Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Teorisi: Lucario
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(16-04-2014, 12:30 AM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel çalışma, teşekkürler.

Bu arada Lucario'yu sevmeyen bir ben varım sanırım. Acayip itici geliyor bana.
Bende pek sevmem
Umarim yakalar.Ayrica senaryoya zenginlik olsun diye Greninja ve Lucario arasinda bir rekabet baslatabilirler.Ama fark ettiyseniz su ana kadar tum Lucario'lar erkek karakterlerdeydi.İstermisiniz Serena yakalasin :) Ama Serena'ya Hawlucha on numara gider.
Bence Lucario yu, strongest mega evolution ova'sındaki bir karakterin, bir şekilde asıl animeye dahil olmasıyla görebiliriz. Ash yakalar gibi gelmiyor çünkü dikkat edecek olursanız ash pek humanoid pokemonlarla ilgilenmiyor. He olursa güzel mi olur? Bence süper olur şayet en beğendiğim pokemon filmidir Lucario and the mystery of Mew.

Bir ihtimal de Lucario'yu serseri, yani doğada yalnız sahipsiz olarak yaşayan bir pokemon olarak karşımıza çıkarmaları ve periyodik olarak bizimkilere yardım etmesi ve birlikte maceralar yaşaması olabilir.

Bu arada Mega Blaziken ve Mega Lucario bana acayip bir Rival havası sezdirdi. Durum böyle olursa Supermen rolündeki Mega Blaziken'in düşmanı Haydut Mega Lucario da olabilir. Tipi gayet müsait.
Keşk yakalasa da 2.dövüş pokemonu olr çokta güçlü bi pokemon baya birbirlerine uyar yani Ash riolo lucari gördü ve yardım etsede hiç biri onun olmadı en sonunda olsun yani :D
Yazdım senaryoyu Ash bir Torchic yakalar. Rivalinde bir Lucario'su vardır.Ninja çocuğa da çok uygun ve Lucario ile Blaziken şampiyonluk için kapışır nasıl senaryo O.O
(16-04-2014, 06:21 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Umarim yakalar.Ayrica senaryoya zenginlik olsun diye Greninja ve Lucario arasinda bir rekabet baslatabilirler.Ama fark ettiyseniz su ana kadar tum Lucario'lar erkek karakterlerdeydi.İstermisiniz Serena yakalasin :) Ama Serena'ya Hawlucha on numara gider.
hayır sinnoh ligindeki gym leader meylene de de lucario vardı

[Resim: Maylene_and_Lucario_anime.png]
(18-04-2014, 07:53 PM)fberkam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yazdım senaryoyu Ash bir Torchic yakalar. Rivalinde bir Lucario'su vardır.Ninja çocuğa da çok uygun ve Lucario ile Blaziken şampiyonluk için kapışır nasıl senaryo O.O
Bu zor bir sezonda Ash e başka sezona ait bir başlangıç pokemonu vermezler.:) Ama Blaziken de kötü gitmezdi.
*Hatırlatma: Meylene değil. Maylene olmalı

Arkadaşlar lütfen Pokemon adlarını, saldırılarını veya karakter adlarını doğru yazalım. Yani belki aranızda hatırlayan vardır. Birkaç ay önce "AURA BALL" kargaşası çıkmıştı. Yine ona dönmesin...
Aynen üstteki arkadaşa katılıyorum lütfen düzgün yazalım .
Pardon bu kizi unutmusum.Lakin acik konusayim Buizel ile olan mac efsane olmasina ragmen digerlerinin yaninda sonuk bir Lucario idi.Bu egitmen ile de alakali tabii.
Sayfalar: 1 2