinde sorunsuz oynamak için pc özellikleri biraz yüksek olması lazım.
Aynen öyle.Az önce verdiğim örnekteki gibi çekirdek özelliğine bağlı.Bazen Versiyonuna bağlı da olabiliyor.Mesela Pikmin 2 oynarken eski versiyon kısa filmlerde müzik duyulmuyor.Ancak yeni versiyonda duyuluyor.İnşallah sorunun düzelir Smile
Benim laptop bunu düzeltmenin bir yolu yok mu peki arkadaşlar yeni pc almak dışında
Cry Galiba hayır.
(25-04-2014, 11:50 PM)superioshunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim laptop bunu düzeltmenin bir yolu yok mu peki arkadaşlar yeni pc almak dışında
Laptop un özelliklerini bilmiyorum ama şöyle bir şey var benim laptop ta ben desmume yi 30-40 fps ile açabiliyorum saydığım özelliklerle eski bir kasamı satmadan önce eski kasada 2gb ram 1 gb ekran kartı çift çekirdek vardı ama kasada desmumeyi 70-80 fps ile rahatlıkla çalıştırıyordum denk olmalarına rağmen laptoplar oyun konusunda daha fazla özelliğe sahip olmak zorunda. Normalde 3gb ram 1 gb ekran kartıyla sorunsuz oynanıyorsa masaüstünden oyun laptopta 5 gb ram olması gerekiyor sorunsuz oynanması için.

Youtubea How to speed up dolphin emulator yaz oradaki videolara bak belki hızlandırmana yardımcı olabilecek bir video bulabilirsin. Bunun haricinde yapabilecek başka bir şey yok yeni pc almak dışında.
4.gb ram 1 gb erkan kartı çift çekirdek ama dediğin gibi laptop oluduğundan fark ediyo
Işlemci hızından da kaynaklanıyordur,grafik kartı da yetersiz olabilir -kartın belleği bi anlam ifade etmiyor,modeli önemli- 4gb yeter dolphin için çünkü.

Bilgisayarımdan bilgisayar özellikleriklerini ve aramaya da dxdiag yazıp tıkladıktan sonra ekran sekmesinden ekran kartını söyleyebilirsen daha iyi olur buarada.
[img] [Resim: LPg9gj.png][/img]
Sayfalar: 1 2