Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yeni başladım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(23-05-2014, 06:00 PM)pidgeot Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim de takıldığım bir yer var. Yeni konu açmak istemedim.
Bütün rozetleri aldım sanıyordum one-two-three adalarını da geçtim. Ama Sabrina'dan rozeti alamıyorum kapısında roket takımı elemanı var giremiyorum. Bir rozetim daha eksik nereden almadım bulamıyorum her yeri gezdim ama yok.
Birde Articuno dışında yakalayabileceğim efsaneviler var mı nerede bulabilirim?
1-Sabrinanın GYM'ine girebilmek için şehrin ortasında Silph Co. Binasına gitmek zorundasın. Burda Giavonni'yi yenersen tüm roket takımı elemanları şehirden kayboluyor ve yaşlı adam sana Master Ball veriyor. Binanın bulmacasını sitedeki tam çözümden bulabilirsin.
2-Articuno dışında Moltres ve Zapdos'u yakalayabilirsin. Daha Elite Four'a gelememişsin o yüzden onları yenmeden sadece bu 2 efsaneviyi yakalayabilirsin. Bitirdikten sonra ileride Mewtwo, Suicune vb. efsanevi pokemonları yakalayabilirsin.
3-Moltres Birinci adada Mt.Ember diye bir dağda bulunuyor. Oraya giderken Surf ve Strentgh bilen pokemonunu almaya unutma. Zapdos ise elektrik pokemonlarının bulunduğu Power Plant'ın orda. Power Plant'ın yeri ise Lavander Town'a giden mağara varya onun üstündeki nehirden yüzerek geç Power Plant karşına çıkar zaten.
Şu 1. Adadaki roketler benle savasmiyor.Yardimlarinizi bekliyorum.
Not:Pokemon ligini kazandim,63 pokemon yakaladim,moltresi yakaladim.
Sayfalar: 1 2