Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Masuda ve 758 Pokemon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: tumblr_n229m4XZ3t1r8sc3ro1_1280.jpg]

Japonya'daki Nagoya Pokemon Center'ın ilk açılışının yıldönümü dolayısıyla Junichi Masuda'nın fotoğraflı bir eğitmen kartı dağıtıldı.Bu karttaki bilgilerde Junichi Masuda'nın sahip olduğu Pokemon sayısının 758 olduğu yazılı durumda.Bilindiği gibi 6.nesil Pokemonlarıyla birlikte toplam Pokemon sayısı 721'ye ulaştı.Bu sayının yeni Pokemonları işaret eden bir kanıt mı olduğu yoksa tamamen öylesine yazılmış bir sayı olup olmadığı bilinmiyor.Normalde bunun öylesine yazıldığı daha ağır basabilirdi ama sayının 700'lerde kalması bu konuda
insanları düşündürüyor.

Kaynak: pokemon.co.jp
Aslında düşünülecek fazla bir şey yok. 721 pokémonun yanında 30 tane MegaEvo var. 751 ile arasındaki 7 fark tartışılır belki ama ben onları sonradan çıkacak olan MegaEvo'lar olarak yorumluyorum.
Sadece 68 Pokemon çok az 6.Nesil için.Biraz aceleye geldi.Bence Pokemon Z'de 30 yeni Pokemon gelecek.
Yeni pokemonlar gelmesi iyimi olur bilemiyorum da ben pek mega evrim istemiyorum açıkcası nedensiz bir şekilde yeni bişeyler görmeye alıştım eskilerle oynamaktansa. Ama illaki yeni mega evrimlerdir sonuçta daha bu sezonda ortaya çıktı.
Bence mega evolar ayrı bir pokedex'te değerlendirilmeli 721 pokemonumuz ve 30 mega pokemonumuz var 37 yeni pokemon ve 20 yeni mega pokemon bizi bekliyor diye düşünüyorum ben. Pokemon Z ile veya hoenn remake ile göreceğiz diye umut ediyorum.
Ben yeni Pokemon çıkacağına değilde Pokemon Z ile birlikte belki 1-2 efsane ve MegaEvo gelceğine inanıyorum.
Zygarde nin statları düşük bence Pokemon Z de ona mega evrim gelicek
Nagoya'daki Pokémon Parkının yerine Route 758 diyorlar.Muhtemelen o yüzdendir.
https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Route_758