Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tracey Sketchit
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tracey, Pokémon Animesinin 2.sezonunda yer alan bir Pokemon araştırmacısıdır.2.Sezon boyunca Ash ve Misty ile Orange Adalarını gezmiştir.
[Resim: ex5z.png]


Hikayesi

Tracey ilk olarak The Lost Lapras bölümünde görüldü. Ash, Tracey ile ilk olarak üç antrenör ile savaşmak üzere iken karşılaştı.Pikachu'nun kondisyonunu test etti ve çeşitli notlar aldı.Aynı bölümde Ash ve Misty'nin yaralı Lapras'ı kurtarmasına yardım etti.Bölümün sonunda Ash ve Misty'nin Profesör Oak'ı -Oak Tracey'nin kahramanıdır.Bir gün onun gibi olmayı ister- tanıdığını öğrendikten sonra Ash ve Misty'ye katılmaya karar verdi.



[Resim: 476px-Tracey_debut.png]

İn The Pink bölümünde Tracey'nin, Pokémon'ları izleme onlar hakkında not alma gibi yeteneklerinin olduğu görüldü. Bu bölümde Pembe Rhyhorn'u inceledi ve notlar aldı.

Tracey Gets Bugged bölümde ise en sevdiği türün Böcek Türü olduğunu belirtti.Ayrıca Ash ve Arkadaşlar Murcott Adasında iken yaşlı ve yaralı Scyther ile karşılaştı ve aralarında güçlü bir bağ oluşması sonucu Tracey Scyther'ı takımına eklemeye karar vermiştir.

Tracey, Pummelo Stadyumu yolundayken idollerinden biri olan Dr.Quackenpoker ile karşılaştı -Dr.Quackenpoker ise Magikarp'lar hakkında uzman bir araştırmacıdır- Tracey bu bilge araştırmacıdan birkaç tavsiye almıştır ve Magikarp'ların Gyarados olmasını izledi.



[Resim: Seaking_drawing.png]


Profesör Oak ile sonunda In Tent Situation bölümünde karşılaştı.Tracey bu bölümde inanılmaz derecede gergindi ve Oak'a kendi çizimlerini gösterdi ve Oak'ın asistanı olarak Pallet Town'da kalmayı kabul etti.Daha sonra Ash'in Pikachu'sunu, Scyther ve Marill kullanarak Roket Takımından kurtardı.

Tracey, Spell of Unown ve Celebi Voice of Forest filmlerinde görülmüştür.Filmde Sam(Oak)'in çizim defterini bulur ve Pikachu ve Celebi'nin çizimini görür.İkincil olarak Filmde emeği geçenler sırasında Pikachu ve Celebi'nin çizimin yaparken görülür.

Tracey, Prof.Oak'ın laboratuvarında pek görünmez.Çünkü laboratuvarın dışında Pokémon'ları beslemek ve temizlemek ile uğraşır.Laboratuvarda yaşayan birçok Pokémon'la arkadaşlık kurar.

Tracey, Pokémon Chronicles serisinde önemli görevler üstlenmiştir.Showdown and the Oak Corra! bölümünde, laboratuvarı Butch ve Cassidy'den kurtarmıştır. Oaknapped! bölümünde ise kaybolan Prof. Oak'ı bulmaya çalışan Ritchie'ye yardım etmiştir.



The Scheme Team bölümünde Tracey'nin Marill'i bir yumurta üretmiştir.(Biliyorum yumurtlamak demeliydim ama bir Marill'in yumurtladığını düşünsenize yada boşverin düşünmeyin :x_x: )Tracey bu yumurtayı verdi.The Right Place and The Right Mime bölümünde ise Tracey'nin Marill'i ve Misty'nin Azurill'i bir takım olmuş çifte Water Gun saldırısı kullanarak Roket Takımını bir kez daha seyahata çıkartmıştır.


[Resim: Tracey_watching.png]

İkinci sezondan sonra, Home is Where the Start Is! bölümüne kadar ayrıntılı bir gösterimi olmamıştır.Bununla birlikte Following a Maiden's Voyage bölümünde küçük bir sahnede görülmüştür.The Fires a Red-Hot Reunion bölümünde uzun bir rol almıştır.

Karakteristik Özellikleri

Genel olarak nazik bir insan olan Tracey nadir da olsa sinirli olduğu görülür.Genellikle kimseye hayır diyemez özellilkle de kızlara.A Date with Delcatty bölümünde Misty'ye ev işlerinde, Daisy'ye Cerulean Spor Salonunda yardım etmiştir.

[Resim: 200px-Tracey_with_Misty_and_Daisy.jpg]

Bir çok yönden Brock'a benzer.İkisi de Pokémon'lar hakkında geniş bir bilgiye sahiptir ve yolculuk sırasında arkadaşlarına yardım etmekten memnuniyet duyar.Brock'a benzer bir şekilde, güzel kızlara zaafı olduğu görülür fakat Brock'un aksine her gördüğü kıza sulanmaz.Onu Brock'tan ayıran bir diğer yönü ise hareketleirnde aşırıya kaçamamasıdır.Ayrıca Tracey duygularını ve ilgilerini çizerek ifade eder.

Tracey, Prof.Oak'a hayranlık duyar.Max'de bu hayranlığı farketmiştir.Tracey Oak'ın çizimlerine de hayranlık duyar ve bu hayranlığı sık sık dile getirir.Bİr gün onun kadar iyi çizim yapmak istediğini söyler.



Pokémonları
[Resim: kbr0.png]



Hediye Ettikleri
[Resim: fp96.png]


Durumu Bilinmeyen
[Resim: 4v9t.png]




Kaynak: Bulbapedia.com Tamamen kendi çevirimdir.Bir hata görürseniz(ya da eleştiri) lütfen çekinmeden dile gelirirseniz sevinirim.
Eline saglik guzel olmuş. Tracey'nin Marill'i olmasi yuzunden ve çizim yapmasi beni onda sevdiren yonleridir. Ayrica Marill'i yumurtlatip Azurill'i Misty'ye verdiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum Teşekkürler.
Marill konusunu bende bilmiyordum öğrenince baya şaşırdım eline sağlık güzel olmuş.