Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X & Y Bölüm 21
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Iris'in özel bölümü için düzgün olan bir link bulan varsa paylaşabilir mi?
Bolumleri mobilde oldugum icin sadece Youtube'dan izleyebiliyordum simdi o da gitti :( Acaba bu linkini paylastiginiz sitenin mobil sekli var mi ? Veya XY'yi izleyebilecegim baska mobil uyumlu bir site ?
21. bölüm için youtube linki (silinebilir)

Iris special + 21. bölüm : (silinebilir ve görüntü saçmasapan)

21 + iris special : https://www.anime4fun.com/pokemon-xy-episode-21 (bu baya iyi.)

21 + iris special : https://www.newanime.net/watch-episode/p...ep-21.html (bu da iyi :d)
anime4fun'a girmiştim ben bölüm adı olarak 21 yazınca herhalde eklemediler diye düşünmüştüm. Meğer birliktelermiş.
Iris: Mother of Dragons :)
Bölümleri sonunda izleyebildim ikisi de çok güzeldi. Bir taraftan Serena'nın Fennekin'i Flamethrower öğrenmesi, diğer taraftan Iris'in Gible yakalaması gerçekten güzel oldu. X&Y 'de konunun yavaş gitmesi ileriye dönük güzel olur. Çünkü BW'de Ash 30 bölümde 8 tane pokémon yakalayıp 3 tane GYM'i yenince BW'nin sonları filler bölüm çöplüğüne dönmüştü, kayda değer hiçbir şey yaşanmamıştı. Filler bölümler aralara serpiştirilirse kimse animeden şikayet etmez. Ki zaten X&Y şu ana kadar gayet iyi gidiyor.
(28-03-2014, 12:38 AM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(27-03-2014, 11:34 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kardeş kendinde suç arama. Ben sadece seni uyardım yani her insan hata yapabilir. Yani bence bölümleri karıştıtmak gayet normal. Amacım hatayı düzeltmen için uyarmaktı. Sende uyarıyı dikkat aldın ve düzelttin. Kendini suçlamana gerek yok.

Bölüme gelecek olursak;
Spoiler:
Bölüm çok eğlenceliydi. Fennekin ve Serena ile ilgili böyle bir bölüm gerekliydi. Fenekkin'in cam kafesi kırarken kullandığı saldırı bulbapedia'ya girilmemiş ama Flamethrower girilmiş. Frokie'nin beyaz köpükleriyle yaptığı saldırı gibi özel bir saldırı da olabilir.

Bu arada İris'in special bölümü de çıktı. İzlemeniz tavsiye ederim.
https://www.goodanime.net/pokemon-xy-spr...-episode-1
Benim intenetim hızlı olmasına rağmen sürekli takıldı. Mobil girdiğim için diyeceğim ama XY 21 takılmamıştı...
Spoiler:
Özel saldırı olduğunu sanmıyorum,girilmemesinin de sebebi saldırıyı kendisinin kullanması,Serena ortalıkta yoktu.Buarada Dedenne'ye nolmuş her zamankinden daha da küçük gözüküyor.
%100 kesin değil tabii ancak serebiide falan birçok kişi Psyshock olduğuna hemfikir.Bence de psişik bir saldırı.

[Resim: jHbb6hL.png]
(28-03-2014, 01:37 AM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bolumleri mobilde oldugum icin sadece Youtube'dan izleyebiliyordum simdi o da gitti :( Acaba bu linkini paylastiginiz sitenin mobil sekli var mi ? Veya XY'yi izleyebilecegim baska mobil uyumlu bir site ?
Tubemate kullan(Android için) aslında bir youtube'dan video indirme programı ama izleyebilirsinde.Arkadaşım Tubemate youtube'a girilebiliyor demişti ama kendim denemedim.Ayrıca Google Play'de bulunmuyor google'da "Tubemate apk" diye aratırsan bulabilirsin.

edit:Üzgünüm kendim denedim olmuyor.
Sayfalar: 1 2