Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 19
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Spoiler:
Bölüm çok güzeldi. Ama Madam X'in Team Flare'den birisi olduğunu düşünmüştüm. Taki, bizimkiler Memur Jenny'nin motorsikletini bulana kadar. Bir arkadaş Memur Jenny olduğunu önceden bilmişti. Helal olsun.

Neyse bölüm hakkındaki düşünceme gelirsek gerçekten çok iyiydi. Blaziken'li adam ve Malamar gibi karakterler bence bu seriye ayrı bir zevk katmış. Profösör Oak'ın yeni çıkacak olan filmi incelemesi gerçekten çok hoştu. Tam da "Acaba şimdi hangi pokemonu inceleyecek?" diyordum.

Bir de umarım bir sonraki bölümdeki Fletchinder Ash'in Fletchling'inin evrimleşmişidir. Ama rakibini de bir Fletchling'inin olması Ash'in şansını düşürüyor. Hadi bakalım hayırlısı...

Spoiler:
Aynen,daha önce demiştim Madame X Jenny ve onu Malamar kontrol ediyor diye,Pokemon yine şaşırtmadı :D Buarada fragmanda Ashin Fletchlinginin gözükmediğini bile düşünürsek evrimleşeceğini sanmıyorum.
Spoiler:
Bölüm izlemekten gayet memnun kaldım.Fletchling bence gelişmiyecek gelecek bölüm Gym Liderlerinini bölümü olucak gibi görünüyor.Bu yüzden Ash biraz pasif durumda olabilir.Ben Grant görünücek ama Ash le savaşmıycak ki 2-3 bölüm daha rahat savaşmıycaklar buna çok üzülüyorum çünkü Gym savaşlarının arasında çok mesafe olucak .
Spoiler:
Rocket takımının arada sırada fırlatılmadan bölümü tamamlaması güzel oluyor. Bir sonraki bölüm için Fletchling'in evrimleşmesini beklemeyin. Ash'inki gözükmez bile.