Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Sezon 9 | Battle Frontier | Türkçe Altyazı | DVDRip | MKV
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Ellerinize aklınıza sağlık teşekkür ederim küçüklüğümde buraları izleyemediğim için hep içim buruk olurdum beni çocukluğuma döndürdünüz yaptığınız çok güzel iş aynen devam edin Kalitenizden ödün vermeyin . Umarım zorluk çekmezsiniz şimdiden kolay gelsin :)
Merhaba mehmet bey. 10'uncu sezondan sonra tekrar 5'inci sezona geçileceğini okudum. 5'inci sezonda çok mu büyük çeviri hataları var tekrar çevirilecek? ayrıca 6-7-8'inci sezonlarda da çeviri hataları var mı. bu sezonlarda mı tekrar çevirilecek. yaptığınız işler için çok teşekkür ederim. çocukluğumda izleyemediğim pokemonu sizler sayesinde izliyorum.
5. sezon 0 dan çevrilecek. 6-7-8. sezonlarda imla, renklendirme, çözünürlük vs güncellemesi yapılacak.
Gerçekten emeğinize sağlık knka. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler... Askere gittik geldik 9.sezon tr karşımda. Güzel hediye oldu bu bana :) tekrar teşekkürler. Umarım sende tez gider,tez aramıza dönersin Mehmet Kankam ;)
11 - 13 - 14 - 15 - 16. filmler 2015 yılı içerisinde çevrilip paylaşılacak demişsiniz ama zaten 11,13,14,15. filmler çevirili değil mi
Amerikan sürümü üzerinden...
Öncelikle emeğinize sağlık çok emek harcanıyor kolay iş değil bu arada bir konuda sıkıntı yaşıyorum indirmeden online izlemek istiyorum ancak video sitesinde play tuşuna bastıktan sonra hata şeklinde yazı geliyor işin tekniğini tam bilmiyorum bundanda olabilir yardımcı olursanız sevinirim
Youtube'a upload etmeyecek misiniz? Bu video oynatıcısı sorunlu.
Youtube telif hakkı nedeniyle siliyor. sorun çözülene kadar youtube uploadı yapılmayacak.
Teşekkürler sayenizde zaman geçiyor :D
Sayfalar: 1 2 3