Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Nintendo 3DS Emulator
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Pokemon oyunları çalışıyor fakat yavaş ve ses kasması var(denedim bizzat)ama yeni versiyonlarında kasma azaltılmış(hala kasıyor ama önceki versiyonlara göre daha iyi)
(30-06-2016, 10:41 PM)GiordaX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pokemon oyunları çalışıyor fakat yavaş ve ses kasması var(denedim bizzat)ama yeni versiyonlarında kasma azaltılmış(hala kasıyor ama önceki versiyonlara göre daha iyi)

Pokemon oyunlarını çalıştırabildiğini bilmiyordum. İyi olmuş artık çalıştırabiliyorsa.
En güncel sürümde kasma sorunu biraz daha az emulator güncelleniyor güncellendikçe düzelir artık herhalde 2-3 aya sorunsuza yakın olur diye tahmin ediyorum.
güncel sürümünü nereden indirebilirim. 
çinlilerin hackledigi build en guncel en hızlı versiyonu hala yeterli degıl sıkıntılar mevcut ama şımdılık en iyisi bu denemek ıstersen ekliyorum . ve takip ıcın bi ıkı link eklicem asagıdan takip edebilirsin gelişmeleri.

https://gbatemp.net/threads/citra-new-3d...4/page-257

https://gbatemp.net/threads/citra-unoffi...974/page-8

CİTRA emulator
yukarıda verilen citra emülatörüyle pokemon x çalıştı, tuşlar filan herşey aktif hafif bir kasma var ama idare eder ancak profesörün bizi kalos bölgesine gönderdiği sahneden itibaren oyun siyah ekran olup öyle kalıyor.
Gerçekliğinden tam emin değilim ama bir emülatör yapılmak isteniyorsa, emülatörü yapılan aletin işlemcisinin en az 3 katı kapasitesinde bir emülatör yapılması gerekiyormuş bilgisayara adapte edilebilmesi için. O kadar derin bir emülatör yapılamadığından çıkıyor olabilir bütün sorunlar.
(04-07-2016, 08:17 AM)brkmrdn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
yukarıda verilen citra emülatörüyle pokemon x çalıştı, tuşlar filan herşey aktif hafif bir kasma var ama idare eder ancak profesörün bizi kalos bölgesine gönderdiği sahneden itibaren oyun siyah ekran olup öyle kalıyor.

daha gelişme surecınde x ve y ıcın ondan sonra oyun kılıtleniyor anca save dosyasıyla gırıs yapabılırsın. ruby sapphire oyuna girebilir ve oynıyabılırsın he bı ton bug var ve hala duzgun fps alınmamakta yani daha zaman var. 
En son yorum 7. ayda girmiş acaba durum nedir ? ben şimdi inidiriyorum. (eğer yeni yorum yoksa herkes oynuyordur diye düşündüm :(.DD ) 1 saate rom inecek o zaman durumu yazarım ben de. siz ne durumdasınız onu söylerseniz sevinirim. başka emu var mı eğer citra olmazsa diğerini denerim varsa tabi.
(11-10-2016, 10:57 PM)Poewian Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]En son yorum 7. ayda girmiş acaba durum nedir ? ben şimdi inidiriyorum. (eğer yeni yorum yoksa herkes oynuyordur diye düşündüm :(.DD ) 1 saate rom inecek o zaman durumu yazarım ben de. siz ne durumdasınız onu söylerseniz sevinirim. başka emu var mı eğer citra olmazsa diğerini denerim varsa tabi.

Yok, Emülatör oyunu sadece açabiliyor ama oynanmıyor. (Dakikada bir adım anca atıyor bende.) Zaten Emilatörün orjinali oyunu bile açamıyor. Başka emülatör yok olursa da zaten buradan paylaşılır, etrafta çok fazla sahte emülatör var ve virüs içeriyorlar. İçermeyenler burada paylaşılır. Emin ol sitede emülatör bekleyen kişi çok. (Bu gidişle, emülatör çıkana kadar mezun olup işe girmiş olacağım ve dolayısyla konsol almış olacağım.)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7