Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Black&White Efsanevileri!(Gerçek)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(29-05-2010, 01:17 PM)Alper0417 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İkiside harika Reshiram daha iyi geldi bana.Bu ikiliye bir 3. gelecekdir mutlaka(ben oyle düşünüyorum).Palkia-Dialga-Giratina,Groduon-Kyogre-Rayquaza, gibi bir 3 lü olacaklardır.

Geleceğini hiç sanmıyorum. Lugio Ho-Oh gibi olacaktır
(31-05-2010, 09:42 PM)HardRock link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote author=qba link=topic=6903.msg85927#msg85927 date=1275323824]
Yeni ve genişletilmiş bilgi;
Reshiram ve Zekrom'un tahmin edildiği gibi Dragontüründe Pokemon oldukları belirtildi.Ayrıca bu iki efsane Pokemon'un oyunun geçeceği bölge olan Isshu'nun tarihinde de önemli bir role sahip oldukları belirtiliyor.

Şu anda sadece Dragon olarak belirtilmiş ama Reshiram'ın Dragon/Electric ve  Zekrom'un da Dragon/Dark (özellikle Zekrom) olma ihtimali benim beklentilerimle beraber çok yüksek bi olasılıkta.

Pokemon Turkiye msn adresindede bu konu tartışılmıştı ve ben iki efsaneninde Dragon türü olabileceğini savunmuştum.Haklıymışım.Yanlız Reshiram'ın elektirik türü olması beni epey şaşırttı doğrusu  :Bkyz:
[/quote]
O kesin değil Elektrik olacağı.Sadece bi tane Pokemon hayranının uydurduğu bişi

HardRock

Light türüde White oyununda çıkar inşallah.İlk örnek Reshiram olsa hiç fena olmaz  :wink:
Bence bir de Platinum hesabı çıkartsınlar ikiside olsun.
(31-05-2010, 09:43 PM)webemperor link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote author=HardRock link=topic=6903.msg85930#msg85930 date=1275327736]
[quote author=qba link=topic=6903.msg85927#msg85927 date=1275323824]
Yeni ve geniŞletilmiŞ bilgi;
Reshiram ve Zekrom'un tahmin edildiğŸi gibi Dragontüründe Pokemon oldukları belirtildi.Ayrıca bu iki efsane Pokemon'un oyunun geçeceğŸi bölge olan Isshu'nun tarihinde de önemli bir role sahip oldukları belirtiliyor.

Şu anda sadece Dragon olarak belirtilmiŞ ama Reshiram'ın Dragon/Electric ve  Zekrom'un da Dragon/Dark (özellikle Zekrom) olma ihtimali benim beklentilerimle beraber çok yüksek bi olasılıkta.

Pokemon Turkiye msn adresindede bu konu tartıŞılmıŞtı ve ben iki efsaneninde Dragon türü olabileceğŸini savunmuŞtum.HaklıymıŞım.Yanlız Reshiram'ın elektirik türü olması beni epey ŞaŞırttı doğŸrusu  :Bkyz:
[/quote]
O kesin değŸil Elektrik olacağŸı.Sadece bi tane Pokemon hayranının uydurduğŸu biŞi
[/quote]
Evet  electric veya dark türü olduğŸu kesin değŸil,kesin olan dragon türü olduğŸudur.
Bilgiler karıştırılmış arkadaşlar, toparlamaya çalışayım:

-Öncelikle Reshiram, White'ın değil Black'in efsanesi.
-Benim duyurduğum haber serebii'den alıntıdır. Zekrom'la ilgilidir. Zekrom'un türünün Dragon/Electric olabileceği yönünde bir haberdir. Bazı arkadaşlar Reshiram'ın türü öyle demiş, öyle bir şey yok. Haber Zekrom'la ilgili ve kesinleşmedi henüz.
-Kesinleşen tek bilgi, ikisinin de Dragon türünde olması.
O zaman bu da Dialga ve Palkia gibi bir efsanevi ejderha pokemon ikilisi olacak :)

Demekki dragon hemegonyasına devam ;)
daha 4. jenerasyonu tamamlayamadim 5. si geliyor gumbur gumbur  :L:
Reshiram Dragon/Fire, Zekrom ise Dragon/Electric.
saol isime yaradi
Sayfalar: 1 2 3