Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yeni başladım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar fire red oynayan var mı yeni başladım da bana yardım edecek var mı ? :(
(19-04-2014, 04:43 PM)revobs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar fire red oynayan var mı yeni başladım da bana yardım edecek var mı ? :(
Bu forumdaki herkes Pokemon Fire Red'i en az 1 kez bitirmiştir. Takıldığın yerde söylersen emin ol hepimiz yardımcı olabiliriz.
Ciddi anlamda en az 10 kez bitirmişizdir arkadaşlarla. Takıldığın yerde çekinmeden sor. Cevap vermek benim için bir keyif.
Ben 3 kere bitirdim takıldığın olursa sorabilirsin ben ve arkadaşlara
Ya ben save ediyorum sonra load diyorum başka pokemonlu 22 level filan pokemonlar var anlayamadım kaldığım yerden devam edemiyorum :S
Gameboy'dan mı oynuyorsun yoksa emulatörden mi?Emulatörden ise file'dan save de ve oradan bir state seç o zaman load dediğinde en son kaldığın yere gider(normal oyundan save ediyorsan belki onda sorun çıkmış olabilir.).Eğer Gameboy ise bilemiyorum.
(20-04-2014, 01:53 PM)KiiroDora Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gameboy'dan mı oynuyorsun yoksa emulatörden mi?Emulatörden ise file'dan save de ve oradan bir state seç o zaman load dediğinde en son kaldığın yere gider(normal oyundan save ediyorsan belki onda sorun çıkmış olabilir.).Eğer Gameboy ise bilemiyorum.
Visual boy advance emulatörden :S
Öncelikle oyuna başlamadan önce emulatörün save ayarını 128bit yapmalısın. Yoksa elite fourdan sonra devam etmeyebilir.(bu oyun versiyonlarına göre değişim gösteriyor) Ve save yaparken de oyun içinden yapmanı öneririm. Çünkü zaten sound off yaptığında oyun turboya geçiyor. Eğer yakalayamadığın bir pokemon olursa geriden başlamak çok basit. 5 dakikanı almaz. Emulatör save çok kafanı karıştırır. Yıllarca pc başında pokemon emerald kasan biri olarak önerimdir arkadaşım. Oyun içinden save yap ve .gba .sav dosyalarını aynı klasörde bulundur.

Not: Üşenmiyorsan tekrar başlamalısın. Save ayarını 128 bit yap sonra üzülme.
Sağol kardeş yapmıştım zaten. :)
Benim de takıldığım bir yer var. Yeni konu açmak istemedim.
Bütün rozetleri aldım sanıyordum one-two-three adalarını da geçtim. Ama Sabrina'dan rozeti alamıyorum kapısında roket takımı elemanı var giremiyorum. Bir rozetim daha eksik nereden almadım bulamıyorum her yeri gezdim ama yok.
Birde Articuno dışında yakalayabileceğim efsaneviler var mı nerede bulabilirim?
Sayfalar: 1 2