Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Haftanın pokemonu Etkinliği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Pokémon X de Charizard ile oynadığımdan beri Charizard a ayrı bir ısındım normal Charizard halinden Charizard X e dönüştürmek falan ayrı bir zevk Y nasıl bir haz verir bilmediğim için benim favorim X.
Aslında Charizard Y'nin ability si çok güzel. Hem ateş tipi saldırıları güçleniyor hem de Solar Beam kullanmak için fırsat doğuyor. Böylece su tipi pokemonlara karşı super effective vurabilir. Ama Charizard X de Ateş/Ejderha tipi olduğu için Su tipinden 1 yiyor. Aslında ikisinin de iyi özellikleri var. Tasarım olaraksa bence ikisi de iyi. Mayıs'ta Pokemon X ya da Y alacağı. Ben de şuan karasızım X mi alsam yoksa Y mi? O yüzden Charizard kullanıcıları, sizce hangisi daha kullanışlı?

Bu arada, Lucario çalışmanı heyecan ile bekliyor olacağım...
(08-04-2014, 07:00 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında Charizard Y'nin ability si çok güzel. Hem ateş tipi saldırıları güçleniyor hem de Solar Beam kullanmak için fırsat doğuyor. Böylece su tipi pokemonlara karşı super effective vurabilir. Ama Charizard X de Ateş/Ejderha tipi olduğu için Su tipinden 1 yiyor. Aslında ikisinin de iyi özellikleri var. Tasarım olaraksa bence ikisi de iyi. Mayıs'ta Pokemon X ya da Y alacağı. Ben de şuan karasızım X mi alsam yoksa Y mi? O yüzden Charizard kullanıcıları, sizce hangisi daha kullanışlı?

Bu arada, Lucario çalışmanı heyecan ile bekliyor olacağım...
Yazımı bu hafta cumartesi yapacağım.Bu arada çok farketmiyor aslında.Ama y bir adım önde.Çünkü mewtwo nun y evrimi çok çok çok daha güzel
Güzel yazı olmuş ben de ufak bir ekleme yapayım:
Dragon dance yapacaksan
Dragon dance
Dragon claw
Flare blitz
Roost
Gibi bir set ofansif olarak daha kullanışlı olabilir
Sayfalar: 1 2